Mijn Valentijnstip staat in de Metro!


Morgen is het Valentijnsdag en daarom deelde dagblad Metro vandaag acht tips van Bloggers, om iets te maken, kopen of bakken voor je geliefde. Of voor je BFF of jezelf natuurlijk.

Leuk: de Ik HAAT Valentijnsdag Koekjes van Blog Buddy Femke (Youniqueblog.nl) worden ook getipt. Deze had ik vorig jaar ook al gespot en vond ik toen al zo grappig!

En naast nog een aantal toffe tips (Trouwen voor één dag! Een weekendje Brugge!) pronkt ook mijn gebakken hartvormige eitje in een sneetje brood.

Dit had ik al zo vaak voorbij zien komen op Pinterest en Instagram en het leek mij echt een ‘eitje’ om zelf te maken. Maar dit bleek weer eens een welbekende Pinterest desillusie te zijn.
Denk aan knetterharde en zwartgeblakerde boterhammetjes of snotterige eitjes die lelijk uitlopen in je uitgesneden hartje.

Ik kan daar dus niet tegen. Als ik iets ogenschijnlijks simpels in mijn hoofd heb, dan blijf ik het uitproberen totdat het mij is gelukt. Tips en tricks om dit Instagramwaardige Valentijnsontbijtje te maken, kun je HIER lezen. Dat scheelt je morgenochtend weer een teleurstelling 😉

Op mijn blog vind je trouwens nog meer tips voor snelle en last minute Valentijn DIY’s: klik HIER maar, of HIER!
Of maak één van mijn lekkere taartrecepten, aangezien liefde ook een beetje door de maag gaat 🙂

Reizen jullie met de trein en hebben jullie een exemplaar van de Metro meegenomen vandaag?
Je kunt de editie van vandaag HIER online doorbladeren.

Kijk HIER voor meer publicaties van mij in de media.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Dit vind je vast ook leuk:

Laat een reactie achter

11 reacties

  1. Ah, ZO lief dat je me nog even hebt benoemd <3 Ik vind het echt superleuk dat we zo vlakbij elkaar staan op deze pagina. Misschien een niet-zo subtiele hint dat die real life meeting er maar echt eens van moet komen. Bloggers in Badpakken Borrel, toch ;-)?

  2. Wat een super leuke tip voor Valentijnsdag! Echt leuk om in de Metro te staan he, ik heb gewoon zin om een feestje te vieren! Zo blij word ik ervan! 😉

  3. Ik moest baar Zaandam en vergat het te vragen aan m’n. Zoon om d’r een mee tenemen.Teon ben ik even gestopt op een parkeerstrook om m te appen Please neem ff een metro mee…
    Kreeg terug ..TELAAT
    Hij was al weer thuis☹️Maar spotte het natuurlijk in je blog?Leuk !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hare Maristeit

maris maria renne

Hi!
Mijn naam is Máris Maria Renne en ik woon samen met mijn twee kinderen en dikke rode kater in het prachtige Haarlem.
Hare Maristeit is mijn kleurrijke, diverse en persoonlijke site, waar ik mijn passies en inspiratie met je deel. Je kunt mij ook inhuren als freelance content creator, voor blogposts op jouw website of het beheren van je socials.

Verder ben ik een gepensioneerd webwinkelier, vegetariër, shopaholic, 90’s Lover, retro-nerd en dol op city trips. Ik pimp graag kleding of meubels met kleur, printjes of confetti en kijk veel films en series. Ook ben ik gek op koken, goede koffie, rosé en comfort food.
Lees meer over mij >> >>

Webshop

Haarlem Tips

Toiletportret