Netflix Kijktip: The Good Place

The Good Place

Af en toe heb ik helaas periodes dat ik slecht slaap.
Soms speel ik daarom in bed een potje Wordfeud op mijn telefoon, maar ik heb niet altijd zin om na te denken.
Ik ging dan ook op zoek naar vermakelijke series om mee in slaap te vallen en ik heb er een paar gevonden!

Dit zijn dus series die ik alleen kijk, op mijn telefoon, onder een dekentje, met in-ear oordopjes. Dit zijn dus geen series waarvan Seth zou zeggen: ‘Waaaaarom kijken we dit niet sámen?!’

Vandaag tip ik één serie die je kunt kijken op Netflix, die heerlijk vermakelijk is om je hoofd leeg te maken. Een lekker wegkijk-programma om mee in slaap te vallen of… om bij te haken/kleien/bakken/strijken/buikspieroefeningen te doen/bullet-journallen of wat het ook is dat jij graag doet om tot rust te komen 🙂

Netflix Serie: The Good Place

Op Netflix vind je nu twee seizoenen van ‘The Good Place‘.
Seizoen 1 bestaat uit 13 afleveringen en van seizoen 2 zijn er helaas nog maar 7 afleveringen.
Eén aflevering duurt slechts 22 minuten.

The Good Place is een comedy serie over een vrouw (Eleanor) die overleden is en die ten onrechte (door een gedaanteverwisseling) in ‘The Good Place’ terecht gekomen is. Op aarde was ze namelijk niet een voorbeeldig persoon.
Ze wilt natuurlijk graag op deze hemelse plek blijven, dus ze zal in het hiernamaals haar ‘leven’ moeten beteren om niet uit haar rol te vallen of naar ‘The Bad Place’ gestuurd te worden.

Ik geef toe dat het plot niet echt sterk klinkt, maar deze originele serie heeft me echt verrast, verbaasd en vermaakt!

Ik ga geen spoilers weggeven, dus geef het vooral een kansje, want er gebeurt meer dan je vooraf zou denken.
Het beeld is schitterend (vrolijk en kleurrijk), het is vaak erg grappig en de acteurs (vooral Ted Danson) vind ik geweldig.

Als je nog niets over deze serie gehoord of gelezen hebt, ga dan NIET zoeken op Google, IMDB of Wikipedia, want dan wordt er een hoop voor je verpest. En geloof me: je wilt je laten verrassen 🙂
Ik vraag me af of de serie meerdere seizoenen grappig en sterk zal zijn, maar tot nu toe ben ik na anderhalf seizoen aangenaam verrast.

Heb jij deze serie al gekeken of ga je het kijken?
Laat het weten in een reactie!

[bctt tweet=”Kijktip! Netflix serie ‘The Good Place'” username=”MarisMariaRenne”]

Dit vind je vast ook leuk:

Laat een reactie achter

11 reacties

  1. Ik kijk het neefje hiervan, Brooklyn Nine-Nine, ook erg vermakelijk! Wanneer le boyfriend eens onverhoopt een glimp meekrijgt snapt hij echt niet wat daar aan is, maar is echt de moeite waard als lekkere wegkijkserie.

  2. Bedankt voor de tip! Precies de goede lengte en luchtigheid voor later op de avond. Mijn man vindt het trouwens wel leuk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hare Maristeit

maris maria renne

Hi!
Mijn naam is Máris Maria Renne en ik woon samen met mijn twee kinderen en dikke rode kater in het prachtige Haarlem.
Hare Maristeit is mijn kleurrijke, diverse en persoonlijke site, waar ik mijn passies en inspiratie met je deel. Je kunt mij ook inhuren als freelance content creator, voor blogposts op jouw website of het beheren van je socials.

Verder ben ik een gepensioneerd webwinkelier, vegetariër, shopaholic, 90’s Lover, retro-nerd en dol op city trips. Ik pimp graag kleding of meubels met kleur, printjes of confetti en kijk veel films en series. Ook ben ik gek op koken, goede koffie, rosé en comfort food.
Lees meer over mij >> >>

Zoek

Webshop

Haarlem Tips

Toiletportret