Outfit: Spring is near, right?!

maris maria renne for bloggersfavorites

De foto’s van deze outfit, maakten we afgelopen week buiten tussen twee miezerige, motregenachtige en natte sneeuwbuien door.
Maar ik lach wel vrolijk alsof ik denk: ‘Spring is in the air!‘ niet?

Nooit alles geloven wat je online ziet.
Want, geloof me: van binnen huilde en bevroor ik.

Wat draag ik?

Ik ben gek op mutsen en hoeden. Mijn haar zit namelijk negen van de tien keer NIET zoals ik het wil. Dus hoofddeksels (en haarbandjes) zijn voor mij een must have op bad hair days. Ook handig wanneer je uitgroei nog niet bijgewerkt is trouwens.

Deze hoed is een ‘One Size Fits Most’ want aan de binnenkant zit (onzichtbaar verstopt) een koordje, waarmee je de maat kunt afstellen. Minder kans dus dat je een sprintje moet trekken (op je hakken, in de sneeuw: horror!) wanneer een rukwind je hoed van je hoofd afblaast.

maris maria renne for bloggersfavorites

Audrey Hat en Ryar Sweater via BloggersFavorites.com
Laarzen: Bronx

Mijn jurkje is eigenlijk een sweater, maar: panty eronder en niemand die het ziet.
Hij zit lekker los, maar staat toch vrouwelijk. Het is een lekker dik stofje met een wafeltjesmotief, heeft steekzakken,  een beetje vleermuismouwen en is ook verkrijgbaar in het grijs.

Houden jullie ook zo van hoedjes?

Valentijnsactie op Bloggersfavorites.com

You like my hat?
Hij is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en…. ALLEEN VANDAAG (12 februari 2017) afgeprijsd van €29,95 voor maar €10,-
valentijnsactie

Wil je nog meer shoppen op Bloggersfavorites.com?
Gebruik dan t/m 31 maart 2017 de code maris20 voor 20% korting op niet afgeprijsde items in je winkelmandje!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Laat een reactie achter

11 reacties

  1. Hoi,

    Ik vind de hoed fantastisch, maar ik kan hem niet op bloggersfavorites voor €10 krijgen… Hij blijft in de telling op 4 days for valentines steken, lijkt het wel.

      1. Hey, bedankt voor je reactie. Ik houd het even in de gaten of hij er straks ineens wel goed op staat en anders stuur ik inderdaad even een mailtje :).

  2. Leuke outfit, het jurkje aka de sweater staat je erg tof. Ik hou van hoedjes en mutsen, heb vorig jaar een echte bolhoed gekocht en ben er nog steeds verliefd op 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hare Maristeit


Hare Maristeit is de kleurrijke, diverse en persoonlijke site van Maris Maria Renne uit Haarlem. Gepensioneerd webwinkelier, vegetariër, shopaholic, 90’s Lover en retro-nerd. Pimpt graag kleding of meubels met kleur, printjes of confetti en kijkt ook veel films en series. Gek op koken, koffie, rosé en comfort food. Meer weten of samenwerken? Klik HIER!

Toiletportret