Ik ben gek op bijzondere smaakcombinaties en deze perziksmoothie behoort tot mijn nieuwe favorieten! Hij is zowel fris, als ook fruitig én een tikkeltje spicy: I like! Een perfect zomerdrankje dus.
Ingrediënten voor 2 grote glazen
200 ml Griekse yoghurt
3 rijpe perziken
handje verse muntblaadjes
flinke snuf versgemalen peper
7 ijsblokjes
Stop alles in de blender, schenk in de glazen en garneer met wat achtergehouden muntblaadjes.
Wanneer je ook nog zout toevoegt, heb je een heuse Indiase lassi.
Maar ik ben niet zo weg van de zoute smaak, daarom heb ik dit achterwege gelaten.
Ik heb met deze smoothie een eigen twist gegeven aan een recept voor ‘Papajalassi’ uit het boek ‘Power Snacks‘ (€12,99).
Dit boek is een aanrader als je net als ik van gezonde en zoete snacks houdt. Naast recepten voor smoothies en sapjes, staat het boek ook boordevol energiegevende zoete gebakjes en ijsrecepten:
Maak je een DIY of recept van mijn blog? Deel er dan een foto van op mijn Facebookpagina, tweet het naar @MarisMariaRenne of deel je foto op Instagram met de hashtag #haremaristeit
Wie weet verschijnt jouw foto in een volgend artikel met lezersfoto’s 🙂
Bewaren
Bewaren
3 reacties
Klinkt zo lekker….
Sounds good! Ga hem zeker een keer proberen.
Lekker! Ik heb echt al lang geen perziken meer gegeten. Ik weet niet eens of die hier wel makkelijk te krijgen zijn, zie ze nooit eigenlijk.