Shoptip: Team Confetti’s Feelgood Box #1

team confetti feelgood box

Vorige week werd op het blog van Team Confetti aangekondigd dat de eerste TC FEELGOOD BOX eraan zat te komen. Het is een box gevuld met zes zelf ontworpen/gemaakte items door Olga van Team Confetti.

What’s In It?

Ik weet wat erin zit, en ik kan je vertellen dat het meer dan de moeite waard is! Het is een box vol handgemaakte en zelf ontworpen goodies. In totaal zitten er 6 unieke items in de box, waaronder een stationary item, een echte TC hit, een DIY pakketje en Olga heeft ook nog iets spannends gemaakt met behulp van een lasersnijmachine. Ook zit er in één van de boxen een golden ticket waarmee je een extra prijs kunt winnen. En de rest wordt niet verklapt, want het is zoals de naam al zegt een SURPRISE BOX! Helemaal in confetti style, vrolijk en feestelijk dus!

BESTELLEN

De TC FEELGOOD BOX is vanaf vandaag te bestellen in de webshop van Team Confetti. Let op: er zijn twee opties. Er is een Nederlandse box en een Europese box. Omdat de verzendkosten naar het buitenland iets hoger zijn, is de prijs voor deze box ook wat hoger: € 20,25 inclusief verzending. De prijs voor de Nederlandse box is € 17,50 inclusief verzenden. Behalve de hogere verzendkosten zijn de boxen identiek. Je kunt de box bestellen t/m zondag 30 november.

Team Confetti Feelgood Box 1


VERZENDING

Omdat het een verrassingsbox is, worden alle dozen in één keer verstuurd. Zo kan niemand stiekem verklappen wat erin zit en de pret bederven (foei).  Op 1 december worden alle bestelde boxen verstuurd, zodat ze ruim voor Sinterklaas binnen zijn.

Als er toch nog een paar boxen overblijven na de bestelperiode van 20 november t/m zondag 30 november, dan is de box vanaf zondag 7 december te bestellen voor € 22,50 inclusief verzenden (voor de mensen die buiten Nederland bestellen: € 25,25). Er zal op die dag dan ook een uitgebreid blogartikel over de box gepubliceerd worden. Kleine kans dat het zover komt trouwens, want ik sprak Olga vandaag en de boxen vliegen als warme broodjes over de virtuele toonbank! Ik denk dat ze morgen, uiterlijk overmorgen helemaal uitverkocht zijn. Opperdepop: zeker weten, mark my words!
Mocht je dit jaar naast de pot piesen, wees niet (al te erg) getreurd. In het voorjaar komt er namelijk weer een nieuwe TC FEELGOOD BOX met een nieuw thema.

Ik vind dit een te gek initiatief van Team Confetti, jullie ook?

Dit vind je vast ook leuk:

Laat een reactie achter

5 reacties

      1. Nou heb hem vandaag binnen gekregen. Leuke verpakking en leuke spullen maar vind het niet €17.50 waard. Voor mij dus maar eenmalig.

  1. Ik wilde het vandaag bestellen omdat ik vandaag mijn salaris krijg, maar het is verdorie al uitverkocht! Volgende keer zal ik sneller in actie komen, balen 🙁

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hare Maristeit

maris maria renne

Hi!
Mijn naam is Máris Maria Renne en ik woon samen met mijn twee kinderen en dikke rode kater in het prachtige Haarlem.
Hare Maristeit is mijn kleurrijke, diverse en persoonlijke site, waar ik mijn passies en inspiratie met je deel. Je kunt mij ook inhuren als freelance content creator, voor blogposts op jouw website of het beheren van je socials.

Verder ben ik een gepensioneerd webwinkelier, vegetariër, shopaholic, 90’s Lover, retro-nerd en dol op city trips. Ik pimp graag kleding of meubels met kleur, printjes of confetti en kijk veel films en series. Ook ben ik gek op koken, goede koffie, rosé en comfort food.
Lees meer over mij >> >>

Zoek

Webshop

Haarlem Tips

Toiletportret