Kitsch Kitchen Give Away!

kitsch kitchen summer 2016

Vanmorgen zei ik het al: deze week speel ik voor Oprah, want…. It’s my birthday!!!
Ik trap deze WINWEEK af met een give away van mijn favoriete webshop: Kitsch Kitchen!

Als je mijn blog al een tijdje volgt, dan weet je dat ik aardig wat spulletjes in huis heb van dit merk en ook veel verschillende Kitsch Kitchen tafelzeiltjes afwissel. Ook gebruik ik regelmatig de plakfolies met vrolijke printjes voor DIY-projecten op mijn blog.

De lampenkap (€49,95) op bovenstaande foto pronkt al aan mijn plafond en de Aztec deken (€79,95) op de bank en het vloerkleed (Seagrass €49,95), staan nog op mijn verlanglijst.

Het is dat een bamboe vliegengordijn nu even niet handig is met een rondkruipende baby die alles sloopt, anders had ik die met de afbeelding van Frida (€79,95) ook toegevoegd aan mijn wish list.
Of deze, met flamingo’s (€74,95) is ook he-le-maal Hare Maristeit:

flamingo gordijn

Van deze kleurrijke foto werd ik ook erg blij:

kitsch kitchen lampionnen zwaan

LOVE de lampionnen!
De keramieken zwaantjes zijn bloempotten en in verschillende kleuren en afmetingen verkrijgbaar (vanaf €12,95). Ik vind ze echt superleuk en ik zie het al helemaal voor me, hoe ze gezellig samen in een groepje klieken op onze vensterbank 🙂

Winactie! <GESLOTEN!!!>

Ik mag TWEE van mijn lezers verblijden met een Kitsch Kitchen webshop giftcard t.w.v. €25,-

How to win? GOED LEZEN:

Je kunt op VIER verschillende manieren meedoen, maar één manier volstaat:

1) Volg @MarisMariaRenne + @Kitsch_Kitchen op Twitter en laat ons in een Tweet weten wat jij zou kopen van je shoptegoed.
2) Like de Facebookpagina van HareMaristeit en laat me daar met een foto of een linkje weten welk product van Kitsch Kitchen jij zou shoppen als je wint.
3) Volg Hare Maristeit op Bloglovin en SAVE deze post (geef een hartje).
4) Volg @hare_maristeit + @kitschkitchen op Instagram en like/reageer op de foto van deze winactie.

LET OP / TOT SLOT:

Laat hieronder in een reactie op dit artikel weten WAAR je hebt meegedaan en indien van toepassing, met welke gebruikersnaam.

De winnaars krijgen op dinsdag 19 april 2016 hieronder een reactie van mij op zijn/haar comment EN een e-mail.

Zijn jullie net als ik ook zo gek op de spullen van Kitsch Kitchen?
Morgen is er weer een winactie op mijn blog! Zijn jullie al nieuwsgierig?

 

[bctt tweet=”Winnen: 2 x gift card voor webshop van Kitsch Kitchen via winweek op HareMaristeit.nl”]

 

Meer kleurrijke inspiratie? Bekijk op Instagram Kitsch Kitchen’s hashtag #colouryourlifehappy

Dit vind je vast ook leuk:

Laat een reactie achter

58 reacties

 1. Echt leuk deze actie.Hou zelf erg van veel kleuren!IK doe mee via Bloglovon’ en FB.Nogmaals happy happy b-day en hele fijne dag gewenst!Zet hem op!

 2. Ik laat deze actie aan mij voorbij gaan en gun het een ander ? dat men met korting kan shoppen bij die bekende winkel met Kitsch en flamingo’s ❤️
  (Ik heb al een superkek Maria-vliegengordijn) ?
  Happy happy B-day xoxo??

 3. Wat een leuke winactie! Te leuk om te laten liggen. Ik deed via Facebook mee en droom al van mijn Flamingo douchegordijn. Zo fijn dat je cadeautjes uitdeelt op je verjaardag. x

 4. Happy birthday to youuuu
  Ik heb op instagram mee gedaan met de naam croltje / carola donkelaar

  Fijne verjaardag liefs carola

 5. Ook hier nog een keer gefeliciteerd. Ik vind dit zo leuk! Heb op Instagram meegedaan en daar heet ik nikkaap (misschien moet ik mijn gebruikersnaam eens veranderen :’)).

 6. Wat leuk! Ik doe mee op instagram en ben gek op kleurtjes en een tikje kitsch dus ben bang dat ik niet eens kan kiezen wat ik zou willen ?.
  Nog een fijne verjaardag
  Kus Soledad

 7. Zo leuk!!! Ben gek op die spulletjes. Moeilijk kiezen haha.
  Heb meegedaan via Facebook onder Wilma Hammarström 😀
  Een hele fijne dag!!!!
  Groetjes, Wilma

 8. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!! Ik ga zeker mee doen met deze leuke winactie, via instagram (jesuisjosy) k ga voor de zomerse items!

 9. Van harte! En wat een superleuke winactie! Er is zo’n mooie lampion naar mij onderweg en ik zwijmel nog bij die zwaantjes en al het ander moois…. Heeel blij zou ik dus zijn met een giftcard. Ik doe mee op Instagram @ruth_ela

 10. Deze bon zou echt geweldig zijn aangezien ik deze zomer ga verhuizen Naar een andere kamer en dan zin heb ik allemaal nieuwe dingen! Ik doe mee op instagram!

 11. ☆Happy B’day 2 U!☆ Heerlijk om Oprah te kunnen spelen! Geniet ervan! Ik ding mee op insta @ant.sje ♡ de mooie kleden voor op tafel! ♡

 12. Gefeliciteerd! En jaaa! Ik doe mee via Bloglovin met de naam Zaansch Faam. Ik vind vooral de lamp geweldig, of het vloerkleed, of de kelim…. oké het gaat lastig kiezen worden. Maar ik ben hard aan het klussen in mijn nieuwe huisje dus zo’n cadeaubon gaat zeker van pas komen!

 13. Gefeliciteerd!! Ik volg jullie beiden al op instagram .. van de 25 euro zou ik zo’n fantastische thermofles scoren en een hondje op wieletjes voor mijn dochtertje! insta: lady_anneliesss

 14. Oh gave winactie! Ik doe mee 🙂 Via manier 3. Op Twitter volg ik jullie allebei al 🙂 Ik zag dat ze ook fijne opbergbakjes hadden in verschillende maten, denk dat ik die er van zou kopen of een zwaan bloempot voor mijn mamsie, of het flamingo douche gordijn, zo tof! Moeilijk kiezen hoor 🙂

 15. Allereerst gefeliciteerd!!! Ik heb meegedaan via IG, biancamd, ? De zomer komt er weer aan, de tuin moet weer opgefrist worden, kleur, gezelligheid, vrolijkheid… Hopelijk mbv deze leuke winactie!

 16. Ook de DIY Diva doet mee! Ik volg je al via Bloglovin en zal zo het bericht saven.

  Ik zag jaren geleden de tentoonstelling van Frida Kahlo in Den Haag en sindsdien ben ik fan. Daarbij ben ik op zoek naar een leuk vliegengordijn voor de komende zomer (nou ja, als die ooit gaat komen…). Dus… als ik mag winnen dan weet ik al wat ik kies!

  Leuk, zo’n verjaardag waarbij juist kadootjes gegeven worden 😉

 17. Ik heb manier 3 gebruikt. Ben net als jij een enorme Kitsch Kitschen fan!
  Nu ik een gebroken been heb, heb ik heel veel tijd om me te verlekkeren aan de webshop. Ik denk dat ik voor een tas zou gaan, of voor een Frida kussen.

 18. Ik, of beter mijn tuintafel, is echt toe aan een nieuw tafelzeiltje! De oude is helemaal op. Ik doe mee via bloglovin.

 19. Ja, ik kan echt niet anders dan meedoen hoor. Zo’n zalige webshop 🙂 Ik volg je op Bloglovin en heb deze post uiteraard gesaved! Ik ben al benieuwd naar de winactie van morgen…

 20. Ik doe mee! Op bloglovin (hartje). De thermoskan staat al even op mn verlanglijst! Niet alleen om mee te pronken op mn werk maar ook straks als mn bolle buik wat in de weg zit om lekker op de bank te blijven vertoeven… (goed excuus toch?? ; ) ) gefeliciteerd!!

  En even.. die levensloop foto’s! Geweldig!

 21. Gefeliciteerd met je 30-something! ??
  Ik doe graag mee met deze leuke traktatie via Facebook. Mijn naam? Zie hier boven. ?

 22. Leuk! Ik doe mee via instagram, mijn gebruikersnaam is nienkedeheer. Groetjes en nog een fijne verjaardag!

 23. Gave actie! Ik word er hebberig van? Ik heb meegedaan op FB en foto’s geplaatst van de voor mij leukste dingen? En ja, kijk alweer (hebberig) uit naar morgen. Leuk, leuk, leuk?

 24. Ik heb meegedaan via Instagram, Facebook, Bloglovin en Twitter. Ik had beter moeten lezen (één manier volstaat). 😀

 25. Ik moest nog reageren want de foto op instagram gad ik al geliked (elzzbeth) en nu ook vis bloglovin’ (elsbeth87)

 26. Oehlalaaa wat een superleuke Give Away!!!
  Hoe kan ik deze bijna gemist hebben?!!
  Maar gelukkig is het nog maandag 🙂
  Kitsch Kitchen is ook mijn favoriete merk! Hier ook spulletjes waar ik nog dagelijks van geniet: luiertas, agenda, kommetjes en tafelzeil. En de nieuwe collectie is zoooo mooooooi en staat op verlanglijstje, dus ik begin vast met duimen 🙂
  Veel liefs van een Kitsch Kitchen fan,
  Daniëlle
  Mijn IG naam is danielle_happymess
  En ik volg jou en Kitsch Kitchen al een hele tijd 🙂

 27. Hoi! Lastminute doe ik nog gezellig mee met de winactie! Ik volg je al op fb en insta…
  Groot kitchkitchen fan! Ik wil zo’n vliegengordijn… toch leuk zo’n korting!

 28. Last minute, via facebook. Het vliegengorijn zou mijn keuken helemaal op vrolijken, dus daarvoor doe ik grag mee.

 29. Op Facebook zag ik de geweldige giveaway en daar heb ik -fashionably late- meegedaan. In de hoop een roze zwanen bloempot uit de nieuwe collectie te kunnen kopen.
  p.s. nog een happy belated birthday! 😀

 30. Jaa! Bij de vorige via Twitter, nu via Instagram onder @hanneke511 En ik zou gaan voor de superbloempotjes, perfect op de tropische kamer van mijn dochter, die toevallig ook bijna jarig is! Komt dat goed uit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hare Maristeit

maris maria renne

Hi!
Mijn naam is Máris Maria Renne en ik woon samen met mijn twee kinderen en dikke rode kater in het prachtige Haarlem.
Hare Maristeit is mijn kleurrijke, diverse en persoonlijke site, waar ik mijn passies en inspiratie met je deel. Je kunt mij ook inhuren als freelance content creator, voor blogposts op jouw website of het beheren van je socials.

Verder ben ik een gepensioneerd webwinkelier, vegetariër, shopaholic, 90’s Lover, retro-nerd en dol op city trips. Ik pimp graag kleding of meubels met kleur, printjes of confetti en kijk veel films en series. Ook ben ik gek op koken, goede koffie, rosé en comfort food.
Lees meer over mij >> >>

Zoek

Webshop

Haarlem Tips

Toiletportret