Funny Food Finds

Voor je het weet staan de feestdagen alweer voor de deur, dus een beetje shopping inspiratie voor leuke, grappige of handige cadeautjes kan geen kwaad!
Of je nou het lootje trekt van een keukenprinses of zelf een fanatieke foodie bent: tussen deze keukenspulletjes, hebbedingetjes en gadgets zit vast iets geslaagds om cadeau te geven of te krijgen.

En ik heb natuurlijk ook op de kleurtjes gelet, want tsja: Ik kleur!

funny-food-finds

 1. Plastic sladroger in toffe pastelkleuren voor #healthy #fitgirls. €15,90 RICE
  saladedroger-pastel
 2. Funny Cat spiegeleivorm voor grappige ontbijtjes op bed. €12,95 RADBAG funny-cat-spiegeleivorm-060
 3. Gele siliconen spatel €1,50 en kleine garde €3,00 HEMA
 4. Voor kinderen die graag met eten spelen: openklapbaar stokbrood om zelf te beleggen. Inhoud speelset: stokbrood, 3 schijven kaas, 4 schijven salami, 2 uienringen, 2 blaadjes sla, 2 schijven tomaat. Afmeting: Stokbrood ca. 23,0 cm lang €17,95 BENJAMIN BENGELstokbrood
 5. Voor fastfood fans die vaker met hetzelfde bijltje hakken, is er nu deze pizzasnijder in de vorm van een hakbijl. €4,99 XENOS
 6. Berenklauw ovenhandschoenen voor onhandige keukenprinsessen. €20,95 RADBAG
 7. Setje van een melamine vork en lepel (19 cm lang) in de kleuren blauw, roze, geel, groen of koraal €4,00 nu €2,80 (OP = OP!!!) GINGER LIFESTYLE

Welke items vinden jullie het leukst en zouden jullie op je verlanglijstje zetten?
Laat het horen in een reactie!

[bctt tweet=”Funny Foodie Cadeau Inspiratie! ” username=”MarisMariaRenne”]

 

WBewaren

Bewaren

Bewaren

Dit vind je vast ook leuk:

Laat een reactie achter

8 reacties

 1. Wat een leuke hakbijl! Leuk cadeautje voor iemand die op kamers gaat wonen 🙂 Ik had deze nog niet gespot bij de Xenos, volgende keer beter opletten.

 2. Ik vind speelgoed eten altijd zo leuk om te geven aan kindjes! Vooral van hout. Staat zo leuk in een keukentje en ze zijn er uren zoet mee.

 3. Het bestek is erg leuk en vrolijk! De ovenwanten vind ik ook wel geinig. Een sladroger, wauw, die heb ik al lang niet meer gezien! Ik vraag me af of mensen dat nog steeds gebruiken, ik heb ‘m sowieso nooit gebruikt en mijn moeder doet het ook al jaren niet meer.

  1. Hm, goed punt eigenlijk: ik heb er ook nooit één gehad! Meestal koop ik zakken sla in plaats van hele kroppen 🙂 Lijkt me op zich wel handig om te hebben als je groene vingers en een moestuin hebt haha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hare Maristeit

maris maria renne

Hi!
Mijn naam is Maris Maria Renne en ik woon samen met mijn twee kinderen en dikke rode kater in het prachtige Haarlem.
Hare Maristeit is mijn kleurrijke, diverse en persoonlijke site, waar ik mijn passies en inspiratie met je deel. Je kunt mij ook inhuren als freelance content creator, voor blogposts op jouw website of het beheren van je socials.

Verder ben ik een gepensioneerd webwinkelier, vegetariër, shopaholic, 90’s Lover, retro-nerd en dol op city trips. Ik pimp graag kleding of meubels met kleur, printjes of confetti en kijk veel films en series. Ook ben ik gek op koken, goede koffie, rosé en comfort food.
Lees meer over mij >> >>

Webshop

Haarlem Tips

Toiletportret