Deliveroo: nu ook in Haarlem + €10,- kortingscode

deliveroo blender haarlem

Zo af en toe hoor ik Amsterdammers grapjes maken, over dat Haarlem maar ‘de fietsenstalling van Amsterdam’ is.
Ergens is dat ook wel een beetje zo.
Haarlem is cool, maar Amsterdam is natuurlijk véél groter en hipper dan ons kleine dorpje en de meeste hippe happenings vinden eerst (of alleen) in Amsterdam plaats.

Geen probleem voor ons, want de afstand is klein (slechts 15 minuten met de trein) en er gaan de hele nacht bussen. Dus prima om in sommige gevallen als ‘buitenwijk’ beschouwd te worden.
Ik lach daarom des te harder, als ik op mijn fietsje voorbij de file (met voornamelijk Amsterdammers) ’s zomers naar het strand rijd of de volgepropte treinen richting Zandvoort aanschouw, dan zwaai ik altijd even. 

Dit terzijde (met een knipoog en een aantal flinke korrels zout): één van de fijne dingen die Amsterdam al wel had en wij nog niet, was Deliveroo. Hier was ik wel een beetje jaloers op en ik maakte dan ook een klein vreugdedansje, toen Deliveroo eind vorige maand eindelijk ook beschikbaar was in de fietsenstalling. #yay

Ik heb de service van Deliveroo afgelopen weekend mogen uitproberen. Vandaag vertel ik jullie hoe dit mij bevallen is én mag ik een kortingscode van €10,- delen.

 

Deliveroo: GOED eten van lokale restaurants, op de FIETS thuisbezorgd in 32 minuten

Toen Deliveroo’s oprichter Will Shu van New York naar Londen verhuisde, was hij verbaasd dat het bezorgen van lekkere gerechten uit goede restaurants niet mogelijk was. Het is toen zijn persoonlijke missie geworden om favoriete restaurants bij de klant thuis of op de werkplek te laten bezorgen.

Deliveroo bezorging Haarlem

Waar gevestigde bezorgsites enkel als overkoepelend platform de bestellingen aannemen en doorgeven, beheert en perfectioneert Deliveroo de complete bezorging. Met geavanceerde monitoring worden de orders vliegensvlug van restaurant naar klant gebracht om de beste kwaliteit te garanderen.

Bestellingen worden online geplaatst en direct betaald op de website of in de Deliveroo-app. Het restaurant schakelt de dichtstbijzijnde bezorger in die de bestelling direct (op de fiets!!!) naar de plaats van bestemming brengt. Als een kangoeroe die haar kroost veilig in de buidel vervoert; ja, Deliveroo neemt goed eten heel serieus.

Sinds het begin van 2015 zijn de dagelijkse bestellingen bij Deliveroo internationaal vertienvoudigd. De bezorgservice is actief in 50 steden in 12 landen met daaronder sinds kort ook metropolen buiten Europa zoals Dubai, Hong Kong, Singapore, Melbourne en Sydney.
Nu de service in zowel Amsterdam als Haarlem is neergestreken, maakt Deliveroo ook in Nederland de start van een delivery revolutie.

 

Door mij getest: Deliveroo in Haarlem

Aangezien ik wel eens taco’s laat aanbranden of op een lazy Sunday niet van de bank af te branden ben, zijn wij niet onbekend met het fenomeen van eten thuis laten bezorgen.
Maar vette kleffe pizza’s of spareribs gaan op den duur ook vervelen en bovendien zou 2016 het jaar worden waarin ik mijzelf een gezondere levensstijl zou aanmeten. <kuch>

deliveroo bestelling ingepaktFoto: uitgebreide lunch, verse sapjes en taart van Blender Haarlem, goed ingepakt en bij ons thuisbezorgd door Deliveroo.

Een flink aantal pareltjes uit de Haarlemse horeca zijn al aangesloten bij Deliveroo (kijk HIER voor een overzicht van alle aangesloten Haarlemse restaurants en lunchrooms) en er komen er steeds meer bij.
Naast heerlijke soepjes uit De Soepkantine (echt: ga hier heen als je een dagje komt winkelen in Haarlem!) is ook de volledige menukaart van één van mijn andere favorieten te bestellen, namelijk: Blender.

Afgelopen zondag hadden wij een kleine kater van een nieuwjaarsborrel en maakten wij dankbaar gebruik van Deliveroo. We kregen een uitgebreide lunch van Blender, dat bestond uit verschillende sandwiches, salades, soep van de week, taart en verse sapjes.

Het was zoveel, dat we er ’s avonds ook nog van gegeten hebben. En uiteraard hebben we alles eerlijk gedeeld. Kijk, hoe goed het eruit zag:

deliveroo blender haarlem taart
Alle gerechten waren stevig en zorgvuldig verpakt en de versgemaakte courgettesoep was nog warm. Seth en ik smulden deze lazy bankhang Sunday samen van een organic spelt wrap, een sandwich met avocado-eiersalade, een Oosterse steak sandwich, een veggie salade, een Oosterse salade en twee heerlijke taartpunten (1 x appel en 1 x chocolade).

Om die Chocoladetaart hebben we ‘paper, rock, scissors’ gedaan voor het laatste minipuntje. Ik won #yay
En ook de gezonde sapjes (Powerbooster en de Spice Bomb) waar Blender bekend om staat (DOEN, als je een keertje in Haarlem bent: check Blender’s menukaart!) waren erg fijn en overduidelijk vers van/uit de (sap-)pers.

Ik had zondag al een enthousiaste preview op social media gedeeld en velen van jullie vroegen wat ik had gegeten en of ik enthousiast was over Deliveroo’s service: JA dus! Volmondig en driewerf JA!

Ik vind het echt een aanwinst voor Haarlem en zal zeker nog vaker gebruik maken van deze service. Als je Haarlem een beetje kent, dan weet je dat je hier fantastisch kunt eten in en rondom de binnenstad.
Dat ik van een aantal van mijn favorieten nu tussen 11:30 en 22:30 een lunch of diner thuis kan laten bezorgen, is een geweldige uitkomst voor lazy house wives iemand zoals ik.
Ik werk regelmatig vanuit huis of ben met mijn baby aan huis gekluisterd, maar heb wel altijd zin in een lekkere en gezonde maaltijd. Maar niet altijd zin om dit zelf te bereiden.

 

Probeer het zelf met €10,- korting

Ik snap dat niet al mijn lezers en volgers in Amsterdam of Haarlem wonen, maar Deliveroo heeft uitbreidingsplannen! LIKE de Facebookpagina van Deliveroo, om als eerste te horen of de service binnenkort ook in jouw woonplaats beschikbaar is.

Behoor je tot de gelukkigen waar Deliveroo bezorgt en wil je het graag ook eens uitproberen? Gebruik dan deze code voor €10,- korting:

Maristeit

Deze code heeft geen houdbaarheidsdatum en kan gebruikt worden in alle (nog te lanceren) plaatsen waar Deliveroo bezorgt.
De code is geldig op je eerste bestelling bij Deliveroo.nl

Maak een account aan en vul de code in tijdens het bestelproces. Kijk op de website voor de algemene voorwaarden.

deliveroo blender haarlem soep

Ziet het er niet YUMMY uit?
Laten jullie ook regelmatig eten thuisbezorgen en vinden jullie Deliveroo ook een aanwinst?
Do share!

Dit vind je vast ook leuk:

Laat een reactie achter

9 reacties

 1. Heerlijk herkenbaar! Alleen blender… Ja het eten is écht lekker, maar de service kan wel wat warmer en alerter…

  1. Oh echt? Ik heb er nog nooit binnen gezeten, alleen buiten op het terras toen de zon nog scheen en toen had ik niets om over te klagen.
   Misschien gevalletje slechte timing. Er is ook een bepaalde -niet nader te noemen- lunchroom in Haarlem waar veel mensen laaiend enthousiast over zijn en die ik echt een paar kansen heb gegeven, maar waar ik geen voet meer binnen zet. Vreselijk onaardig personeel en trage service, terwijl ik echt mensen hoor zeggen dat het er ‘zoooo gezellig’ is.
   Welke Haarlemse restaurants moeten er nog toegevoegd worden aan de bezorglijst vind jij?

 2. Oooh wat geniaal! Het eten ziet er echt super uit yummm. Daar moet ik maar eens gaan lunchen.
  Ik hoop dat Deliveroo nog meer gaat uitbreiden, wij wonen helaas net buiten Haarlem en het lijkt mij ideaal! Eindelijk eens wat fatsoenlijks als ik niet wil koken.

  1. Ja leuk hè? Ik hoef de deur niet meer uit voor soepjes van De Soepkantine 🙂
   Ik hoop ook voor jullie dat Deliveroo de fietsenstallingen van Haarlem binnenkort zal betrekken bij het bezorggebied!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hare Maristeit

maris maria renne

Hi!
Mijn naam is Máris Maria Renne en ik woon samen met mijn twee kinderen en dikke rode kater in het prachtige Haarlem.
Hare Maristeit is mijn kleurrijke, diverse en persoonlijke site, waar ik mijn passies en inspiratie met je deel. Je kunt mij ook inhuren als freelance content creator, voor blogposts op jouw website of het beheren van je socials.

Verder ben ik een gepensioneerd webwinkelier, vegetariër, shopaholic, 90’s Lover, retro-nerd en dol op city trips. Ik pimp graag kleding of meubels met kleur, printjes of confetti en kijk veel films en series. Ook ben ik gek op koken, goede koffie, rosé en comfort food.
Lees meer over mij >> >>

Zoek

Webshop

Haarlem Tips

Toiletportret