Outfit: Execute Dress & Metallic Sneakers

execute

Voor het maken van foto’s in deze outfit, ging ik heel spontaan, streetwise en nonchalant de straat op met m’n posse. M’n chica Norah dus en onze flamingo, aight.

Ik heb een heel tof nieuw donkergroen jurkje van BloggersFavorites.com met aan de onderkant twee doorzichtige banen. Gelukkig had ik bedacht om hier een onderjurkje onderaan te trekken, want poseren samen met een peuter is een uitdaging. En dat is een understatement.

Het jurkje is gemaakt van een stevig en comfy stofje, maar het is niet handig als je veel moet bukken en een kind moet optillen. Maar ik trek ‘m dus zeker nog vaker aan wanneer ik zonder kind(erwagen) op pad ga.

De goudkleurige metallic sneakers zijn van het Scandinavische merk Woden en één van mijn favoriete nieuwe aanwinsten van de afgelopen periode. De sneakers hebben een anatomisch gevormde kurken inlegzool. Dit voetbed ondersteunt de onderkant en hiel van de voet. Kurk heeft dezelfde eigenschappen als leer, het is schokbestendig en vochtabsorberend.

Good to know!
Als je Woden sneakers online koopt: ze vallen vrij groot en voelen in het begin vrij stug. Ik draag ze een maat kleiner dan mijn andere schoenen en ik had ze binnen een dagdeel ingelopen. Ze lopen HEERLIJK!
En ze matchen dus erg tof met mijn nieuwe donkergroene jurkje:
execute-dress-collage
Het verhaal achter de foto’s:
Links: ‘Als jij nou aan die kant van de flamingo gaat staan, dan kijk je niet rechtstreeks in de felle zon’.
Rechtsboven: ‘Lieve flamingo, aaaaaaai, kijk: zachtjes aaien, dan doet ‘ie niets, aaaaai’
Rechtsonder: ‘Kusje? Ja natuurlijk! Maar nu zit je wel onder de lipstick en dat lijkt op uitslag, kom eens hier… nee niet weglopen kom nou hiehierrrrrrrr….’

Ik kreeg mijn dochter niet blij kijkend of lachend op de foto, want ze vond die felle herfstzon maar irritant.
En dat was ‘ie ook, maar hij is perfect voor het maken van #nofilter foto’s, dus lach ik gewoon alsof ik er geen last van heb.
Maar dat had ik dus wel.

Shop Our Looks!

Het groene jurkje heeft steekzakken en een goudkleurige rits aan de achterkant. Op de mouwen (lengte zit tussen lang en driekwart) staan letters, wat ik leuk vind in combinatie met de doorzichtige banen aan de onderkant van de jurk:

execute-2

Norah: fluffy muts met berenoren van Primark, bontjasje van Jottum, maillot van Zeeman, jurkje en gympen met teddyberen van ZARA.
Maris: Execute Dress van Bloggers Favorites, Metallic YDUN Sneakers van Woden, roségouden armbanden, ringen en horloge van My-Jewellery.
De flamingo is van Kitsch Kitchen.

Wat vinden jullie van onze outfits en flamingo?
Laat het horen in een reactie!

Wil je ook shoppen op Bloggersfavorites.com?
Gebruik dan t/m 31 januari 2017 de code haremaristeit20 voor 20% korting op ALLE items in je winkelmandje!

 

Dit artikel bevat gesponsorde producten.
Meer info? Bekijk de pagina ADVERTEREN of lees mijn DISCLAIMER.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Laat een reactie achter

6 reacties

  1. Je jurkje is leuuuk!! Ik ben echt dol op groen. Staat je ontzettend goed. Misschien dat ik ook een keer groen ga dragen, eindelijk wat anders dan zwart. De schoenen lijken mij ook fijn, kurk is heel aangenaam en nog duurzaam ook.
    Norah is adorable, as always ❤️❤️❤️

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hare Maristeit


Hare Maristeit is de kleurrijke, diverse en persoonlijke site van Maris Maria Renne uit Haarlem. Gepensioneerd webwinkelier, vegetariër, shopaholic, 90’s Lover en retro-nerd. Pimpt graag kleding of meubels met kleur, printjes of confetti en kijkt ook veel films en series. Gek op koken, koffie, rosé en comfort food. Meer weten of samenwerken? Klik HIER!

Toiletportret