De Parfum Tag + WINACTIE!

parfum winactie Hare Maristeit
Ik heb wat fijne nieuwe geurtjes gekregen om aan mijn parfum stash toe te voegen. En ik ben de beroerdste niet: I like to share good stuff 🙂
Alleen een artikel delen met een winactie vind ik zo ‘droog’ dus het leek mij wel leuk om ‘De Parfum Tag’ van Live Life Gorgeous in te vullen en hier de Give Away van DRIE flessen Eau de Cologne aan te koppelen.

Wat ik wel grappig vond om te merken tijdens het invullen van deze tag, is dat ik qua smaak en voorkeuren voor parfums eigenlijk dezelfde overeenkomsten zie als in mijn garderobe, interieur en favoriete recepten. Wat mijn smaak voor alles betreft, heb ik echt een zwak voor heldere kleuren, zoete & frisse geuren (of smaken) en wissel ik bovendien graag af.

Ook leuk: ik vond een supergrappig parfumfilmpje uit de 90’s terug, waar menig retro meidenhart vast sneller van gaat kloppen 🙂

1. Hoeveel parfums heb je in je stash?

Op dit moment een stuk of 15, maar een aantal zijn mini’s, dus dat tikt dan al snel aan. Op bovenstaande foto zie je tien verschillende geuren waarvan ik er momenteel zes aan het uitproberen ben en om de dag afwissel. Stiekem is dit eigenlijk té veel voor mij. Ik raak dan namelijk een beetje overprikkeld en krijg dan keuzestress.

Ik heb dan een paar favorieten, waardoor ik andere geuren (die ik ook lekker vind) niet zo snel meer gebruik.’Outstanding’ van S. Oliver bijvoorbeeld, is een lekker en fris parfum, maar die vergeet ik dan een beetje…

s-oliver-outstanding

Twee geuren die ik altijd in mijn stash heb zijn nét op en vraag ik denk ik weer cadeau voor mijn verjaardag in april. Over het algemeen heb ik een basis van 2 of 3 geurtjes die ik het meest afwissel of in een bepaald seizoen het liefst draag. Meestal vraag ik ook altijd parfum cadeau voor mijn verjaardag of Kerst.

2. Van welke geurnoten hou je het meest?

Excusez-moi, ik ben geen beauty blogger dus ik waag me liever niet aan uitspraken en termen waar ik een flater mee kan slaan. Ik houd van zoete geuren, maar dan zonder kinderachtig kauwgomballen effect.
Het valt me wel op dat de geuren die ik het lekkerst vind, vrijwel altijd in een roze flesje zitten en dat dit flesje ook nog eens vaak de vorm heeft van een appel. Dus ehm… ik denk ‘Fruity Pink Apple’? Is dat een geurnoot?

 

3. Heb je naar aanleiding van een tester wel eens een geur gekocht?DKNY

De limited edition geur ‘Electric Loving Glow’ uit DKNY’s ‘Be Delicious‘ lijn heeft me echt verrast! Hij is wat minder fruitig en wat sterker dan geuren die ik normaal graag draag, maar hij past helemaal bij mij.
Momenteel gebruik ik deze eau de toilette het meest en eigenlijk kan ik het idee niet verkroppen dat hij maar tijdelijk verkrijgbaar is….

 

4. Wat is de mooiste flacon uit je stash?

acqua colonia

Ik kreeg onlangs een paar flessen Eau de Cologne van Parfumhuis 4711 Acqua Colonia cadeau om te testen en ik was echt verrukt over de vormgeving van deze flacons!
De verpakkingen lijken op luxe theedoosjes en de prachtige flessen zouden ook niet misstaan op een trolley met je mooiste flessen whisky en cognac.

Ik ben echt een sucker voor heldere knalkleuren en een mooie vormgeving. Deze flessen vind ik dus eigenlijk al gewoon mooi om ergens voor de sier neer te zetten. De geuren zijn trouwens ook stuk voor stuk fris, fruitig en zomers: drie van mijn favoriete ‘ingrediënten’.
En ja, natuurlijk is de roze kleur mijn favoriet! Dit is de geur ‘Pink Pepper & Grapefruit‘ en die draag ik momenteel vaak. Op de voet gevolgd door ‘Lime & Nutmeg‘ en ‘Mandarin & Cardamom‘.

 

5. Wat is de duurste geur uit je stash?

Ik weet het niet! Op parfumvlak ben ik namelijk echt een cheapskate… Ik speur altijd wel het web af voor aanbiedingen om mijn favorieten voor een fijner prijsje te kunnen scoren en heb denk ik nog nooit de volle mep voor een geur betaald.
Ik denk dat mijn Viktor & Rolf’s Flowerbomb het duurst was. Deze is nu ook op en ga ik ook maar weer op mijn verjaardagsverlanglijstje schrijven.

 

6. Heb je ooit een geur opnieuw gekocht?

jill sander sun
Ik koop al jaren iedere zomer Jil Sander Sun, dit is echt mijn favoriete zomergeur.
Het is één van de weinige parfums die je tijdens het zonnen kunt dragen zonder schade aan je huid aan te richten. Ik associeer deze geur met de zon, zee, strandzand en zonnebrandcrème. En tsja, lezers die mij al langer volgen weten dat ik op zonnige dagen iedere vrije minuut op het strand doorbreng 🙂

 

7. Wat was het eerste parfum dat je van een vriendje hebt gekregen?

joop all about eve
Dat was (daar heb je weer een appelvormig flesje!) Joop! All about Eve. De afgelopen jaren was ik er alleen een beetje klaar mee (overkill: ik houd van afwisseling), maar tijdens de zwangerschap van Norah viel ik er weer als een blok voor en heb ik het vaak gedragen. Nu is ‘ie op.
Het is een vrouwelijke, oriëntaalse geur die gekenmerkt wordt door appel, kaneel, jasmijn, hout en vanille. Hm, misschien dat ik maar weer een nieuw flesje voor mijn verjaardag vraag…

 

8. Wat voor geuren droeg je als tiener en wat voor herinneringen heb je aan parfums van vroeger?

Volgens mij zat ik in Groep 7 of in Groep 8 toen ‘Magic Girl’ een hit was bij jonge meiden. Ik gaf mijn zuurgespaarde zakcenten dus uit aan de douchegels en parfums van deze mierrrrrrzoete lijn, in plaats van dat ik er speelgoed of snoep van kocht.

Wat ik me vooral herinner, is hoe alle meiden na het gymmen, de Magic Girl douchegels en deodorantjes uit de gymtasjes toverden en dan gingen we onderling uitwisselen. Superstoer.
Deze fruitgeuren waren echt heftig en ik kan nog steeds oproepen hoe dit rook. Good times 🙂

 

9. Welke geur vind jij het lekkerst bij je man/vriend?
vaderdag cadeautje Norah

Op Seth’s eerste Vaderdag kreeg hij ‘van Norah’ (toen drie weken oud) het geurtje ‘Freedom’ van Tommy Hilfiger. Ik vond de omschrijving wel erg toepasselijk voor Seth: ‘Gecreëerd voor de man die groots leeft en wiens dromen nog groter zijn’. Superlekker geurtje ook trouwens.
Als Seth niet thuis slaapt dan snuffel ik soms aan zijn kussen, die dus een beetje naar Tommy’s ‘Freedom’ ruikt.

 

10. Je moet al je parfums weg doen en je mag er maar één houden… Welke zou dat zijn?

nina ricci
Echt een gemene rotvraag, want ik wissel namelijk graag en regelmatig af en heb niet één favoriete geur! Als ik dan écht moet kiezen, dan wordt het toch Nina, van Nina Ricci. Of toch V&R’s Flowerbomb… Nee: Nina. Ja, ik blijf bij Nina.

Deze heb ik namelijk het hele jaar door in huis en ik word altijd een beetje zenuwachtig als hij bijna op is. Gelukkig kreeg ik afgelopen Kerst weer een nieuw flesje, na een tijdje zonder te hebben gezeten: pfieuw!
En ik zei het al: de kleur roze en appelvormige flesjes, hebben een magische aantrekkingskracht op mij…

 

Winactie!

Zoals je in de tag hebt kunnen lezen, heb ik een sterke voorkeur voor frisse, fruitige geuren en mooie flacons. Het was dus voor mij ook niet moeilijk om een geur te kiezen van Acqua Colonia, om onder mijn lezeressen te verloten.

Ik mag DRIE prachtige flessen Eau de Cologne (van maar liefst 170 ml!!!) weggeven in mijn favoriete geur: Pink Pepper & Grapefruit!
acqua colonia pink pepper grapefruit
De geur wordt door kenners omschreven als:

‘Kruidig en opwekkend zoals een avontuurlijke expeditie naar de tropische wouden van Zuid-Amerika. In de warme, vochtige lucht drijft de geur van bedwelmende roze peper die in dikke bosjes op de hoge Braziliaanse peperbomen groeit.
Sappige grapefruit zorgt voor een levendig contrast en geeft de geur een verfrissend karakter.
Het resultaat is een pure joie de vivre geur voor een instant gevoel van geluk.
De ingrediënten samen vormen een frisse, energieke compositie die het humeur een enorme boost geeft.
Het felle roze staat voor geluk en vitaliteit.
Het hele ontwerp is in lijn met de filosofie van ACQUA COLONIA: creativiteit, inventiviteit en inspiratie in harmonie met de natuur.’

Jullie snappen dat ik zelf nooit zo’n duizelingwekkende omschrijving van een geur zou kunnen formuleren. Ik vond dit de lekkerste geur uit de lijn van Acqua Colonia en ben benieuwd of jullie er ook zo over denken! Drie van mijn lezers mogen kennismaken met deze geur waar ik inmiddels behoorlijk gek van ben.

 

How To Win?

Omdat niet iedereen op dezelfde social media kanalen actief is, kun je op meerdere manieren meedoen aan deze winactie.
De opties om mee te doen (je hoeft er dus maar één te doen, meer mag, maar hoeft niet) zijn:

1) Like de Facebookpagina van Hare Maristeit en laat een berichtje achter op de pagina, dat je graag kans maakt op deze schitterende fles van Acqua Colonia.

2) Volg @MarisMariaRenne op Twitter en stuur mij een tweet om te laten weten dat je graag deze ‘Pink Pepper & Grapefruit’ geur zou willen winnen.

3) Volg @hare_maristeit op Instagram, like de foto van de parfumflesjes en laat in een reactie weten dat je graag kans maakt op je eigen fles van Acqua Colonia.

4) Volg Hare Maristeit op Bloglovin en SAVE (geef een hartje) voor dit artikel.

Laat in ieder geval in een comment onder dit artikel weten, HOE/WAAR (en eventueel onder welke schermnaam* ) je hebt meegedaan, zodat je deelname gecontroleerd kan worden.
Alleen de namen onder dit artikel, worden (na controle) meegenomen in de loting!

Op dinsdag 2 februari 2016 worden er drie winnaars geloot met een speciale Name Picker App.
De winnaars krijgen persoonlijk bericht.
Een filmpje van deze loting zal ik delen op de Facebookpagina van Hare Maristeit.

Succes!

*toelichting ‘Schermnaam’.
Als jouw profielnaam op Instagram/Twitter bijvoorbeeld @Mama_huppeldepup is, dan kan ik de link niet leggen/controleren dat jouw deelname/reactie onder dit artikel op naam van bijvoorbeeld ‘Maria de Vries’ is.

 

Hopelijk vonden jullie het leuk om mijn antwoorden op al deze parfum-vragen te lezen! Hebben jullie een favoriete geur die je (bijna) altijd draagt? Do share!

 

Wil je eens per 1-2 weken een update in je inbox ontvangen met de laatste artikelen, behind the scenes foto’s en exclusieve ‘Members Only’ give aways?
Vul dan hieronder je e-mailadres in + klik op SUBSCRIBE!

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Laat een reactie achter

51 reacties

 1. Leuke tag!
  Zo lief dat je deze winactie doet.
  Ik doe heel graag mee met de fijne winactie want ik heb al ik ben zo benieuwd naar de te winnen parfum in de prachtige flacon. Heb een blauwe fles van dit merk dat vroeger bij velen een favoriet was. Ik volg je op al je soc.med.k. en heb alle actie’s gedaan die je in de post genoemd hebt wat op je blog staan.
  Je fb pagina like ik alwaar ik onder deze actie daar een reactie heb achtergelaten:
  Homemadepicturemania Sao Nonac

  Twitter is waar ik je al volg en een tweet zal verturen: @chucky1012

  Op instagram volg ik je ook al lang en daar zal ik de foto met de parfum flesjes liken en laten weten dat ik er graag kans op maak op een eigen fles van Acqua Colonia: @chucky1012

  Natuurlijk volg ik je allang op bloglovin waar ik deze post daar like: chucky1012

  Fijne dag Xoxo

 2. Ik volg je via instagram (heb daar het artikel geliked) en Facebook en wil erg graag deze parfum winnen. Ik ben gek op parfum: doe elke dag een ander geurtje op en vind het zo lekker dat ons zoontje da ook zo lekker ruikt door al dat knuffelen (wel sneu trouwens een vrouwengeurtje ?). Ook extra leuk die mooie verpakking! Ik ken dit merk ook niet. Is het wel te koop in Friesland? ?

  Groetjes

 3. Leuke actie weer. Heb meegedaan op instagram deze keer. Volg je overal – lijk wel een stalker ?- dus wellicht dat ik op andere plekken ook nog meedoe ?

 4. Leuk!!! Als tiener was het op school altijd een deodorant van Limara of White Musk van de body shop. Ook de zoet perzik lijn van Yves Rocher was erg in toen haha.
  Daarna diverse parfum’s gehad, maar koop sinds de jaren 90 Jean Paul Gaultier Classic, de Eau de Parfum en kom daar toch steeds weer naar terug. Laatste tijd ben ik ook helemaal gek van rozen geurtjes. Paul Smith Rosé bijvoorbeeld. Het ligt er maar net aan in welke stemming ik ben en wat ik ga doen. Die Jill Sander Sun ga ik ook ’s proberen, vind het vaak moeilijk in de zomer. Had een periode dat ik body mist van Victoria Secret had, maar na een paar keer staat ie nog vrij vol in de kast. Mijn moeder stuurt vaak monstertjes op en daar ben ik altijd erg blij mee. Ik hou ook over het algemeen van zoete frisse geurtjes. Van sommige zware parfum (zoals Angel) krijg ik meteen hoofdpijnscheuten. Kan je niet een DIY maken hoe je zelf een geurtje kunt maken?

 5. W auw die roze fles staat vrolijk in de badkamer 🙂
  Ik houd ook van lekker zoet
  Ik volg je op bijna alle kanalen maar doe mee via bloglovin

  Fijne dag

 6. OMG!!! Je post gewoon de foto van het flesje waar ik al jaren naar opzoek ben!! ♡ Joop! ‘All about Eve’
  Dit geurtje heb ik ooit eens van mijn vader gekregen en toen die op was heb ik het flesje weggooit (so stupid!) en was ik redelijk van slag doordat ik de naam niet meer wist… En nu ben jij de held van mijn dag!!!
  Oh en ik zou heel graag kans willen maken dus ik doe mee via Instagram! XO Angy

  1. Oh dat ken ik, vreselijk irritant als je de naam niet meer weet! Heb ook eens gefrustreerd tig geuren gesnoven in een parfumerie, waardoor je het helemaal niet meer weet. Ook eens gehad met een kaasje trouwens, dat ik in een kaaswinkel zoveel moest proeven, maar tevergeefs ?
   Anyways, glad to help ❤

 7. Wat een leuke tag. Je heb denk ik dezelfde smaak als mij. O en wat zijn de flesjes allemaal mooi. Ik ben gek op mooie flesjes. Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee. Ik volg je al op instagram en bloglovin en zal daar ook mee doen. @jessicavlinder

 8. Wat een heerlijke winactie, ik heb meegedaan op alle mogelijke manieren!

  Wauw 15 parfums in je stash! Dat is best wel veel.. Ik maak naast parfum ook veel gebruik van bodylotions en bodysplash 😉
  Liefs

 9. Leuk! Ik draag al jaren geen geurtje meer, het kan een migraine (of komt dat door die kinderparfum?) uitlokken. Aangezien ik die migraine al lang niet meer heb gehad wil ik wel weer eens wat proberen! Ik heb meegedaan via instagram.

 10. Echt zoiets wat ik mezelf niet gun.. kan immers ook een leuke outfit voor mijn mini-man scoren of dat ene leuke speelding wat hij helemaal niet nodig heeft!
  Ik ga dus mee doen 🙂 via instagram en fb ♡

 11. Parfum is mijn hobby, echt waar ik spaar geuren. Het leuke is om te zien hoe mijn “smaak” verandert, wat ik vroeger een fijne geur vond kan ik nu van gruwelen en andersom. . Sun is ook een favoriet hier. Ken je de geur Viva La Juicy, die is ook heerlijk. Zoet maar niet te.
  Ik doe graag mee met deze leuke winactie, via Instagram.

 12. Wat een leuke tag, ik ga idd saven op bloglovin, dan kan ik hem snel terugvinden om ook eens in te vullen! Mooi altijd inderdaad die flesjes. Ik vind de nieuw Moschino ook wel wat voor jou, qua vormgeving , zo grappig gedaan

 13. Leuk artikel weer! Ik ben een paar keer bij de winkel van 4711 geweest in Köln. Mijn oma zaliger had altijd een flesje 4711. Leuk om te zien dat ze met hun tijd meegaan, deze flessen zien er prachtig uit, ben benieuwd naar de geur ?
  Mijn eerste geur was Loulou van Cacharel. Nu blijf ik hangen in Black xs van Paco Rabanne omdat ik dat zo’n heerlijke geur vind!

 14. Leuk ingevuld de tag en tof dat je een winactie doet. Ik doe niet mee, moet nog wat opmaken 🙂 maar ben door jou antwoord nu wel heel benieuwd naar dat luchtje van DKNY. Vond het eerste groene appeltje zooo lekker.

 15. Ik wil super graag winnen heerlijk een zoete parfum lucht dat doet me denken aan de zomer

  Lekker om naar bloementjes te ruiken voor doordeweeks of een feestje !

 16. ik hou van fris & fruitig en waag graag een kansje op die schitterende fles van Acqua Colonia!
  Ik like en deel op facebook en op twitter volg, retweet en tweet ik.
  duim duim duim en groetjes van Riekie

 17. jaaaaaaa ik doe graag mee <3 Ben ook parfum gek. 🙂 heerlijk. Heb er ook een aantal in mijn laatje liggen, ga me alsjeblieft niet vragen hoeveel het er zijn, maar het zijn er veel. Ik draag best wel zware geuren met diepe noten, mijn zwaarste geur is van Vivian Westwood. "Boudior" Heerlijk die draag ik alleen op speciale dagen. Mijn lichtste geur is van Calvin Klein "Eternity" heerlijk op een zomerse dag. Mijn favoriet blijft "Opium" <3 totaly me. Mijn zoetste geur is "Angel" ook erg lekker, hihi moet alleen een klein betje van opspuiten lol
  Vroeger in mijn tienerjaren was het "Charley" en "Amance" heerlijk. Alleen zijn er nu zoveel verschillende Charlie geuren, dat ik mijn tienergeurtje niet meer terug kan vinden.
  Ow bijna vergeten ik doe mee op facebook want de rest het ik niet

 18. Ik maak graag kans!!! Op de Acqua Colonia. Nu gebruik ik Femme van Hugo Boss, Coco Chanel Mademoiselle, en een vn David Beckham, gekregen van een vroegere sstalker, haha. Mijn scherm naam op Facebook is Heather de Kort.

 19. Leuke actie! Doet me denken aan de 4711 van mijn oma en die was absoluut heel stylish! Ik doe heel graag mee!
  Ik heb meegedaan op BL (Tamara TS), Intagram en Twitter (@paramara1982) en FB (Tamara Mara Großmaul)

 20. Ik doe heel graag mee! Ik hoop dat ik alles goed heb gedaan. Je kunt mij in ieder geval overal terug vinden op alle kanalen met dezelfde reactie: Alleen de fles vind ik al super mooi! Ik ben benieuwd naar de geur!

  Deze parfum doet mij aan mijn oma denken. Toen zag het flesje er heel anders uit en gelukkig is de geur ook vernieuwd 😉 Het nieuwe flesje vind ik erg mooi! Deze kan een mooi plekje krijgen en hoeft niet in het kastje te staan. Leuk dat je deze actie organiseerd!

 21. Wat zou je mij blij maken met de Pink Pepper & Grapefruit! Ik ben dol op lekkere frisse geurtjes en daarom doe ik mee via Facebook en twitter

 22. Wat een leuke actie alweer! Ik heb een bijzonder gevoelig reukorgaan en vind de geur die iemand heeft één van de belangrijkste aantrekkings-/afknapfactoren. Ik dompel mezelf dan ook graag onder in een lekker geurtje 🙂 Ik deed mee via instagram onder de naam ‘Lottesanekdotes’ en savede je bericht via bloglovin’.

 23. Wat een leuk artikel! 😉 je hebt weer goed je best gedaan hihihi. Leuk om te lezen dat er wel meer mensen zijn met meer dan 10 verschillende geurtjes in hun bezit! 😉
  Ik doe graag mee en heb een berichtje achtergelaten op je FB! 😉
  Fijn weeekend, groetje ilsiee

 24. Mijn vriend was van de doodgewone huis-,tuin- en keukendeodorant toen ik hem leerde kennen. Een van de eerste dingen die hij cadeau kreeg was een geurtje. Inmiddels is hij ook hooked aan een fijn geurtje, dus dat is mooi meegenomen. Mijn favorieten zijn L’eau de Issey, Spicebomb (de mannenversie van Viktor en Rolf) en A-men.

 25. Leuk! Om een of andere reden vergeet ik altijd een geurtje te kopen en zit regelmatig zonder, maar als ik wat in huis heb, ben ik er extra blij mee. Ik doe mee via Instagram ?

 26. Oh leuk, ik doe ook mee! (via Instagram, @gewoonfem). Zelf heb ik maar twee parfums: Flowerbomb van Viktor & Rolf (mijn all time favorite!) en Deep Red van Hugo Boss. The One van Dolce & Gabbana staat nog op m’n verlanglijstje 🙂 Ik ben erg benieuwd naar bovenstaande geur, ik ken 4711 alleen van vroeger, van m’n oma 😉

 27. Ik doe graag mee met de winactie.
  Ik gebruik al jaren hetzelfde geurtje, en ben niet zo’n held met uitproberen.
  Zou tof zijn als ik zou winnen 🙂

 28. Deze geuren lijn ken ik niet, maar verder veel geurtjes herkend in je tag, dus reuze benieuwd naar deze !
  Ik waag dus graag een gokje via FB
  Duimen maar!

 29. Je hebt me nieuwsgierig gemaakt. Ik ken 4711 als de eau de cologne die oma niet moest. Zij was van de Boldoot. Achteraf denk ik dat er niet veel verschil in was.
  Ben benieuwd naar deze. Ik stuur je een tweet (-:

 30. Ik volg je op Facebook, dus zal daar zo nog even een berichtje achterlaten :). Ik had al even gecomment daar, op het artikel.. Maarr.. natuurlijk wil ook ik heeeeeeel graag die prachtige geur van Acqua Colonia winnen.. Want zeg nu zelf.. Roze.. Heerlijke geur..en een fles die niet zou misstaan in mijn best wel roze woonkamer 😀

  Groetjes, Marlies

 31. Ik ben erg benieuwd naar dit geurtje.. Ik ken vooral de ‘ouderwetse’ versie die mijn oma altijd droeg. Ik ben gek op geurtjes dus heb er ook genoeg staan haha.

  Ik volg je overal al zo’n beetje 😉 @lonn3k3

 32. hoi, ik heb meegedaan op instagram als miess_sweets alias ellen deschamps op facebook.
  Ik hou van deze vintage retro flessen en dan nog met een lekker geurtje erin.. Ik ben benieuwd naar de geur want ik ken het niet:-/

 33. Wow wat een gave actie! Ik doe mee via instagram Ianth88 mijn duimpjes draaien hard want zo een gave enorme fles lijkt me wel wat! 🙂

 34. Wat een leuke winactie en wat een leuke blog :). Ik doe graag mee. Ik volg jou op Facebook en Instagram :). Nu ga ik duimen , zou een mooie verjaardagscadeau zijn 🙂

 35. Mooie flesjes zijn dat toch altijd. Een aantal jaar geleden kocht ik er 2 (iets met basilicum). Heerlijk fris. Ik hou erg van ‘o de klonje’ achtige geuren. Die roze ga ik zeker ruiken en waarschijnlijk kopen. Ziet er geweldig uit. Verder ben ik zwaar Chanel-fan, eau fraiche is mijn favo. Kennelijk ben ik het ‘frisse’ type.

 36. Oh, wat heerlijk! Ik kan niet zonder parfum. Als ik de deur uit ga zonder parfum op, voel ik me naakt… Ik ben wel van de zoete, frisse en kruidige geurtjes. Mijn all time favorite is Amor amor van Cacharel.
  Ik match overigens ook mijn parfum met mijn kleding: bij een rode trui doe ik een luchtje op uit een rood flesje.

  Ik heb gereageerd op Facebook onder de naam Irma IrmZjeuh (=

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hare Maristeit


Hare Maristeit is de kleurrijke, diverse en persoonlijke site van Maris Maria Renne uit Haarlem. Gepensioneerd webwinkelier, vegetariër, shopaholic, 90’s Lover en retro-nerd. Pimpt graag kleding of meubels met kleur, printjes of confetti en kijkt ook veel films en series. Gek op koken, koffie, rosé en comfort food. Meer weten of samenwerken? Klik HIER!

Toiletportret