Netflix Serie: FUBAR (2023)

Laat ik meteen met de conclusie beginnen: de nieuwe mini-serie FUBAR is niet spectaculair of briljant, maar wel érg vermakelijk om op regenachtige dagen te bingen in je zomervakantie. De acht afleveringen zitten vol met flauwe oneliners en Arnold Schwarzenegger’s iconische accent. Ik hou ervan 😉 .

Kijktip: FUBAR op Netflix

Luke Brunner’s volwassen kinderen en ex-vrouw weten na al die jaren nog steeds van niets, maar hij is stiekem een CIA-agent. Hij staat op het punt om eindelijk met pensioen te gaan en heeft als doel om zijn ex-vrouw weer opnieuw voor zich te winnen. Tijdens zijn CIA-afscheidsfeestje wordt hem onverwachts nog een laatste klus toegewezen. Hij krijgt deze klus, omdat hij een connectie heeft met de slechterik die opgepakt moet worden en de huidige CIA-agent lukt het niet om deze klus te klaren. Eenmaal op locatie leert hij wie deze collega is en…. surprise surprise, het is zijn eigen dochter!

Omdat Luke altijd een afwezige vader is geweest, heeft hij geen goede band met zijn dochter. En dit is uiteraard het begin van een moeizame samenwerking met veel grappen, grollen en spectaculaire special effects, zoals je mag verwachten van een klassieke Arnie-film.

Bekijk de trailer van FUBAR

Zoals ik al verklapte bij de intro: verwacht geen al te hoge spanningen, diepzinnige dialogen of onverwachte plots. Gewoon lekker wegkijken dus en niet teveel nadenken 😉 .

Bekijk meer kijktips voor films & series >> >>

Dit vind je vast ook leuk:

Laat een reactie achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hare Maristeit

maris maria renne

Hi!
Mijn naam is Máris Maria Renne en ik woon samen met mijn twee kinderen en dikke rode kater in het prachtige Haarlem.
Hare Maristeit is mijn kleurrijke, diverse en persoonlijke site, waar ik mijn passies en inspiratie met je deel. Je kunt mij ook inhuren als freelance content creator, voor blogposts op jouw website of het beheren van je socials.

Verder ben ik een gepensioneerd webwinkelier, vegetariër, shopaholic, 90’s Lover, retro-nerd en dol op city trips. Ik pimp graag kleding of meubels met kleur, printjes of confetti en kijk veel films en series. Ook ben ik gek op koken, goede koffie, rosé en comfort food.
Lees meer over mij >> >>

Webshop

Haarlem Tips

Toiletportret