DiDi Herfstcollectie 2015 WINACTIE

jurkje outfitfoto
Vorige week heb ik mijn haar laten knippen en ik ben nog steeds superblij met mijn nieuwe coupe. Ik voel me weer als nieuw! Daardoor kreeg ik weer zin om lekker te tutten en mijn haar mooi te stylen, wat overigens aanzienlijk minder tijd kost, nu het zoveel korter is.

Stiekem ben ik best wel blij dat het nu herfst is en ik me naar dit weertype kan gaan kleden. Deze zomer voelde ik me namelijk een zweterige en opgeblazen plofkip met een chocolademelksnor. Ook kan ik mijn hormonale pigmentvlekken nu lekker wegschminken, zonder dat het er door de warme zon meteen weer afsmelt 😉
Yes: voor het eerst in mijn leven hoor je mij niet klagen over de intrede van de herfst.

Een nieuw kapsel en een nieuw seizoen zijn goede excuses (toch?) om me in nieuwe outfits te hullen! Dit is nog best een uitdaging, want ondanks dat ik inmiddels in een rustig tempo weer begin te slinken qua omvang en een stuk lekkerder in mijn vel zit, pas ik nog steeds niet in mijn eigen/oude garderobe.

Ik voel me al stukken beter dan in de afgelopen maanden, maar nog niet alle kledingstukken en materialen zitten lekker of staan me goed. Daarom ben ik voor een uitgebreide passessie naar een filiaal van DiDi gegaan, waar ik uitstekend advies heb gekregen. Ik ben met andere items naar huis gegaan, dan ik van tevoren in gedachten had! Superleuk om verrast te worden en je weer mooi en goed te voelen in nieuwe outfits.

Ook mag ik van DiDi één van mijn lezers blij maken met maar liefst €100,- shoptegoed, dus lees snel verder om te zien wat ik allemaal gepast heb en hoe je mee kunt doen aan mijn winactie!

 

Didi Herfstcollectie 2015

didi herfst
De afgelopen jaren loop ik steeds vaker bij Didi naar binnen en eigenlijk komt dit door mijn (goed verzorgde, mooie en hippe) schoonmoeder en schoonzusje. Zij zien er namelijk altijd fantastisch uit en als ik vraag waar zij een kledingstuk of accessoire vandaan hebben, dan zeggen ze steevast negen van de tien keer: DiDi!

Ik weet dat DiDi vaak een imago oproept van truttigheid, maar hier ben ik het niet mee eens. De laatste jaren merk ik steeds vaker dat ik bij veel winkels (de grotere ketens) waar ik vroeger vaak shopte, niet meer kan slagen.
Mijn eisen zijn dus wel veranderd (ik wil meer kwaliteit en een betere pasvorm), maar mijn smaak niet. Ik houd nog steeds van kleur, een eigen stijl en mooie prints.

In het afgelopen jaar heb ik vooral positiekleding gedragen en dus helemaal niet bijgehouden wat er in de winkels voor niet zwangere vrouwen hing, maar nu ben ik weer helemaal op de hoogte.
Ik was blij verrast door de kleurrijke herfstcollectie van Didi met vrolijke Hare Maristeit kleuren en opvallende prints die perfect op elkaar afgestemd zijn.

Voordat ik naar het filiaal van DiDi in Haarlem centrum vertrok, had ik online wat favoriete items geselecteerd, waarvan ik dacht dat deze mij het leukst zouden staan. En… I was WRONG!

jurkje mismatch

Ik dacht werkelijk dat de print op deze gebreide jurk mijn ontzwangerende figuur wat zou verbloemen, maar het accentueert juist mijn zwakste punten…
Zoals je aan mijn gezicht kunt zien, voel ik me er ook niet erg prettig in. Jammer, want ik vind de jurk echt te gek!

outfits 1

Het groene jurkje met de drukke print stond op het lijstje van mijn favorieten en hij stond me ook mooi! Alleen was de lengte voor mij net niet geschikt. Hij had íetsje korter moeten zijn, of er moeten enkellaarsjes onder in een passende kleur. Die heb ik nu (nog) niet, dus daardoor viel dit jurkje voor nu af. Mogelijk shop ik ‘m nog wel later dit seizoen 😉

Ook van het groene stretchjurkje met korte mouwen had ik hoge verwachtingen. Hij zat heerlijk en hij is leuk om te combineren met bijvoorbeeld een zwarte longsleeve eronder, of een shirt met printje (zwart-witte streepjes!). Maar dit jurkje accentueert nu ook de verkeerde plekken van mijn huidige figuur. Jammer, want dit warme joggingstofje is echt perfect voor de herfst en winter!

Het lange vest zat trouwens ook heerlijk en vind ik erg leuk staan. Hij is er ook in andere kleurencombi’s.

groen jurkje preview

Dit groene tuniekje stond me beter, dan het groene jurkje van joggingstof. Dit materiaal valt een stuk soepeler en heeft een speelser model, doordat het aan de achterkant langer is dan aan de voorkant.

Ook de manchetten van stretchstof en de steekzakken aan de zijkant geven een speelse en sporty look: I like! Nu kan ik ‘m lekker los dragen, maar over een tijdje kan ik een leuke ceintuur om mijn taille gespen.

outfits vest

En dit (op de collage hierboven) zijn de items die ik mee naar huis heb genomen! Ik was op slag verliefd op de poncho (one size fits all) met geweldige print op de rug en heerlijke kleuren.

Hij staat ook erg leuk op het groene tuniekje dat zo lekker zit (yep, heb ik óók meegenomen 🙂 ) maar hij stond vooral verrassend leuk op dit jurkje:

didi jurkje
Eén van de DiDi verkoopsters kwam met dit geweven jurkje aan en stond erop dat ik ‘m zou passen. Ik deed het uit beleefdheid, maar was ervan overtuigd dat het mij niet zou staan. Ik was werkelijk verbluft, want het lijkt wel alsof ik nooit zwanger ben geweest? Wat een verschil, als je de foto’s met andere jurkjes in dit artikel ziet, nietwaar?

Ik dacht echt dat ik nu beter wijdvallende stretchjurkjes kon dragen, maar ‘stijve katoenen’ jurken blijken me dus véél mooier te staan. En yes: dit jurkje nam ik dus ook gráág mee naar huis!

Een leuke bijkomstigheid is dat dit mooie jurkje met contrasterende print dus ook nog eens te gek staat onder mijn nieuwe poncho (die ik bij deze heb gebombardeerd tot mijn favoriete herfstitem van 2015):

didi jurkje vest

Veel mensen zouden misschien als ze de items los zien hangen, denken dat het twee totaal mismatchende printjes zijn. Maar dat vind ik dus zo leuk aan deze collectie van DiDi: ALLE items, kleuren en printjes zijn bij/over elkaar te dragen en versterken elkaar alleen maar.
Ik heb nog véél meer items gepast, maar zal jullie niet langer vermoeien met mijn outfitfoto’s in de paskamer.

Ok, vooruit, nog eentje dan:

didi vest jeans

De poncho staat óók al leuk op een jeans met gympen eronder! Ik kreeg onlangs een compliment van iemand dat ik weer in mijn skinny jeans pas, waarop ik braaf ‘dank je wel’ heb gezegd.

Ik heb verzwegen dat het een positiejeans is (sssht: niet verder vertellen!) en het kan me niks schelen: hij zit heerlijk, staat mooi en ik hoef mijn buik niet in te houden.

“Moraal van mijn verhaal: draag kleding waarin je je prettig voelt en die je mooie punten versterken. Sta ook eens open voor advies van een professional en laat je verrassen met items buiten je comfort zone! Als je je goed voelt, straal je dit ook uit en blije mensen zijn zoveel mooier ❤”

 

Winactie

didi herfst 2

Ik mag onder mijn lezers  €100,- shoptegoed verloten, dat te besteden is in de DiDi webshop. Pretty awesome, nietwaar!?
Deelnemen aan deze actie kan op drie verschillende manieren, maar één manier volstaat natuurlijk:

1) Volg @MarisMariaRenne op Twitter en stuur mij een tweet met een foto van het item uit de nieuwe herfstcollectie van DiDi, dat jij zou kopen als je wint. Gebruik hierbij de hashtag #prettydifferent

2) Volg @hare_maristeit op Instagram en deel een foto van het kledingstuk dat jij zou kopen van het shoptegoed. Gebruik bij je foto de hashtags #haremaristeit én #prettydifferent
LET OP: foto’s van afgeschermde profielen worden niet getoond op de feeds en alleen publiekelijk gedeelde foto’s doen mee aan de winactie.

3) Like de Facebookpagina van Hare Maristeit en deel daar een foto van het DiDi kledingstuk dat jij zou willen kopen als je het shoptegoed wint. Gebruik hierbij de hashtag #prettydifferent

TOT SLOT: Laat hieronder in een comment weten hoe je hebt meegedaan!

Meedoen kan t/m zaterdag 12 september 2015.
De winnares wordt geloot. Een filmpje van deze loting (met een loting-app) wordt gedeeld op de Facebookpagina van Hare Maristeit.
Op zondag 13 september 2015 krijgt de winnares een reactie van mij op haar comment én een mailtje. Zorg er dus voor dat je bij het achterlaten van een reactie je juiste e-mailadres gebruikt, dit wordt uiteraard niet gepubliceerd.

Succes!

*Over de uitslag van deze winactie wordt niet gecorrespondeerd. Meer info? Lees mijn disclaimer.

Bewaren

Dit vind je vast ook leuk:

Laat een reactie achter

70 reacties

 1. Jaaaa ik doe mee. Zit nu op mijn mobiel maar vanavond ga ik als ik vrij ben even didi neuzen. Heb alleen fb. Dat laatste jurkje staat je mega goed!!!

 2. Ooooh dat vest in twee kleuren! Helemaal in love!!! Zo mooi!
  Er is veel wat ik mooi vind, maar het vest springt eruit.
  Ik kies voor de FB deelname ?
  Groetjes!

 3. Supergaaf. Ik ben 40 kilo afgevallen en echt toe aan nieuwe, hippe maar vooral passende kleding 😀
  Heb meegedaan op FB en Instagram 🙂 Nu dus hard duimendraaien!

 4. Cool. Ik loop ook vaak door didi maar denk dan altijd pfoeh wat een prints. Als ik het jou aan zie hebben denk ik jaaa leuk dat zou mij ook staan. Ik ga zaterdag kijken en foto op je fb posten!

  1. Ik had er zelf ook niet aan gedacht om bepaalde prints bij elkaar te dragen, maar ik was echt verrast door het online lookbook van DiDi! Zie nu ook meer mogelijkheden met mijn oude garderobe ?

   1. P.s. ik zou (als dit kan) eens op een heel rustige doordeweekse ochtend of middag naar binnen wandelen. Dan is er geen hysterisch zaterdagpubliek (ik haat de stad op zaterdag!!!!) en kunnen ze je in de winkel ook beter adviseren en kun jij op je gemakje alle printjes bij elkaar passen 🙂

 5. Wat leuk idd de herfst collectie! Ik ben in jaren al niet meer bij DiDi geweest. Heb er zelfs gewerkt! Ik zag je post en dacht wauw inderdaad superleuke collectie. Dus ik ga gauw weer naar DiDi. Ik doe graag mee via Facebook ?

 6. Oooow wat leuk!! Ik volg je op Instagram en zag de actie daar voorbijkomen, heb dus ook mee gedaan op instagram! Zo’n heerlijke winkel DiDi!

 7. He hoi,

  Ik doe mee via Facebook.
  Mooie frisse herfst kleuren dit jaar! Leuk dat je het verschil laat zien wat de jurkjes doen met je figuur.. Daarom is goed passen erg belangrijk. Ik kies een item, alleen net zoals bij jou is dat onder voorbehoud hoe het zit en staat natuurlijk.;-)

 8. Oké je hebt me overtuigd, ik ga er weer een keer naar binnen. Ik dacht eigenlijk dat het voornamelijk witte driekwartbroeken was en gebloemde vormeloze soepjurken maar nu ik dit zo zie lijkt het wat meer op Steps.

  1. Hahaja, dat riep ik ook altijd en ik ben écht een Steps-meisje! Maar Didi heeft meer mooie en bijzondere basics. De jurkjes van Steps zijn toch vaker net iets meer voor speciale gelegenheden. Niet dat je een speciale gelegenheid nodig hebt om een mooie jurk te dragen, maar je snapt wat ik bedoel ?
   Mijn schoonmoeder ziet er dus altijd supergoed, jeugdig en smaakvol uit. Ze is zeker geen windjack met driekwart broek typje en door haar stapte ik van mijn Didi vooroordeel af.

  2. Jouw naam kwam uit de name picker app! (Ik deel het filmpje hiervan zometeen op Facebook). Gefeliciteerd, jij ontvangt nog een mailtje van mij over je DiDi shoptegoed!!!! Alvast heeeeel veel plezier met shoppen!

 9. Wat een superleuke actie zeg, ik kocht mijn kleren ook altijd bij DiDi voordat ik kindjes kreeg nu helaas nog steeds aan het vechten tegen de kilo’s . Ik zou dus wat uitkiezen voor mijn mini meisje !! En waag gewoon een poging via FB .

  1. In dat geval kan ik je mijn poncho vest aanraden, one size fits all! En staat ook leuk boven mijn positiejeans die ik weiger uit te trekken ?
   Maar de meisjesponcho is ook echt too cute! Jammer dat ik nog 2,5 jaar moet wachten om op de kinderafdeling te kunnen shoppen…

   1. Oke dan gaan ik voor allebei =D !! En voor je het weet is het zover 😉 !! Oh heerlijk zaten die broeken ja, heb ik ook nog lekker een tijd aangehad …

 10. Wat leuk!! Wat lekker dat je zo goed geshopt hebt, alleen dat gevoel als je met goedgevulde tassen de winkel uitloopt is al zoooo fijn toch?! Ik ga ook meedoen en wordt heel blij van de jas met paarden print. Nee ik heb niks met paarden, maar wel met deze print en heb nog een lange jas nodig, om zo’n lekker vest of poncho onder te proppen ?. Ik plaats hem op IG

 11. Wouw! Wat een inspiratie door jouw blog om weer naar didi te gaan! Mijn setje staat op je Facebook pagina. Al is kiezen echt lastig!

 12. Ja, ik doe mee! Gave actie. En leuke blog aflevering. Staat je goed dat jurkje! Dapper om ook te delen wat minder goed staat. Maar dat kennen we allemaal natuurlijk…

  1. Ja, maar in blogland deel je natuurlijk voornamelijk foto’s van jezelf waar je picture perfect op staat 😉
   Ik zit nu weer stukken lekkerder in mijn vel, maar ben nog niet in de buurt van mijn oude figuur. Wat prima is, ben immers nog niet zo idioot lang geleden bevallen. Maar wilde wel laten zien dat ik inderdaad niet tot die selecte groep vrouwen behoor die meteen na het werpen van haar baby weer moeiteloos in haar oude maatje past. Ik moet er flink wat voor gaan doen (zucht, steun en kreun….), maar meanwhile kan ik me nog steeds goed voelen door mezelf leuk te kleden en dát wilde ik laten zien vandaag.

 13. Net meegedaan via Facebook, voor die ge-wel-dig-ge poncho! Echt leuk dat je deze actie van Didi kan doen. Ben al jaren Didi-fan. O, dat klinkt ook wat eng dweperig, maar ik shop er in ieder geval veel. Zwaar balen dat MIJN Didi nu gesloten is. Ik kon daar altijd zo lekker na het werk even langs gaan en met volle tassen weer vertrekken.

 14. Meegedaan via Facebook 🙂 Wat een leuke collectie, waag dan ook graag een kansje om mezelf te trakteren op een leuk jurkje !

 15. Wat een eerlijk een daardoor heerlijk blog!
  Ik doe heel graag mee via facebook want ben al jaren groot didi fan en zou dus heel graag winnen. (En beloof plechtig er geen witte driekwart broek mee te kopen!)

  1. Haha ?
   Volgens mij verkopen ze die ook niet ?
   Ze hebben wel heel gave jeans en pantalons van joggingstof deze collectie. Niet gepast, maar staat op mijn lijstje voor als ik mijn oude lijf weer terug heb.

 16. Leuk om te lezen dat dat wat je zelf in gedachten had je totaal niet staat. Terwijl het jurkje super staat 🙂 ik doe mee via Facebook

 17. Via instagram weer heerlijk inspiratie bij je opgedaan, thanks! Het zette me in beweging om je blog even te lezen, leuk en eerlijk verhaal en ook herkenbaar; voor het ene item gaan en met totaal iets anders thuiskomen ;-).
  Ik heb http://www.didi.nl eens goed bekeken en er zit veel leuks tussen joh! Inmiddels heb ik via instagram meegedaan!

 18. Ik volg je nog niet zo lang, eigenlijk sinds je bevalling, even een compliment voor je manier van lekker lichtig wn vrolujk schrijven!
  Super leuke actie!!
  Onwijs fan van Didi, verkoopsters komen vaak met verrassende items die super staan! Door jouw blog heb ik zin om snel deze items in de winkel even te bekijken 😉 ow enne natuurlijk doe ik mee…. via fb!
  Liefs mariek

 19. De verkoopster van de winkel waar je mee samenwerkt geven goed advies voor vrouwen met curves.
  Want dat heb ik.
  Lekker ruime kledingmaten.
  Omdat ik ziek ben en niet tegen de kou kan is deze prachtige vest mijn favoriet like-emoticon die me heerlijk warm houdt en in mijn favoriete kleuren is kan ik dit makkelijk combineren met andere kledingstukken. Leuke en fijne actie en ik doe graag mee via fb..

  Xoxo

 20. Wat een geweldig mooie combinaties kun jij maken met deze prachtige Didi-kleding! Heel graag doe ik mee aan deze leuke actie, ik heb meegedaan via facebook.

 21. Mooie outfit heb je uitgezocht! Ik had een poncho, maar die verhaarde nog erger dan mijn kat, en degene die jij aan hebt ziet er erg goed uit. Toch zou ik waarschijnlijk voor het groene colour blocked vest gaan, omdat ik een zwak voor groen heb en het daardoor goed bij mijn (aardig uitgedunde, met dank aan Marie Kondo ;)) garderobe zou passen.
  p.s. mijn deelname is via FB

 22. Ik deed mee op je facebookpagina! Gewoon omdat ik die trui die ik daar deelde echt super graag zou willen hebben en ik heel blij wordt van nieuwe kleding, wat echt wel een beetje nodig is na de zwangerschap!

 23. Wat even mooi even leuk artikel en wat super te lezen daar er nog echte betrokken verkoopsters zijn! Je hebt fantastische items mee naar huis genomen! Vooral de geweldige poncho trok mijn aandacht!
  Je straalt en dat is belangrijk! Je kunt nog zulke te gekke kleding stukken dragen, maar zonder een glimlach van oor tot oor, die veroorzaakt wordt doordat je je echt prettig voelt in je kleding zal niemand je mooie stukken echt zien.
  Een groot compliment dus voor de verkoopster en uiteraard voor de prachtige collectie! Ik doe dan ook heel graag mee aan deze te gekke win actie 🙂

 24. Haha een paar weken geleden ook tot de ontdekking gekomen dat ze hele leuke dingen bij DiDi hebben, was mij ook redelijk ontgaan ;-). Vind het eerste jurkje dat je aan hebt fantastisch maar als het jou niet flatteert gaat het dat bij mij zeker niet doen. Na bezoekje aan de website ernstig verliefd op een maxidress. Mee gedaan op instagram!

 25. Ik doe graag mee, ik heb op facebook meegedaan!
  Didi is echt super, al ben ik de afgelopen maanden erg zoekende naar nieuwe kledingstijl matchend bij mijn veranderende lijf. Ik ben bewust bezig om kilo’s kwijt te raken om beter voor mijzelf te zorgen (chronisch ziek). Dit bevalt er goed, maar moet nog erg wennen aan mijn nieuwe ik. Dus een nieuwe look is een stap om de nieuwe ik vorm te geven!

 26. Ik heb mee gedaan via Instagram. Ik wist niet dat Didi zulke leuke kleren verkocht! Ik heb een zoon van 3,5 jaar en in maart is mijn dochter Suze geboren. Ben ook nu druk bezig om de zwangerschapskilo’s hopelijk kwijt te raken. Ik zou daarna heel graag een nieuwe outfit willen winnen voor een extra stimulans! ?? Spannend! ?

 27. Wat een leuke actie en wat een leuke items zitten er in de collectie. Ik heb mee gedaan via facebook. Collega van me shopt vaak bij Didi en ze ziet er altijd toppie uit. Zelf ben ik meer van het webshoppen, ik was er alleen niet op gekomen dat Didi ook een webshop heeft. Tot nu dan… 😉

 28. De kleuren in de nieuwe collectie maken mij helemaal blij! En ik word nog blijer van de winactie! Ik doe mee via instagram.

 29. wat een onwijs toffe collectie, heerlijke warme kleuren ook.
  Ik doe mee via facebook.
  duim duim duim. fijn weekend en groetjes van Riekie

 30. Net een foto plus hashtags gedeeld op Instagram. Het was nog moeilijk kiezen, want wat is die herfstcollectie inderdaad gaaf!
  En nu heel hard duimen!

 31. Hele toffe winactie, ik ben heel blij dat ik sinds ik ben afgevallen (van maat 52 naar 42/44) weer de didi kleding pas. Altijd net even anders; bijzondere kleuren en prints. Ik heb meegedaan via instagram.

  1. Wat knap! Hoe heb je dat gedaan? Speciaal dieet of veel sporten of…? DO share! Ben zelf nog erg zoekende naar mijn drive om er hard voor te gaan, het gaat nu erg langzaam en geleidelijk. Wat oké is, voor nu, maar voor de laatste loodjes zal ik wel in actie moeten gaan komen ?

 32. Ik doe mee op instagram! Ik vroeger best geregeld naar DiDi maar eigenlijk al jaren niet meer geweest. Binnenkort maar weer eens binnenwandelen en mijn eerste loon van nieuwe baan uitgeven 😉

 33. Waauwie! Wat een super leuke collectie en heel eerlijk? Nooit verwacht! Ik dacht ook dat DiDi truttig was, maar ik zie nu dat dat helemaal niet het geval is. Echt een leuke winactie en ik doe heel graag mee! Ik heb gedeeld op instagram ☺️

   1. Ja stom eigenlijk he? Ik ben er nooit naar binnen gelopen, maar ik zie nu dat dat altijd vrij kortzichtig van me is geweest ? binnenkort eens een kijkje nemen. Was afgelopen zaterdag even in de stad, maar toen was het me iets te druk ?

 34. Goede actie van je zeg! Ik kijk met andere ogen naar Didi. Ik heb een foto gedeeld op Instagram. En ga een van de winkels hoe dan ook met een bezoekje vereren..!

 35. Enorm mooi die herfstcollectie en superleuk je post te lezen .. Ik heb meegedaan op facebook en twitter.. Didi is echt mijn winkel maar vind ze zeker bij deze collectie zo stijlvol .. Ik doe graag mee

 36. Hey Maris!;! Echt supergave winactie!! Meedoen hoefde ik mij geen 2x te laten zeggen toen ik die goddelijk mooie poncho zag❤❤❤Ik heb gepost op je tijdlijn op FB en maar keihard hopen, duimen EN bidden hihihi want een kans ALS deze on mooie kleding te winnen komt niet vaak in mijn leven voor! Fijn weekend gewenst, Mirry Ann (ook MIJN FBnaam)

 37. ik vind de kleding bij Didi altijd zo kleurrijk en vrolijk, maar ben altijd bang dat het mij niet staat. Met mijn 1:56 ben ik zeker niet de langste en met mijn maat M (van boven) en L (van onder) is het echt heel lastig om überhaupt iets te vinden wat past…
  Het zou zo fijn zijn als ik eens iets echt leuks zou kunnen vinden en het allerliefst een jurkje! Dat is iets wat ik echt al zó lang wil!
  Dus toch maar meegedaan via Twitter!

 38. Wat super leuk Hare Maristeit! Attent dat jullie shoptegoed van Didi verloten! (Y) En wat een mooie kleding heeft u meegenomen! Die poncho is ook helemaal geweldig en die staat u ook erg mooi! Net zo als dat geweven jurkje <3 Daar houd ik dus ook zeker van maar ben bang dat ze me alle twee niet staan… 🙁 Vooral dat jurkje… Ik houd er namelijk van om mijn buik te "verbloemen" en ben bang dat het in dat jurkje niet zal lukken. Maar ja, zoals u ook al aangeeft "laat je verrassen met items buiten u comfort zone"…..dan moet ik het gewoon een keer proberen 🙂 Net zoals de poncho <3 Het zijn wel onwijs heerlijke warme en mooie kleuren! Ik houd daar zeker wel van 🙂

  In ieder geval heb ik mijn best gedaan en meegedaan op Facebook, Twitter en Instagram 😀 Want dit gun ik mijn vriendinnen ook zeer zeker om ook mee te doen en shoptegoed te kunnen winnen…. <3
  Ja en mocht ik nou winnen….dan ga ik toch voor de vest (die ik uitgezocht heb) of toch maar het jurkje……..of poncho!?!? Mag je dan nog switchen? Het is ook zo moeilijk 😉 Het wordt in ieder geval hard duimen en hopen dat een beetje geluk mijn kant op mag waaien (Y) Ik wilde nog even kwijt dat die coupe u heel mooi staat! Fijne avond gewenst. Groetjes, Roelien

 39. Jou staat alles, wat mij betreft! ? Ik doe mee via IG (@xjeco). Gekozen voor een heerlijk Retrojurkje met ‘grootse gebaren’! ❤️

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hare Maristeit

maris maria renne

Hi!
Mijn naam is Maris Maria Renne en ik woon samen met mijn twee kinderen en dikke rode kater in het prachtige Haarlem.
Hare Maristeit is mijn kleurrijke, diverse en persoonlijke site, waar ik mijn passies en inspiratie met je deel. Je kunt mij ook inhuren als freelance content creator, voor blogposts op jouw website of het beheren van je socials.

Verder ben ik een gepensioneerd webwinkelier, vegetariër, shopaholic, 90’s Lover, retro-nerd en dol op city trips. Ik pimp graag kleding of meubels met kleur, printjes of confetti en kijk veel films en series. Ook ben ik gek op koken, goede koffie, rosé en comfort food.
Lees meer over mij >> >>

Webshop

Haarlem Tips

Toiletportret