Outfit: Spring is near, right?!

maris maria renne for bloggersfavorites

De foto’s van deze outfit, maakten we afgelopen week buiten tussen twee miezerige, motregenachtige en natte sneeuwbuien door.
Maar ik lach wel vrolijk alsof ik denk: ‘Spring is in the air!‘ niet?

Nooit alles geloven wat je online ziet.
Want, geloof me: van binnen huilde en bevroor ik.

Wat draag ik?

Ik ben gek op mutsen en hoeden. Mijn haar zit namelijk negen van de tien keer NIET zoals ik het wil. Dus hoofddeksels (en haarbandjes) zijn voor mij een must have op bad hair days. Ook handig wanneer je uitgroei nog niet bijgewerkt is trouwens.

Deze hoed is een ‘One Size Fits Most’ want aan de binnenkant zit (onzichtbaar verstopt) een koordje, waarmee je de maat kunt afstellen. Minder kans dus dat je een sprintje moet trekken (op je hakken, in de sneeuw: horror!) wanneer een rukwind je hoed van je hoofd afblaast.

maris maria renne for bloggersfavorites

Audrey Hat en Ryar Sweater via BloggersFavorites.com
Laarzen: Bronx

Mijn jurkje is eigenlijk een sweater, maar: panty eronder en niemand die het ziet.
Hij zit lekker los, maar staat toch vrouwelijk. Het is een lekker dik stofje met een wafeltjesmotief, heeft steekzakken,  een beetje vleermuismouwen en is ook verkrijgbaar in het grijs.

Houden jullie ook zo van hoedjes?

Valentijnsactie op Bloggersfavorites.com

You like my hat?
Hij is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en…. ALLEEN VANDAAG (12 februari 2017) afgeprijsd van €29,95 voor maar €10,-
valentijnsactie

Wil je nog meer shoppen op Bloggersfavorites.com?
Gebruik dan t/m 31 maart 2017 de code maris20 voor 20% korting op niet afgeprijsde items in je winkelmandje!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Dit vind je vast ook leuk:

Laat een reactie achter

11 reacties

  1. Hoi,

    Ik vind de hoed fantastisch, maar ik kan hem niet op bloggersfavorites voor €10 krijgen… Hij blijft in de telling op 4 days for valentines steken, lijkt het wel.

      1. Hey, bedankt voor je reactie. Ik houd het even in de gaten of hij er straks ineens wel goed op staat en anders stuur ik inderdaad even een mailtje :).

  2. Leuke outfit, het jurkje aka de sweater staat je erg tof. Ik hou van hoedjes en mutsen, heb vorig jaar een echte bolhoed gekocht en ben er nog steeds verliefd op 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hare Maristeit

maris maria renne
Hi!
Ik ben Maris Maria Renne, geboren in 1979 en ik woon met mijn twee kinderen en dikke rode kater in het prachtige Haarlem. Hare Maristeit is mijn kleurrijke, diverse en persoonlijke site. Verder ben ik een gepensioneerd webwinkelier, vegetariër, shopaholic, 90’s Lover, retro-nerd en dol op city trips. Ik pimp graag kleding of meubels met kleur, printjes of confetti en kijk veel films en series. Ook ben ik gek op koken, goede koffie, rosé en comfort food.
Lees meer over mij >>

Toiletportret

Webshop