Funny, Funky, Nerdy & Retro Shoptips!

funky-shoptips
Vandaag heb ik vijf leuke en bijzondere shoptips voor jullie!
Sommige items zijn retro en vallen zeker weten in de smaak bij kinderen uit de 80’s. Een aantal spulletjes zijn gewoon té grappig of lekker nerdy en wilde ik jullie ook niet onthouden: ze zijn in ieder geval allemaal über cool!

80’s Tekenfilm Shirt

Een Tribute Shirt met nostalgische helden uit beroemde kinderseries! Als je bent opgegroeid in de 80’s tenminste, anders weet je waarschijnlijk niet wie He-Man is, of zijn zusje Sierra? Of Jem & The Holograms? Of de lieve alien ‘Alf’…?

80s-shirt
Ben ik trouwens de enige die in de 80’s naar de Wuzzles en Gummiberen keek? Ik ken maar weinig leeftijdsgenoten die dit vroeger ook keken.
80’s Shirt, $15,99 Ali Express

Pac-Man Lamp

Uuuuuuuuuren slaap heb ik er vroeger voor ingeleverd om nog één spelletje PAC-MAN te spelen en nog één laatste poging te wagen om mijn eigen highscore te verbeteren.
Dit spookje is 19,5 x 7 x 19,5 cm groot en kan maar liefst veranderen in 16 verschillende kleuren:

pac-man-spooklamp-e8f
Mogelijk komt mijn oude PAC-MAN verslaving weer opspelen als ik te lang naar deze lamp staar, maar is ‘ie niet cute!?
PAC-MAN Ghost Lamp €29,95 Radbag.nl

Nintendo Classic Mini

Weet je nog dat je voor het eerst op een Goomba sprong?
Nintendo Entertainment System (NES) is een miniatuurversie van de revolutionaire NES, die oorspronkelijk in Europa is uitgebracht in 1986:

Sluit de NES aan op je tv, pak de controller en herontdek klassieke NES-games – in HD op 60 Hz: Welkom terug in het 8-bit tijdperk!

Daarnaast zijn er op het systeem 30 NES-games geïnstalleerd, waaronder de populaire klassiekers Super Mario Bros, The Legend of Zelda, Metroid, Donkey Kong, PAC-MAN en Kirby’s Adventure.
Deze gaat op mijn verlanglijstje voor de feestdagen: lijkt me superleuk om samen met mijn zoon op te spelen!

De vermoedelijke release datum is 11 november 2016 en de verwachte verkoopprijs zal ongeveer €65,- zijn.

Raw Meat Purse

Ook als je geen vlees eet, móet je toegeven dat dit een geniaal kunstwerk is:

rommy-raw-meat

 raw-meat-purse

raw-meat-close-up
Rommydebommy is mijn favoriete ontwerpster en ik heb een kleine girlcrush op haar: zij is mijn Katy Perry.

Ik ben al de trotse eigenaar van een puddingtas en op mijn verlanglijstje staan ook nog de Taco Tas en Strawberry Cheesecake Clutch. En de Roze Koek Tas. Hoewel de Gevulde Koek Tas ook een échte eye catcher is en de Stroopwafel Ketting ook bij AL mijn outfits past…

rijstwafel-clutchFoto: Rijstwafel Clutch voor #healthy #fitgirls

Ik vind het echt bijzonder hoe zij zichzelf steeds blijft overtreffen en hoe fantastisch gedetailleerd haar werk is! Het etiket op de Raw Meat Purse bijvoorbeeld: ge-ni-aal!

Hadden jullie Rommy’s tassen trouwens onlangs gespot in een aflevering van Holland’s Next Top Model? Toen de modellen angstig aan een koordje hoog in de Euromast bungelden, droegen zij allemaal Rommydebommy tassen.
Helaas kreeg Rommy geen credits in het programma (BOE: heel slecht!!!), maar je kunt de aflevering HIER terugkijken.

 

Tetris Kussens

Tijdens het typen van dit shoptipartikel bedacht ik nóg een verslavende game waar ik vroeger mijn nachtrust voor heb ingeleverd: Tetris!

tetris-kussens

Hebben jullie dit ook gespeeld vroeger? Herkennen jullie de frustraties en het opgejaagde gevoel?
Deze vrolijk gekleurde velours Tetris kussens zouden niet misstaan op onze bank.

Set van 5 Tetris Blokken Kussens €74,95 Radbag

 

Wie van jullie keek er vroeger ook naar The Wuzzles? En speelden jullie ook PAC-MAN of Tetris? En welke tas van Rommydebommy vinden jullie het leukst?
Let me know!

 

[bctt tweet=”Funny, Funky, Retro & Nerdy Shotpips!” username=”MarisMariaRenne”]

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Dit vind je vast ook leuk:

Laat een reactie achter

16 reacties

 1. Mijn zusjes en ik keken ook altijd de gummiberen en de wuzzles. Tot op vandaag heb ik de videobanden nog steeds :p.
  Een paar weken geleden heb ik de mini nes al in de pre-order gezet, maar ik zou er snel bij zijn als je er een wil. Het schijnt dat er niet heel veel komen :-/

   1. Bij een locale gamewinkel in Beverwijk, maar hoorde van anderen die hem daar dit weekend wilde reserveren dat nintendo al had gezegd dat ze er niet zo veel mochten bestellen.

 2. Wat een leuke shoptips! Vroeger keek ik altijd naar de Snorkels, Alf en Jem en the holograms. Mijn man heet Cem en dat spreek je hetzelfde uit dus die kreeg telkens dat begin tune’tje naar zijn kop geslingerd. Dus dat ’t shirt is top! En inderdaad, ik had het gezien bij Topmodel, ik half hysterisch in de kamer zeggen dat ik die tassen kende en dat ze van Rommydebommy waren en geen hond die het geloofde haha! Ik vond het ook al raar dat ze geen credits kreeg… die lollipop en roze koek vind ik echt super!

 3. Leuk! Mijn vriend heeft het spookjeslampje al op zijn verlanglijstje gezet. Hij is echt helemaal gek van oude spelletjes. Die Tetriskussens vind ik ook heel grappig.

  Het vleestasje is geweldig bedacht maar valt onder de tasjes die ik juist níet zou willen hebben. 😉

 4. Ah Jem! Ik kwam zo’n 10 jaar geleden eens achter die serie (voor YouTube bestond dan) en als ik in de 80’s was opgegroeid had ik er zeker naar gekeken. Ik heb wel ooit alle liedjes van een site geplukt en kende ze ook uit m’n hoofd. Zo grappig om dit te lezen, je brengt me op het idee alles nu op YouTube op te gaan zoeken!

 5. Tja de gummiberen en Wuzzels was net een beetje na mijn tijd. Maar Jem ken ik uiteraard heel goed, net zoals He Man en Alf… de Snorkels… Dommel…en en en… haha. Echt leuk!!!!
  Ik vind Rommy ook heel erg leuk (vind haar zoete kleurtjes altijd zo leuk) en mijn favorieten zijn: Club Sandwich tasje, Roze Koek en Steak & Fries taas. Geweldig!
  Dat spel is echt heel leuk, komt misschien wel bij ons in huis als het uit is haha. Mijn man en ik zijn allebei liefhebbers van games. Zelf heb ik veel cd-i gespeeld (bestaat allang niet meer) en Mario Cart, en Tetris op de playstation. Ik had van tetris ook zo’n mini sleutelhangertje haha… Vroeger was ik onafscheidelijk van mijn walkman, daar zou ik ook wel graag een tasje van hebben 😉 Groetjes!

  1. Oooooh ja, ik had ook zo’n enorme driehoekige unit van ‘My First Sony’. Loeizwaar ding om mijn kindernekje en batterijen waren altijd snel leeg door al dat terugspoelen. Mooie tijd 😉

 6. Haha wat een leuke shoptips! Ikzelf keek vroeger ook altijd naar Alf, De Snorkels en Jem en the holograms. Mijn man heet Cem en dat spreek je hetzelfde uit dus die kreeg telkens dat begin tune’tje naar zijn kop geslingerd haha! Ik zat ook pas te kijken naar Topmodel en ik deelde ook meteen met het thuisfront dat die tasjes van Rommydebommy waren, iedereen keek me zo schaapachtig aan van yeah right maar goed te horen dat ik gelijk had 🙂 Raar inderdaad dat ze haar geen credits gaven… was ook leuk voor mij geweest ter bevestiging aan mijn tiener dochter dat mams toch echt wel bij de tijd is 😉 De lollipop en roze koek vind ik echt super!

 7. Dat muziekje van Tetris hoor ik nog steeds !! haha Dat heb ik echt vaak gespeeld op m’n superdikke grijze Gameboy…zo oud ben ik al;)) Die clutch vind ik echt leuk. En ja ik keek ook naar de Gummiberen. (wij zijn volgens mij van dezelfde leeftijd;))

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hare Maristeit

maris maria renne

Hi!
Mijn naam is Maris Maria Renne en ik woon samen met mijn twee kinderen en dikke rode kater in het prachtige Haarlem.
Hare Maristeit is mijn kleurrijke, diverse en persoonlijke site, waar ik mijn passies en inspiratie met je deel. Je kunt mij ook inhuren als freelance content creator, voor blogposts op jouw website of het beheren van je socials.

Verder ben ik een gepensioneerd webwinkelier, vegetariër, shopaholic, 90’s Lover, retro-nerd en dol op city trips. Ik pimp graag kleding of meubels met kleur, printjes of confetti en kijk veel films en series. Ook ben ik gek op koken, goede koffie, rosé en comfort food.
Lees meer over mij >> >>

Webshop

Haarlem Tips

Toiletportret