Tastea Frozy Cozy WINACTIE!

Tastea Frozy Cozy

Tis the season to be jolly, fa-la-la-la-la, la-la-la-lalaaaa!
Zijn jullie ook al in een Holiday Spirit? Ik wel 🙂

As we speak, zijn de theelichtjes en kaarsen hier in huis niet aan te slepen (gaan omstreeks 16:00 al aan) en ik ben eveneens grootverbruiker van sfeermakers als geurende waxmelts, thee en koekjes.

Van Tastea ontving ik een nieuwe thee blend die he-le-maal bij dit seizoen past en… ik mag DRIE van mijn lezers verblijden met een groot blik van deze heerlijke thee!

Frozy Cozy Thee Blend

Vergeet warme chocolademelk met slagroom en ga voor een beter en luxer alternatief: Frozy Cozy!

Tastea Frozy Cozy

De geur is zo sfeervol als een versgebakken kerstkoekje en de smaak is als een warme en fuzzy tinteling in je buik.

De voornaamste en meest kerstige ingrediënten van deze 100% natuurlijke blend zijn kaneel, sinaasappel, kardemom, nootmuskaat en vanille en dat ruik en proef je: instant Jolly Xmas-mood!

De sfeervolle geur komt je al tegemoet na het opentrekken van het blik. Kun je je voorstellen hoe fijn het voelt om onder een fuzzy dekentje op de bank te nestelen, met een grote mok van deze geurende en verwarmende thee?

De grappige en sfeervolle naam ‘Frozy Cozy‘ is dus een 100% match en een leuk cadeau onder de boom voor theeliefhebbers.
De inhoud van een blik is 125 gram en voor één grote kop thee gebruik je ongeveer 2,5 gram. Hier kun je dus wel even mee vooruit!

Winactie! <GESLOTEN>

Ik mag DRIE van mijn lezers blij maken met ieder één blik van deze Frozy Cozy thee blend.

HOW TO WIN?

Laat in een reactie onder dit artikel weten wat jouw favoriete kerstnummer op de radio is.
That’s it!

Tastea Frozy Cozy

De drie winnaars zijn op dinsdag 28 november 2017 geloot en zij ontvingen op deze dag een e-mail van mij.
Over de uitslag van deze winactie wordt verder niet gecorrespondeerd.
Lees voor meer info mijn disclaimer.

[bctt tweet=”Winnen: 3 x thee blend ‘Frozy Cozy’ van @Tastea_eu” username=”MarisMariaRenne”]

Dit vind je vast ook leuk:

Laat een reactie achter

76 reacties

 1. Wham-last christmas
  Gewoon lekker fout
  Net als mn kerstboom trouwens, die hangt vol met ijsjes, cupcakes en macarons

 2. Wat als eerst in me op kwam was . All i want for Christmas . En ik heb hem deze week al een keer op de radio gehoord heerlijk nr .

  1. Al i want for Christmas is you! ?

   En proberen de uithaal te halen. Heerlijk nummer, krijg hier altijd de kerstkriebels van.

 3. Why couldn’t it be Christmas every day van Bianca Ryan. Gewoon omdat het zo’n heerlijk mee swing nummer is waardoor je binnen no time door de kamer staaf te dansen.

 4. Als ik denk aan kerstliedjes is het eerst All i want for christmas. Wat een heerlijk winactie! De pot thee staat hier, zeker op donkere dagen ook al vroeg op het lichtje

 5. Last Christmas omdat het me tevens stil doet staan bij het verdrietige overlijden van George Michael.
  Sentimentele inborst hè !

 6. Driving home for christmas blijft mijn all time favorite op de radio!
  Voor op tv is the muppets christmas carol mijn guilty kerst pleasure..

 7. Kaneel, sinaasappel, kardemom, nootmuskaat en vanille, klikt goehoehoeeddd! 😉

  Favo track? Tja, toch WHAM met LAST CHRISTMAS I GAHAVE YOU MY HEART BUT THE VERY NEXT DAHAY YOU GAVE IT AWAY 🙂 🙂 🙂

  Groetjes Fenny!

 8. All I want for Christmas is you? van Mariah Carey? Zo’n lekker fout kerst nummer wat je altijd een ( klein ) beetje meezingt?

 9. All I want dit christmas is joeehoeehoee ? lekker met een kop thee en dan de kerstboom versieren, sneeuw buiten, al is dat meestal teveel gevraagd hihihi

 10. last Christmas van Wham
  al mijn favoriet sinds mijn jeugd
  En nu ook van mijn zoon van 11
  hij zingt hem heerlijk mee
  laats zo moeten lachen in het tuincentrum toen hij werd gedraaid

 11. Misschien Cliché, maar ”all i want for christmas” blijft toch echt mijn favoriet. Lekker vrolijk, enthousiast en je kan gewoon niet niet meezingen en dansen en los gaan. Echt een vrolijk kerstnummer.

 12. Mijn favoriet: Bianca Ryan: Why couldn’t it be christmas every day! Die word luidkeels meegezongen als hij o pde radio is!! haha zo heerlijk!

 13. Driving home for Christmas is hier van meer een favoriet, zo ook de mijne. Geeft me zo een fijn gevoel! Deze Frozy Cosy thee zou dat helemaal compleet maken, als hij zijn naam eer aan doet.
  Succes met het kiezen van de winnaressen Maris, ze gaan er warmpjes bij zitten onder de boom. Groetjes Carmen

 14. All i want for Christmas prachtige kerst song we zijn dol op een heerlijke kop thee ik ben niet bekend met deze thee maar ik wil hem graag gaan proeven.
  Ik ben heel erg benieuwd naar de smaken van Deze Frozy Cosy thee

 15. Nou ik ga ook zeker voor “Ik ben een Kerstbal” van Bert & Ernie haha, Sweet Memories en maakt mij altijd Hélemaal Happy! Wauw alleen de naam Frozy Cozy klinkt al heerlijk en uitnodigend, maar als ik jouw review lees (mijn complimenten voor je Speelse & Vrolijke schrijfstijl!) wordt ik helemaal razend Nieuwsgierig! Enne… stuk gezonder dan die chocolademelk met slagroom 😉 Onwijs Bedankt voor deze Gave Kans Maris! 😀

 16. Wat een ontzettend leuke actie! Ik wil al heel lang de thee van tastea proberen! Mijn favoriete kerstnummer is Merry Christmas Everyone van Shakin’ Stevens. Als ik dat nummer hoor moet ik gewoon een vreemd dansje doen. Tot grote irritatie van mijn man die geen groot fan is van kerst!

 17. Do They Know It’s Christmas dat is mijn ultieme kerstsingel…… Heerlijk onder het genot van een lekker kopje thee 🙂

 18. Ik vind we al stand together van McCartney leuk vind het niet echt een kerst nummer maar je hoort het wel altijd rond de kerst me vriend vind het een vreselijk nummer die zet m dan gelijk uit maar dan doe ik m weer aan natuurlijk ?? je heb me wel nieuwsgierig gemaakt hoor met de thee hou super veel van die winterse smaken dus ben erg benieuwd mijn vriend houd er ook erg van mischien onder het genot van kopje frozy cozy vind hij het liedje minder erg ?

 19. Wham Last Cristmas…omdat ik toen eindelijk weer vrijgezel was 🙂
  Niet echt een kerstgedachte maar voor mij toen wel

 20. Happy Christmas van John Lennon. Een klassieker maar nog altijd actueel. En met mooie jeugdherinneringen voor mij omdat we dit liedje altijd op school zongen tijdens het kerstfeest.
  Heel graag maak ik kans op een een blik Frozy Cozy thee blend!

 21. Alle legendarische kerstliedjes zijn leuk alleen bij het begin horen krijg je instant kerstmood. Helemaal met frozy cosy. Laat de feesdagen maar beginnen

 22. Heb de Frozy Cozy-thee vanmiddag thuis ontvangen en kon niet wachten deze te proeven. Bij het openen van het blik ruik je direct dat je hier met een bijzondere thee te maken hebt. De geur is warm, fris-kruidig, sprankelend en eigenlijk nergens mee vergelijkbaar. Als ik een vergelijking zou moéten maken zou ik denk ik Gluhwein zeggen. De smaak is eveneens moeilijk te omschrijven. Alsof er engeltjes op je tong dansen komt misschien nog het meest in de buurt. Kerstengeltjes in deze tijd van het jaar natuurlijk! ? Bedankt HareMaristeit en Tastea, ik ben heel erg blij met het door mij gewonnen blik Frozy Cozy!

   1. Hij wordt door de kinderen en door mijn man ook erg lekker gevonden, het is een waar gevecht om de thee-eieren hier in huis. Heb dit weekend een extra blik Frozy Cozy besteld zodat we straks niet ineens misgrijpen! Een schot in de roos deze Tastea-blend!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hare Maristeit

maris maria renne

Hi!
Mijn naam is Máris Maria Renne en ik woon samen met mijn twee kinderen en dikke rode kater in het prachtige Haarlem.
Hare Maristeit is mijn kleurrijke, diverse en persoonlijke site, waar ik mijn passies en inspiratie met je deel. Je kunt mij ook inhuren als freelance content creator, voor blogposts op jouw website of het beheren van je socials.

Verder ben ik een gepensioneerd webwinkelier, vegetariër, shopaholic, 90’s Lover, retro-nerd en dol op city trips. Ik pimp graag kleding of meubels met kleur, printjes of confetti en kijk veel films en series. Ook ben ik gek op koken, goede koffie, rosé en comfort food.
Lees meer over mij >> >>

Zoek

Webshop

Haarlem Tips

Toiletportret