Winactie: Sweet Petit #3 by Prénatal!

Sweet Petit Winactie Hare Maristeit
Sinds deze week is de nieuwste en limited edition newborn kledinglijn van  Sweet Petit by Prénatal te koop, in een aantal van de grotere Prénatal winkels en in de webshop.
Deze derde collectie heet ‘Don’t call me baby’ en is van Prénatal’s eigen kersverse babylabel.

De ieniemienie kleding is gemaakt met oog voor comfort, pasvorm en detail, voor de allerkleinsten met maat 50 tot en met 68. De perfecte kledingmaatjes dus om als kraamcadeau te geven!
De beperkte oplage bestaat uit luxe ogende, superzachte en betaalbare items voor newborn jongens en meisjes en ik mag twee setjes uit de nieuwe collectie verloten onder mijn lezers!

 

Don’t call me baby

dont call me baby
In deze derde collectie is gekozen voor grafische en vertederende illustraties, zoals kleine tekstprintjes op washitape, lieve zebra’s en quotes met een lettertangtape.
De basis van de kledingstukken, zijn rustige en neutrale kleuren, gecombineerd met felle accenten die nu erg hip zijn. Voor meisjes is gekozen voor knallend koraalroze, voor jongens fris appeltjesgroen.

 

2 x Winnen!

sweet petit winactie

Zelf ben ik superblij met een aantal items uit deze derde collectie voor mijn meisje. Ik mag onder mijn lezers TWEE setjes kleding uit de nieuwe Sweet Petit collectie verloten! Eén setje voor jongens en één voor meiden.

Het setje voor jongens (in maat 62) bestaat uit:
Sweet Petit winactie jongens
1 x vestje Petit Hidde (€14,99)
1 x broekje Petit Gèvano (€11,99)
1 x shirtje Petit Mika (€9,99):

Het setje voor meisjes (in maat 56) bestaat uit:
Sweet Petit winactie meiden
1 x vestje Sweet Suze (€14,99)
1 x broekje Sweet Nayeli (€11,99)
1 x shirtje Sweet Lola (€9,99)

 

What to do?

Je kunt op verschillende manieren meedoen aan deze winactie om je winkansen te vergroten, maar één manier volstaat natuurlijk om al kans te maken!

1. Volg Hare Maristeit op Bloglovin en geef een  (‘Save’) voor dit artikel.
2. Volg @MarisMariaRenne op Twitter en stuur een tweet om te laten weten welk setje je wilt winnen, met daarin de hashtag #HMwinactie
3. Volg @Hare_Maristeit op Instagram en deel deze foto:

winactie sweet petit social media promo

Gebruik hierbij de hashtag #HMwinactie en laat weten welk setje je graag wilt winnen.
4. Like de Facebookpagina van Hare Maristeit en laat een berichtje achter OP de pagina (dus géén privé bericht!) om te laten weten op welk setje van Sweet Petit jij graag kans wilt maken.

LET OP: Heb je een afgeschermd profiel op Instagram of Twitter? Dan is je deelname NIET zichtbaar!
TOT SLOT: laat in een comment op dit artikel weten hoe je hebt meegedaan.

De twee winnaars krijgen op donderdag 23 april 2015 persoonlijk bericht van mij. Zorg er dus voor dat je bij het achterlaten van een comment onder dit artikel, je juiste emailadres gebruikt. Deze wordt uiteraard NIET gepubliceerd!

 

Extra: Love ★ Pin ★ Win ★

prenatal pinterest

Doe ook mee met de Sweet Petit by Prénatal Pinterest Contest en maak kans op een cadeaukaart van Prénatal t.w.v. €100,-

1. Volg Prénatal op Pinterest.
2. Ga naar het ‘Sweet Petit by Prénatal #3’ prikbord.
3. Repin je favoriete Sweet Petit items en gebruik daarbij de hashtag #SweetPetit

Op donderdag 30 april maakt Prénatal de winnaar bekend via de Facebookpagina van Prénatal.
Bekijk de actievoorwaarden op prenatal.nl/actievoorwaarden

Succes!

Dit vind je vast ook leuk:

Laat een reactie achter

26 reacties

 1. Deze leuke winactie sla ik over maar zal het op diverse soc.med.k. voor je sharen omdat er diverse mensen zijn die ik ken die dit jaar een baby krijgen 😉
  Mooie dag!

  Xoxo

 2. Gave winactie! Ik doe graag mee voor ons mini meisje. Ze past nu nog ruim in maatje 50 maar straks komt maatje 56 goed van pas. Ik volg je op bloglovin en heb het bericht een Dave gegeven. 😀 mooie collectie ga zo even in de shop kijken.

  Fijne zondag!

 3. aah wat n leuke collectie zeg! ik zou graag het jongenssetje winnen voor een vriendinnetje die er alleen voor staat om haar babytje straks op te voeden! Ik heb je artikel n <3 gegeven op bloglovin. Succes met de laatste loodjes!

 4. Ja, uiteraard doe ik graag mee! De Sweet Petit collectie van Prenatal is zo ontzettend sweet 🙂
  Wij verwachten onze zoon in augustus en dit setje zou nu al zo leuk in z’n kastje hangen….

 5. Mooie nieuwe sweet petit kleding setjes! Ik zou graag het jongens setje winnen. Ben juli uitgerekend dus een mooi setje voor op de groei

 6. Meegedaan via Bloglovin <3 een Save gedaan! 😀 Ik doe graag mee voor het jongenssetje! Begin juli uitgerekend van de kleine uk <3 kan nu al niet wachten..

 7. Super leuk!! Ik doe heel graag mee voor het meisjes setje voor een lieve vriendin en collega die binnenkort haar eerste kleine verwacht 🙂
  Ik volgde je al op bloglovin en heb dit artikel een <3 gegeven

 8. Dan maar meedoen via bloglovin, super leuke actie maar meisje 2.0 is nog een beetje geheim, haha! Ik doe graag mee voor het meisjessetje!

 9. Leuk! Ik zou graag meedoen voor het jongenssetje. Ben nu 33 weken zwanger van ons kleine kereltje 🙂
  Ik volg je op Bloglovin en heb de post daar gesaved!
  Groetjes en fijne zwangerschap nog! Jantine

 10. Leuk! Onze mini-man past er niet meer in maar ik wil wel mee doen voor m lieve vriendinnetje.. die kleine meid heeft net maatje 50 dus dat moet goed komen!
  Ik ga de foto regrammen 🙂

 11. Aaah wat leuk! Volg je al tijdje en nu ook op bloglovin
  Ik word in augustus voor het eerst tante maar mag niet weten wat het wordt.. ik denk een jongetje 🙂
  Zou leuk zijn als ie dat mooie pakje aan kon..
  succes met de laatste loodjes 🙂

 12. voor het eerst doe ik ook eens mee, in de hoop een meisjessetje te bemachtigen om kado te doen aan de dochter van mijn vriendin. Zij is de eerste van onze dochters die zwanger is, en we leven allemaal heul erg mee (en plagen onze vriendin natuurlijk graag omdat zij als “jongste” het eerste oma wordt 😉 )

 13. Super leuk! Graag maak ik kans op het setje voor jongens! Een heerlijk kraamcadeautje! Ik heb de eerste twee punten gedaan onder (@)TurtleBookwurm en punt 4 onder mijn eigen naam. Instagram heb ik niet.

 14. Wat een lieve kleertjes! Graag zou ik kans maken op het setje voor meisjes! Vrienden verwachten hun eerste kindje en dit zou een heel mooi kraamcadeautje zijn! Ik volg je op bloglovin onder Baseballlover en op twitter onder @Baseball14Lover.

 15. Super leuke actie! Ik doe graag mee voor mijn zus, die deze zomer haar kleine jongen verwacht! Dus heel graag het jongens setje! Heb meegedaan via Bloglovin’ en via Twitter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hare Maristeit

maris maria renne

Hi!
Mijn naam is Máris Maria Renne en ik woon samen met mijn twee kinderen en dikke rode kater in het prachtige Haarlem.
Hare Maristeit is mijn kleurrijke, diverse en persoonlijke site, waar ik mijn passies en inspiratie met je deel. Je kunt mij ook inhuren als freelance content creator, voor blogposts op jouw website of het beheren van je socials.

Verder ben ik een gepensioneerd webwinkelier, vegetariër, shopaholic, 90’s Lover, retro-nerd en dol op city trips. Ik pimp graag kleding of meubels met kleur, printjes of confetti en kijk veel films en series. Ook ben ik gek op koken, goede koffie, rosé en comfort food.
Lees meer over mij >> >>

Webshop

Haarlem Tips

Toiletportret