Pup-up store: Libelle Beach Café in Haarlem

libelle popup store

Mijn woonplaats Haarlem is al meerdere keren uitgeroepen tot leukste winkelstad van Nederland. Ik loop meerdere malen per week door de Haarlemse binnenstad, dus voor mij is het niet meer zo ‘speciaal’. Daarom vind ik het wel erg leuk dat er regelmatig leuke pop-up stores in het centrum zijn. Toen ik hoorde dat het magazine Libelle tijdelijk een pand betrokken had in de stad, liep ik er niet erg warm voor. Ik lees het tijdschrift zelf niet en vind het ook niet bij mij/mijn leeftijdscategorie passen.
Toch werd ik een beetje nieuwsgierig, nadat ik wat enthousiaste tweets van leuke mensen voorbij zag komen. Ik besloot er toch maar eens te gaan kijken en ik was blij verrast!

Het Libelle Beach Café is niet zomaar een winkel. Libelle omschrijft het zelf als: ‘een belevenis’.
Iedere dag is anders en er is elke dag iets te doen. Kortom: een mini-warenhuis boordevol sfeer en inspiratie.

Shoppen

libelle winkel

De Libelle redactie heeft voor deze pop-up store de leukste spullen uitgezocht: woonspullen, mode, schoenen en accessoires, lekkere beautyproducten en nog veel meer.
Producten worden voor je uit de verpakking gehaald en gedemonstreerd. Je mag alles uitgebreid bekijken, voelen en ruiken.

libelle winkel 7

libelle winkel 6  libelle popup 1  libelle popup 2

libelle popup 3  libelle popup 4  libelle popup 5

libelle winkel 3

libelle sieraden

Workshops

workshop programma

Ook worden er elke dag workshops in de winkel gegeven, zoals een workshop portretfotografie, sieraden maken of gezond budget koken. Meedoen? Kijk in de agenda om te zien welke workshops er op welke dagen gegeven worden.

Proeven

libelle horeca 1

Na al dat shoppen of het volgen van een workshop, wil je natuurlijk even uitpuffen met een sapje of koffie met taart. Liever een verrukkelijk broodje of een kopje thee?
Er is genoeg keus en je kunt ook zelf een kommetje yoghurt tappen bij de yoghurtbar, waar je ook nog vers fruit of honing aan kunt toevoegen.

libelle horeca

libelle sapbar

Mijn conclusie? Het Libelle Beach Café is helemaal niet leeftijdsgebonden, hartstikke inspirerend en helaas nog maar een paar dagen geopend in het centrum van Haarlem. Dus woon je in Haarlem of kom je deze week hierheen om te shoppen? Dan moet je zeker even binnenwandelen!

Als je er een dagje Haarlem van wil maken, loop dan eerst even binnen bij het Libelle Beach Café, want de redacteuren van Libelle hebben de fijnste Haarlemtips alvast voor je op een rijtje gezet.
Bezoekers van Libelle Beach Café krijgen bovendien korting om er een extra leuke van te maken. Combineer een bezoek aan Libelle Beach Café bijvoorbeeld met een rondvaart, een bezoekje aan een museum of sluit de dag af met een heerlijk diner in een van de vele gezellige Haarlemse restaurants. Allemaal met korting!

Vraag een de medewerkers in de winkel naar de plattegrond van ‘Rondje Haarlem’ , hier zitten ook de kortingsbonnen in.

rondje Haarlem

De Libelle pop-up store is geopend tot en met 11 oktober 2014 op de Zijlstraat 76 in het centrum van Haarlem.
Kijk HIER voor meer info over het Libelle Beach Café.

Dit vind je vast ook leuk:

Laat een reactie achter

3 reacties

    1. Haarlem is fantastisch! Als ik ooit stop met bloggen ga ik voor de Haarlemse VVV werken 🙂
      Geef maar een gil als je een dagje deze kant op komt, doen we een High Tea samen 🙂
      Ik ben trouwens nog nooit in Groningen geweest!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hare Maristeit

maris maria renne
Hare Maristeit is de kleurrijke, diverse en persoonlijke site van Maris Maria Renne uit Haarlem. Gepensioneerd webwinkelier, vegetariër, shopaholic, 90’s Lover en retro-nerd. Pimpt graag kleding of meubels met kleur, printjes of confetti en kijkt ook veel films en series. Gek op koken, koffie, rosé en comfort food. Meer weten of samenwerken? Klik HIER!

Toiletportret

Webshop