Filmtip: Chef!

chef
Het is lang geleden dat ik zo’n heerlijke feelgood film heb gezien, daarom MOEST ik het meteen met jullie delen!
Deze film is een must see voor alle foodies en social media lovers. Als je deze film niet leuk vindt, dan heb je een hart van steen.

Wanneer topchef Carl een vals review krijgt van een beroemde foodblogger, knapt er iets in hem.
Er ontstaat er een klein relletje in het restaurant, dat uiteraard door gasten met een smartphone wordt vastgelegd. Zijn woede uitbarsting wordt trending op YouTube, evenals de ruzie met de foodcriticus die daarna volgt op Twitter.

Hij stopt met zijn baan en vindt zijn creativiteit weer terug tijdens een culinaire roadtrip, wanneer hij met een ex-collega en zijn zoontje ‘from scratch’ begint met basic koken in een foodtruck.

Van deze film krijg je meteen zin om naar de markt te gaan, verse ingrediënten te kopen en zo snel mogelijk zelf iets heerlijks in elkaar te flansen in eigen keuken. En ik kreeg ook zin in een roadtrip door een aantal staten van Amerika.

chef1

Daarnaast geeft de film goed weer hoe enorm de kracht van social media in 2014 is. En oh: het is ook nog eens een erg grappige en lieve film met veel glimlach momenten, heerlijke muziek en een geweldige cast, zoals Dustin Hoffman, Jon Favreau, Scarlett Johansson, Sofía Vergara (Seth vindt haar zooooo leuk) en Robert Downey Jr. (daar kijk ik weer graag naar). 

Kijk HIER voor meer info over de film en cast en bekijk hieronder de trailer:

De film Chef is NU te zien in de bioscoop.
Hebben jullie deze film al gezien of gaan jullie ‘m snel kijken?
Laat in een reactie weten wat je er van vond!

Bewaren

Dit vind je vast ook leuk:

Laat een reactie achter

4 reacties

  1. Deze film heb ik zo’n 2 weken geleden gekeken en echt van genoten. Echt een heel leuk feel-good verhaal met kanjers van acteurs. Sofia Vergara heeft me ook echt positief verrast in deze film.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hare Maristeit

maris maria renne

Hi!
Mijn naam is Máris Maria Renne en ik woon samen met mijn twee kinderen en dikke rode kater in het prachtige Haarlem.
Hare Maristeit is mijn kleurrijke, diverse en persoonlijke site, waar ik mijn passies en inspiratie met je deel. Je kunt mij ook inhuren als freelance content creator, voor blogposts op jouw website of het beheren van je socials.

Verder ben ik een gepensioneerd webwinkelier, vegetariër, shopaholic, 90’s Lover, retro-nerd en dol op city trips. Ik pimp graag kleding of meubels met kleur, printjes of confetti en kijk veel films en series. Ook ben ik gek op koken, goede koffie, rosé en comfort food.
Lees meer over mij >> >>

Zoek

Webshop

Haarlem Tips

Toiletportret