EXTRA Winactie: 3 x Sushi Sleutelhangers

mostcutest sushi sleutelhangers
Vanmorgen konden jullie mijn enthousiaste review over de spulletjes van MostCutest.nl al lezen, waarin ik ook liet zien dat ik sushi sleutelhangers had gemaakt met de mallen van de Kutsuwa Sushi Eraser Kit.
Ik ben een beetje enthousiast geweest met de fimo klei en heb nu een sushi sleutelhanger overschot. Whoops! Daarom leek het me wel leuk om er drie te verloten onder jullie.
Wil je er eentje winnen? Laat dan in een comment op deze post weten welke je graag zou willen hebben: de Tamago Nigiri (omelet), Ebi Nigiri (garnaal) of de Maguro Nigiri (tonijn).

Op donderdag 28 augustus 2014 verloot ik 3 sleutelhangers onder alle deelnemers. Zij krijgen een reactie van mij op hun comment onderaan deze post. Succes!

sushi sleutelhangers 2

 

Bewaren

Dit vind je vast ook leuk:

Laat een reactie achter

22 reacties

 1. Ik vind ze allemaal mooi maar als ik dan toch moet kiezen liefst die met het eitje en de nori Tamago nigiri.

 2. Die maguro nigiri ziet er uit om op te vreten…. Maar zal ook aan mijn sleutelbos niet misstaan. Echt mooi gemaakt!!!

 3. Wauwieee! Weer een leuke winactie!
  Moest ik bij de gelukkigen zijn, zou ik graag de Ebi Nigri willen 🙂
  Ze zijn echt top!

 4. Wat leuk! Ik heb ooit eens úúúren online gezocht naar Sushi sleutelhangers, maar die waren alleen vanuit Japan en andere verre landen te bestellen. Ik doe dus graag mee met deze winactie en mijn voorkeur gaat uit naar de Ebi Nigiri hanger 😀

 5. Hey!

  Wat een supergave sleutelhangers!!! Ik wil er heel, heel graag 1 winnen, en dan het liefst de Maguro Nigiri.

  Groetjes,
  Silvie Scheffers

 6. Ik zou graag de ebi nigiri voor mijn zusje willen winnen. Ze is helemaal gek op sushi en we hebben al tijden een sushi-date staan.
  Binnenkort verhuist ze naar Gent voor haar opleiding dus het moet er snel van komen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hare Maristeit

maris maria renne
Hare Maristeit is de kleurrijke, diverse en persoonlijke site van Maris Maria Renne uit Haarlem. Gepensioneerd webwinkelier, vegetariër, shopaholic, 90’s Lover en retro-nerd. Pimpt graag kleding of meubels met kleur, printjes of confetti en kijkt ook veel films en series. Gek op koken, koffie, rosé en comfort food. Meer weten of samenwerken? Klik HIER!

Toiletportret

Webshop