Winnen: Muurdecoratie van ‘Made of Sundays’!

Made Of Sundays Muurstickers Collage
We zijn begonnen met het klussen in onze babykamer en het thema wordt ‘Kawaii Candyland‘. Onmisbaar in een vrolijk kawaii meidenkamertje, is natuurlijk een blije pandabeer! Op social media kreeg ik ontzettend veel leuke reacties op ‘Peppi Panda‘ die zich al helemaal thuisvoelt op de kamerdeur van ons dochtertje.
Made Of Sundays Logomade of sundays kenmerken

Peppi komt uit de vrolijke Finse webshop ‘Made of Sundays‘ die ik onlangs dankzij Instagram heb ontdekt.
Ik was op slag verliefd: deze panda hóórt gewoon in het wonderlijke wereldje dat ik wil creëren voor ons meisje.

Van de website van Made of Sundays werd ik ook meteen blij: een kleurrijke layout en vrolijke producten en teksten met een knipoog. What’s not to like? Helemaal mijn stijl!
In de webshop vind je een divers assortiment van lieve en grappige muur- en deurstickers voor alle kamers in huis:

Made Of Sunday Decals

Made Of Sundays Door Decals

 

Aanbrengen en verwijderen van muurstickers

made of sundays aanbrengen stickers made of sundays stickers verwijderen

Zoals jullie weten, ben ik er dol op om meubels en muren te schilderen en verander ik vaak van idee of smaak. Ik vind het geen probleem om iets opnieuw te schilderen, maar het is een behoorlijk tijdrovend (en soms ook kostbaar) klusje.
Met decoratiestickers op een muur of deur, ben je een stuk sneller klaar. Ben je het beu of wil je het ergens anders plakken? Na het verwijderen laat het geen sporen na en kun je het opnieuw gebruiken!

peppi under construction  Babykamer Hare Maristeit

Peppi’s onderdelen moesten uitgeknipt worden van een groot stickervel. Met behulp van masking tape, bepaal je waar je welk onderdeel wilt plakken, van een afstand bekijk je of het goed staat en klopt. Je kunt Peppi dus zo groot of klein maken als je zelf wilt of wat mooi staat op de te beplakken deur.
Peppi pronkt echt zo trots op onze deur, het ziet er superstrak en egaal uit!
Je kunt HIER een filmpje bekijken over het aanbrengen van de stickers.

 

Bestellen & Betalen bij Made Of Sundays

made of sundays verzendingMade Of Sundays ShippingMade Of Sundays

De producten van Made Of Sundays worden wereldwijd verzonden.
De verzendkosten binnen Europa bedragen tussen €2,- en €7,- en bij besteding vanaf €75,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.
Als je net als ik ook geen Finse bankrekening hebt, dan kun je jouw bestelling met creditcard of via Paypal betalen.
De stickers worden handmatig vervaardigd na het plaatsen van je bestelling. De gemiddelde wachttijd is 2-3 werkdagen voordat het verzonden kan worden.

 

Winactie

Made Of Sundays Wall Decals

Ik mag onder mijn lezers iemand blij maken met een muurdecoratie NAAR KEUZE!
Hoe maak je kans? Heel eenvoudig: laat in een comment op dit artikel weten welke van DEZE gave deur- of muurstickers jij zou willen winnen en waar je deze dan gaat plakken.

Op woensdag 28 januari wordt ’s avonds de winnaar bekend gemaakt. De lucky winner krijgt een reactie op zijn/haar comment EN een berichtje per mail. Zorg er dus voor dat je jouw juiste email adres gebruikt bij het achterlaten van een reactie. Dit wordt uiteraard niet gepubliceerd!

Hare Maristeit Cupcake Cadeau

Volg @made_of_sundays ook op Instagram voor inspirerende interieurfoto’s van mensen over de hele wereld, die de stickers hebben gebruikt!

Dit vind je vast ook leuk:

Laat een reactie achter

53 reacties

 1. Leuk! Ik vind de 6 photoframes erg gaaf, maar die zijn uitverkocht. Anni the custom bunny is ook leuk en we gaan binnenkort de kamer van onze jongste dochter opknappen en opnieuw inrichten. Dus zeker welkom 🙂

 2. Wauw cool! Ik zou het te gek vinden on Enjoy the little things te winnen voor de babykamer van ons in maart te verwachten meisje!

 3. Goedemorgen! Wat een gave winactie! Ik zou het te gek vinden om Peppi The Pretty Panda te winnen voor mijn zoontje Raaf van bijna 1 jaar. Dit zou heel leuk op zijn slaap kamer deur passen! 🙂 xxx Mieke

 4. Gave winactie. Ik zou graag de kitchen-essentials willen winnen. Heel leuk voor in mijn keuken waar ik graag kook.

 5. Shut up and DANCE, zeker weten!
  Het nummer van Walk the moon wordt hier dagelijks grijsgedraaid en meegezongen en -gedanst.
  Deze sticker zou helemaal passen dus 😀

 6. Wat een leuke actie!
  Ik werd helemaal blij van de: If you find yourself in the wrong story, leave – sticker.
  Die komt dan bij mijn eettafel waar ik altijd zit om mijn schoolwerk te doen en waar ik altijd zit om te schrijven in verschillende boekjes. 🙂

 7. Anni the sleeping bunnie!

  Helemaal leuk op de slaapkamerdeur van dochter, we gaan in maart verhuizen.
  Wat zal ze daar blij van worden!

 8. Wauw wat gaaf deze zijn lekker origineel ik ga zeker bestellen heb nog niet lang een eigen huisje dus nog niet af..
  Ik ga voor shut up and dance die ik in mn open keuken plak, heerlijk koken en afwassen op muziek met tussendoor een dansje hihi

  Liefs croltje

 9. Wat een leuke muurstickers, ik had bij judith in wonderland ook al die mooie panda gezien, ze zijn echt zo leuk❤
  Ik zou gaan voor Frida the friendly door, met 3 kinderen en een grote witte kast met veel deurtjes vast een succes

 10. Zo gaaaff, ik vind ze helemaal te gek !!!! Ik ga voor Haru The Happy Bear die dan aan de binnenkant van onze zoon Blade-Viggo zijn deur komt, past helemaal in de ijsberen/pinguin stijl !!!!

 11. Te leuk!! De wall diamonds zouden te mooi op onze dochter haar kamertje uitkomen. Haar oogjes zijn ook nét diamantjes 🙂 Ik doe heel graag mee met je super leuke actie!

 12. Aaron voor mijn jongens maar ik vind zelf de sticker met: fall in love with moments voor mijn witte muur bij de eettafel erg mooi.
  Leuke actie!

 13. Ik zou heel graag ‘A clean kitchen is a sign of a wasted life’ willen winnen en die plak ik natuurlijk in de keuken. Ik hou enorm van koken maar afwassen vind ik wat minder. Er ligt dus regelmatig nog wat afwas ik de keuken. En met deze zin zou ik dat perfect goed kunnen praten.

   1. Het gaat nog even duren voordat hij aan de muur hangt. Omdat ik al weet dat ik binnenkort ga verhuizen vind ik het zonde om hem in dit studentenhuis op te plakken. Maar dan stuur ik zeker een foto. Heel erg leuk!

 14. ik zou kiezen voor make your own path omdat ik altijd buiten de gebane paden ga om mezelf te zijn
  en deze stikker zo perfect zijn voor mijn kamer
  groetjes helga

 15. Super leuk!! Ik zou gaan voor de “wake up and be awesome” in Pink pale, wie weet helpt het om wat eerder mijn bed uit te komen???

 16. Super mooi geworden bij jullie zeg! :):)
  Ik uhmmmm zal ook gaan voor de wake-up en me awesome! Super tekst zeg! :):) maak dolgraag een kansje, leuke tekst. Mocht ik niet winnen ga ik zeker zelf iets leuks knutselen met deze tekst, dus alvast bedankt voor de tip hihi
  fijn weekend groetjes

 17. Ik zou graag PEPPI THE PRETTY PANDA winnen, zodat ik deze aan m’n beste vriendinnetje kan geven. Ze kan momenteel goed een oppeper gebruiken en ze is dol op panda’s.

 18. Gaaf zeg! Ik zou voor de Polka Dots gaan en daarmee de deur in onze woonkamer pimpen. Lijkt me wel een leuk effect in onze verder vrij neutrale kamer! 🙂

 19. Jammer ik heb niet zo’n mooie strakke deur als ji,j dan zou ik voor peppi de panda gaan. Maar de sneaky squared animals zouden heel leuk staan op de muur in het slaapkamertje van Max!

 20. whoaaah wat een super toffe stickers heeft deze webshop!! Alles klopt gewoon, alleen al het design van de website en hun Instagram is helemaal fantastisch laat staan de dingen die ze verkopen, ik ben verliefd! Ik heb sowieso een zwak voor mooie typografie en als ik het ook nog op mijn muur kan plakken al helemaal, haha! Ik waag dus graag een kansje met deze winactie 🙂 En als ik dan écht moet kiezen ga ik voor “Wake up and be awesome”.

 21. Wat leuk zeg, die pandadeur zal onze dochter geweldig vinden. In de opvang maakten ze een sneeuwpop van de deur ( gewoon met papier) en daar zeurt ze al heel te tijd voor. Gelukkig heeft ze deze dus nog niet gezien. De win actie is echt tof. Ik zou de laatste kiezen voor bij de foto’s in de hal.

 22. Ik vind dit ZO tof! En dus doe ik natuurlijk mee! Na een kijkje genomen te hebben op de website genomen te hebben wist ik het écht niet meer, er zitten zóvéél leuke stickers bij. ‘Good vibes only’ zou heel geschikt zijn voor mijn werkkamer. Maar de sprinkles of de driehoekjes zijn ook zo leuk! En uiteindelijk vind ik jouw sticker toch het allerleukst, die met een panda. Ik zou hem op een deur in de gang plakken zodat ik altijd vrolijk word als ik thuis kom. It’s such a cutie!

 23. Jaaa… deze laat ik niet voorbij gaan. Mijn koelkast is echt zoooo kaal. En elke morgen wil ik wel herinnert worden aan de tekst ‘wake up and be awesome’. Toch fijn als je elke ochtend weer je bed uit moet en de melk pakt voor je ontbijtcruesli. Aaah laten we dat nu ook maar doen, opstaan en awesome zijn (Het is al half 11 en ik lig nog steeds in bed.). Ik ben al op weg naar mijn ontbijtje… he jammer, nog steeds is de koelkastdeur zo kaal. Jammer ik moet echt opstaan en toch maar wakker worden uit deze droom.
  Yeah I will keep my fingers crossed!

 24. Wat een leuke oplossing om je muur op te pimpen!
  Ik zou graag de ‘fall in love with moments’ sticker plakken op de muur in onze keuken, om ernaar te streven om van elke dag iets bijzonders te maken!

 25. Ik vind Frida the friendly door echt super leuk! Die zou ik graag op de wc-deur van ons nieuwe appartement plakken, altijd leuk om naar te kijken.. 😉

 26. Coffee is always a good idea
  En natuurlijk komt deze boven mijn nieuwe espresso apparaat 🙂
  De perfecte combi….

 27. Ik vind die met de tekst “Do it” wel heel gaaf!! Handig voor iemand met eeuwige keuzestress, zoals ik. Gewoon even naar de tekst kijken en hoppa, beslissing genomen!!

 28. Ik zou heel graag de sticker “It’s always summer in here” willen winnen. In onze niet zo grote tuin staat sinds een jaar een tuinhuisje en dat tuinhuisje is ons rustpunt. Zodra het weer het toelaat, zitten we in het huisje. We noemen het ons vakantiehuisje. In de zomer slapen we er soms ook en als het opblaaszwembad er staat, is het onze “vakantievilla met privezwembad” hahaha. Blij zijn met de kleine dingen om je heen is ons motto. Deze sticker past perfect bij het huisje en ik zou het dan in het huisje aan de muur plakken.

 29. Zoveel leuke stikkers om uit te kiezen!
  Maar Anni the sleeping bunny zou perfect passen op de slaapkamer van mijn kleine meid! Fingers crossed!

 30. De ‘ocean weaves’. Voor een hele fijne blije boel in mijn badkamer die enorm toe enorm toe is aan een extreme make-over!

 31. Wat een onwijs leuke en creatieve stickers zeg!! Die voor op de deur van een draak bijvoorbeeld, echt heel leuk (maar helaas zou dat op onze deuren niet kunnen…)! Maar ik denk dat ik de MOUSTACHE MONSTER & FRIENDS echt de allerleukste en grappigste vind 🙂

 32. Wat een supergave muurstickers zitten ertussen! Wil er op elke deur eentje, inclusief alle konijnenoren haha! Maar als ik echt moet kiezen: ‘My kitchen is for dancing’! En dan op de keukendeur, origineler kan ik het niet maken!

 33. OOOOOOHHHH ik wil ik wil ik wil ik wil!!!
  Wat een mooie muur en deurstickers!!
  OOOOOOHHHH ik wil ik wil ik wil ik wil!!!

 34. Wauw! Wat super leuk! Ik zou heel graag het kale stuk muur in mijn woonkamer/keuken vrolijk willen maken met een van deze prachtige muurstickers! Mijn keuze gaat tussen Fall in Love with Moments en Enjoy the little things (in de kleur mint), beide teksten vind ik prachtig en passen helemaal bij mij, ook al is het leven zwaar, geniet van alle mooie momenten en kleine dingen, dat maakt het leven de moeite waard! Ik hoop dat iedereen die het ziet er een lach van op zijn of haar gezicht krijgt, weer een klein moment om van te genieten!

 35. Wat een leuk artikel en geweldige winactie. Ik doe mee!!

  ‘Eat more cake’ natuurlijk!! Dat zullen mijn kids leuk vinden want het is toch een beetje ons hobby ☺️

 36. Als het goed is ben ik vanavond de trotse eigenaar van mijn eerste afwasmachine…. Super natuurlijk, maar ook lelijk zo’n wit geval. Ik denk dat stickers er leuk op zouden staan! Maar welke? Ik weet eigenlijk niet of Frida the friendly door zou kunnen passen… Die vind ik wel erg leuk! Of de beer. Of euh…alles leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hare Maristeit

maris maria renne

Hi!
Mijn naam is Máris Maria Renne en ik woon samen met mijn twee kinderen en dikke rode kater in het prachtige Haarlem.
Hare Maristeit is mijn kleurrijke, diverse en persoonlijke site, waar ik mijn passies en inspiratie met je deel. Je kunt mij ook inhuren als freelance content creator, voor blogposts op jouw website of het beheren van je socials.

Verder ben ik een gepensioneerd webwinkelier, vegetariër, shopaholic, 90’s Lover, retro-nerd en dol op city trips. Ik pimp graag kleding of meubels met kleur, printjes of confetti en kijk veel films en series. Ook ben ik gek op koken, goede koffie, rosé en comfort food.
Lees meer over mij >> >>

Zoek

Webshop

Haarlem Tips

Toiletportret