Filmtip: 30 Minutes or Less

30 minutes or less

De film 30 Minutes or Less (uit 2011) is niet de allerbeste film die ik heb gezien, maar hij heeft me wel vermaakt en had een fijne vibe.
De verhaallijn is grappig, de acteurs zijn leuk, het tempo is goed en het beeld is ook mooi, maar toch… Ik miste ‘iets’ en kan er niet goed mijn vinger op leggen.

Desalniettemin (laten we vooral geen kniesoor zijn) vond ik dit een prettige film en wil je ‘m wellicht ook op je ‘To  Watch’ lijstje toevoegen voor een verveelde of regenachtige middag/avond.
Want tja: niet alles in het leven kan nou eenmaal fenomenaal zijn en ‘vermakelijk’ of ‘entertaining’ is soms ook goed genoeg, toch?

Waar gaat de film over?

Nick (gespeeld door Jesse Eisenberg, je weet wel: die Mark Zuckerberg speelde in de film ‘The Social Network’) is een verveelde pizzabezorger in een klein gehucht.

Tijdens één van zijn shifts wordt hij door twee pizzabestellers overmeesterd en krijgt hij een bomvest aan, die na een aantal uren zal ontploffen. Hij wordt gedwongen om tijdens deze tikkende bom een bank te overvallen en het geld aan zijn overmeesters te overhandigen.

Om dit zenuwslopende doel te realiseren, schakelt hij de hulp in van zijn BFF met wie hij ruzie heeft en ondervinden ze uiteraard problemen met politie, gijzelaars en de geldeisers.

30 minutes or less

30 minutes or less

30 minutes or less

Dit klinkt wellicht allemaal extreem gewelddadig, maar de film is vooral grappig.
Geen bloedstollende of spannende actiefilm dus en ook geen nare bloederige taferelen, maar wel veel glimlachjes en absoluut geen moment van verveling.

Verder verklap ik niets, ga maar gewoon zelf kijken en sla deze filmptip op voor een vrij momentje in Komkommertijd 🙂

Trailer 30 Minutes or Less

De film 30 Minutes or Less is op het moment van schrijven te zien op Netflix.
Laat het me weten als je ‘m ook gaat kijken!
En als je ‘m al hebt gezien: wat vond jij ervan?

Klik HIER voor meer series-en filmtips die ik gedeeld heb op mijn blog.

30 minutes or less

Dit vind je vast ook leuk:

Laat een reactie achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hare Maristeit

maris maria renne
Hare Maristeit is de kleurrijke, diverse en persoonlijke site van Maris Maria Renne uit Haarlem. Gepensioneerd webwinkelier, vegetariër, shopaholic, 90’s Lover en retro-nerd. Pimpt graag kleding of meubels met kleur, printjes of confetti en kijkt ook veel films en series. Gek op koken, koffie, rosé en comfort food. Meer weten of samenwerken? Klik HIER!

Toiletportret

Webshop