Smoothie met Meloen & Munt

smoothie meloen munt

Yes: ik ben op de ‘healthy tour’ deze week en heb een hoop fruit in huis.
Tijdens het bereiden van deze smoothie, hoopte ik op een spectaculairder kleurtje van het eindresultaat. De kleur is echter bedrieglijk en de smaak is voortreffelijk: superfris en fruitig!
Wat zit er allemaal in dit superverse sapje?

Ingrediënten voor 2 personen

– 1 kiwi
– 1 banaan
– 8 aardbeien
– stuk of 5 verse muntblaadjes
– halve meloen
– scheut sinaasappelsap (uit pak, of vers geperst).
– 2 ijsblokjes

Deze ingrediënten zijn genoeg voor twee grote glazen. De muntblaadjes geven een superfrisse smaak aan de smoothie. Je kunt er ook nog een scheut yoghurt aan toevoegen: lekker als ontbijt, tussendoortje of als toetje!

smoothie meloen munt 2

Kijk HIER voor meer smoothie recepten.

 

Dit vind je vast ook leuk:

Laat een reactie achter

3 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hare Maristeit

maris maria renne

Hi!
Mijn naam is Máris Maria Renne en ik woon samen met mijn twee kinderen en dikke rode kater in het prachtige Haarlem.
Hare Maristeit is mijn kleurrijke, diverse en persoonlijke site, waar ik mijn passies en inspiratie met je deel. Je kunt mij ook inhuren als freelance content creator, voor blogposts op jouw website of het beheren van je socials.

Verder ben ik een gepensioneerd webwinkelier, vegetariër, shopaholic, 90’s Lover, retro-nerd en dol op city trips. Ik pimp graag kleding of meubels met kleur, printjes of confetti en kijk veel films en series. Ook ben ik gek op koken, goede koffie, rosé en comfort food.
Lees meer over mij >> >>

Zoek

Webshop

Haarlem Tips

Toiletportret