Last Minute Valentijn DIY’s

last minute valentijn diys
Door Minke Terpstra – Ik heb eerder ook al eens een blogpost geschreven voor Hare Maristeit over Valentijn. Misschien heb je dit gelezen en weet je ook dat ik een wat cynische kijk op deze “dag van de liefde” heb.

Ik vind namelijk dat we het hele jaar lief voor elkaar moeten zijn en dat een verpakkinkje “Merci dat jij er bent” of een boeketje haastig gekocht bij het pompstation hier geen recht aan doet.
Ik wil van Valentijn een dag maken waar je jouw geliefden (en dat hoeft echt niet alleen degene de zijn wiens sokken samen met de jouwe in de wasmachine belanden) laat weten dat je ze waardeert.

Die lieve collega die elke dag zorgt dat er een bakje thee klaar staat als je verkleumd aankomt, de buurman die ook altijd even jouw stoepje schoonveegt.
Misschien wel de meester die je Muppet zo goed helpt met leren lezen, of de eigenaresse van je favoriete winkeltje die speciaal voor jou een jurk achter heeft gehouden “Omdat ie zo leuk bij je past”.

De pins op ons board “Love & Valentine” kunnen je daar een handje bij helpen, ik heb de leukste last minute Valentijn DIY’s voor jullie op een rijtje gezet. Spread a little love, people!

Hoe leuk zijn de “Jij bent mijn favo-rietje” kaartjes van VanBritt?
Supersimpel om te maken en erg cute:

favorietje

Niks zegt liefde als frietjes, of het nu echte zijn of zoete gemaakt van cake.
Op Studio DIY vind je een free printable om deze doosjes te maken. Ook leuk voor een ladiesnight:

Fries-Before-Guys-Free-Printable-Valentines2-600x900

Ik heb nog een aantal leuke gratis printables voor jullie gevonden:

chalkboard-subway-art-printable-title3-580x869

to-the-moon-and-back-chalkboard-printable-via-nest-of-posies-in-pink

you are sunshine

CupOfTea

Het hart is van Catch My Party, “To the Moon and Back” is éen van vier free printables van Nest of Posies. Kleurrijke “You are my Sunshine” van the 36th Avenue en als thee-a-holic word ik erg bij van de printable van Fancy that design house.

Geïnspireerd door al dit leuks heb ik zelf ook iets gemaakt voor Valentijn, namelijk “Ik vind je een lekker dier” “Tussen ons zit het wel snor” “Ik heb een oogje op jou” “Jij bent mijn vlam” “Jij geeft mijn leven kleur” en “Ik ben knettergek op jou”.

Allemaal erg simpel, meer dan wat plakoogjes, kaarsjes, knetterkauwgum, nagellak snor en washitape heb je niet nodig. Op mijn eigen blog staat  een uitgebreidere how to voor deze DIY’s.

Ook leuk: “je bent werelds”(kaartje met een hart uit een kaart geknipt) en “de sleutel van mijn hart” (kaartje met een sleutel) of…

lekker dier

minke pins valentijn diy

minke valentijn diy

minke valentijn diys

Het leven een feestje, maar je  moet wel zelf de slingers ophangen. Of je dat nou voor Valentijn wilt, of omdat je drie-en-een-halve week bij je nieuwe lief bent: uithangen die vlag!

love banner

valentine-heart-banner-craft-tutorial

Valentines-Day-Printable-Banner-by-WhipperBerry vday_3116

Love-banner is van The Tomkat Studio, en de hartjes zijn van Sandy toes and popsicles.  Een heel alfabet om de naam van je lover te spellen van Skip to my Lou of  misschien ben je meer fan van de XOXO?

Valentijn is en blijft een bijzondere dag, zo blijkt er in 2010 op Valentijnsdag een record gevestigd te zijn door bijna 40.000 mensen die een groepskus deden. Ik krijg alleen al droge lippen bij het idee!

Op het plaatje met ‘Valentijn FunFacts van Helpling’ staan nog meer leuke weetjes. Wist jij dat 15% van de Nederlandse vrouwen zichzelf bloemen stuurde? Shocking! Weet je wat mijn lief mij (of ik mezelf, zoals die 15%) wel mag geven? Gelapte ramen en een gepoetst toilet, ook te regelen via Helpling (hint,hint).

Valentine's Day with helpling

Ik ben erg benieuwd naar jullie plannen voor Valentijnsdag, of doe je er helemaal niets aan? Laat het me weten! Ik wens je in elk geval veel liefde toe!

Minke

Minke1-300x300@MinkePins op Twitter
@MinkePins op Instagram
Minkepins op Pinterest
LIKE Minke Pins op Facebook

www.minkepins.nl

 

Bewaren

0

Reader Interactions

Comments

  1. Super leuke ideetjes, vooral dat nagellakpotje met de label: ‘jij brengt kleur in mijn leven!’ Die ga ik denk ik aan mijn moeder geven. X

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *