The Simpsons van LEGO

simpsons lego
Vorige week publiceerde ik een review over ons bezoek aan de LEGO Expo ‘The Art Of The Brick‘ en toonde ik ook de Simpsons poppetjes die mijn zoon en ik daar gemaakt hadden in de Playzone.

Door de foto’s die ik van de LEGO-Simpsons deelde op social media, kreeg ik een aantal enthousiaste berichtjes van moeders, die wilden weten hoe wij ze gemaakt hadden, met de vraag of ik een bouwbeschrijving wilde mailen.
Nou is dat een beetje veel werk, om alle vijf de gezinsleden steentje voor steentje uit te leggen, maar een beetje LEGO-kenner heeft als het goed is voldoende aan een duidelijke close up foto, dus bij deze! homer marge LEGO
Overigens heb ik het idee voor onze 2D-Simpsons niet zelf bedacht. Simpsons-fans weten dat ieder beginfilmpje van een aflevering anders is, en in eentje hiervan zijn de Simpsons van LEGO gemaakt.
Dit vond ik zo leuk, dat ik er meteen een foto van heb gemaakt met mijn telefoon.

Deze had ik dus bij de hand, toen ik met mijn zoon in Amsterdam Expo was en hier hebben we van gespiekt.

Mocht je die van ons willen nabouwen, klik dan op een van onderstaande foto’s voor een vergroting. Je kunt gemakkelijk tellen hoeveel nopjes er op een steentje zitten.
Lisa maggie Bart SImpson

LEGO-tips, tricks, vragen?
Laat ze horen in de comments!

Bewaren

Dit vind je vast ook leuk:

Laat een reactie achter

3 reacties

  1. Jaren lang hebben kinderen hier plezier van en kunnen ze zoveel dingen bouwen dit is ook heel goed voor de ontwikkeling en de motoriek!
    Voor meisjes is er ook zoveel moois van dit en vooral met veel roze….. 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hare Maristeit

maris maria renne

Hi!
Mijn naam is Máris Maria Renne en ik woon samen met mijn twee kinderen en dikke rode kater in het prachtige Haarlem.
Hare Maristeit is mijn kleurrijke, diverse en persoonlijke site, waar ik mijn passies en inspiratie met je deel. Je kunt mij ook inhuren als freelance content creator, voor blogposts op jouw website of het beheren van je socials.

Verder ben ik een gepensioneerd webwinkelier, vegetariër, shopaholic, 90’s Lover, retro-nerd en dol op city trips. Ik pimp graag kleding of meubels met kleur, printjes of confetti en kijk veel films en series. Ook ben ik gek op koken, goede koffie, rosé en comfort food.
Lees meer over mij >> >>

Zoek

Webshop

Haarlem Tips

Toiletportret