Filmtip: Chef!

chef
Het is lang geleden dat ik zo’n heerlijke feelgood film heb gezien, daarom MOEST ik het meteen met jullie delen!
Deze film is een must see voor alle foodies en social media lovers. Als je deze film niet leuk vindt, dan heb je een hart van steen.

Wanneer topchef Carl een vals review krijgt van een beroemde foodblogger, knapt er iets in hem.
Er ontstaat er een klein relletje in het restaurant, dat uiteraard door gasten met een smartphone wordt vastgelegd. Zijn woede uitbarsting wordt trending op YouTube, evenals de ruzie met de foodcriticus die daarna volgt op Twitter.

Hij stopt met zijn baan en vindt zijn creativiteit weer terug tijdens een culinaire roadtrip, wanneer hij met een ex-collega en zijn zoontje ‘from scratch’ begint met basic koken in een foodtruck.

Van deze film krijg je meteen zin om naar de markt te gaan, verse ingrediënten te kopen en zo snel mogelijk zelf iets heerlijks in elkaar te flansen in eigen keuken. En ik kreeg ook zin in een roadtrip door een aantal staten van Amerika.

chef1

Daarnaast geeft de film goed weer hoe enorm de kracht van social media in 2014 is. En oh: het is ook nog eens een erg grappige en lieve film met veel glimlach momenten, heerlijke muziek en een geweldige cast, zoals Dustin Hoffman, Jon Favreau, Scarlett Johansson, Sofía Vergara (Seth vindt haar zooooo leuk) en Robert Downey Jr. (daar kijk ik weer graag naar). 

Kijk HIER voor meer info over de film en cast en bekijk hieronder de trailer:

De film Chef is NU te zien in de bioscoop.
Hebben jullie deze film al gezien of gaan jullie ‘m snel kijken?
Laat in een reactie weten wat je er van vond!

Bewaren

Dit vind je vast ook leuk:

Laat een reactie achter

4 reacties

  1. Deze film heb ik zo’n 2 weken geleden gekeken en echt van genoten. Echt een heel leuk feel-good verhaal met kanjers van acteurs. Sofia Vergara heeft me ook echt positief verrast in deze film.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hare Maristeit

maris maria renne
Hare Maristeit is de kleurrijke, diverse en persoonlijke site van Maris Maria Renne uit Haarlem. Gepensioneerd webwinkelier, vegetariër, shopaholic, 90’s Lover en retro-nerd. Pimpt graag kleding of meubels met kleur, printjes of confetti en kijkt ook veel films en series. Gek op koken, koffie, rosé en comfort food. Meer weten of samenwerken? Klik HIER!

Toiletportret

Webshop