Bijdrage Webshop Special in Flair

Maris Maria in Flair
In de Flair van deze week (nr. 46, jaargang 2013) staat een maar liefst 9 pagina’s tellende rubriek portretten met daarin een special over succesvolle webshops en de vrouwen erachter.

Ik schitter op pagina 57 heel toevallig naast één van mijn favoriete webshop collega’s Annefrid van Chocstar (op pagina 56), die o.a. vertelt over haar stoere lunch met Maxima & Willem Alexander.
Ik bewonder Annefrid om haar enorme passie en gedrevenheid. Daarnaast heeft zij een prachtige site (om jaloers op te zijn!) en heeft zij een stijl en eigenheid die doorstraalt in alles wat ze doet.

Andere webshops en dames die uitgelicht worden in deze reportage, zijn Letterpers, Applepiepieces, Chaos & Order, Kitchen Garden Shop en Soap7.

Lezen? Klik HIER voor een goed leesbaar .PDF bestand.
En ren natuurlijk snel deze week nog naar de winkel voor een exemplaar om alle webshop tips & tricks te lezen!

Tekst: Saskia Smith
Foto’s producten van Teitloos, door RICE en Hare Maristeit

Ik vind het ontzettend leuk dat ik in Flair mocht vertellen over mijn ervaringen met Teitloos en had nog veel meer kwijt gekund over de successen, tegenvallers en leermomenten.
Deze kans krijg ik trouwens binnenkort: op vrijdag 22 november 2013 doe ik mee aan een panelgesprek op ‘Flavourites Live Business’ in Amsterdam Noord, georganiseerd door Webvedettes.

Daar zal ik ervaringen delen over het combineren van mijn werk voor de webshop en mijn gezin.
Heb jij een webwinkel (of wil je er één starten) en kom jij ook naar dit evenement? En zo ja: wat zou jij van mij willen weten?
Laat het gerust weten in een reactie op dit artikel!

Bewaren

Bewaren

Dit vind je vast ook leuk:

Laat een reactie achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hare Maristeit

maris maria renne

Hi!
Mijn naam is Maris Maria Renne en ik woon samen met mijn twee kinderen en dikke rode kater in het prachtige Haarlem.
Hare Maristeit is mijn kleurrijke, diverse en persoonlijke site, waar ik mijn passies en inspiratie met je deel. Je kunt mij ook inhuren als freelance content creator, voor blogposts op jouw website of het beheren van je socials.

Verder ben ik een gepensioneerd webwinkelier, vegetariër, shopaholic, 90’s Lover, retro-nerd en dol op city trips. Ik pimp graag kleding of meubels met kleur, printjes of confetti en kijk veel films en series. Ook ben ik gek op koken, goede koffie, rosé en comfort food.
Lees meer over mij >> >>

Webshop

Haarlem Tips

Toiletportret