Happy & Colourful Instagram Accounts #3

favo male ig accounts
Vandaag deel ik weer een paar van mijn favoriete Instagrammers met jullie en deze editie is wel heel bijzonder, want…. het zijn alleen maar mannen en één hond! Vooruit, en zijn baasje ook, maar de hond heeft de hoofdrol op de IG-feed.
Ik ben dol op Instagram, het is mijn favoriete social media kanaal en ik vind het echt te gek om mooie plaatjes te kijken van inspirerende mensen. Natuurlijk heb ik een zwak voor kleurrijke en blije accounts en negen van de tien keer zijn deze knalkleurige IG-feeds van vrouwen. Daarom leek het mij wel leuk om jullie vandaag een aantal vrolijke en kleurrijke mannen te laten zien, die ik graag volg op Instagram!

 

@mattcrump

Matt Crump is de bedenker van de ‘digital-art movement’ die op Instagram vindbaar is met de hashtag #candyminimal. Het lijkt op zijn feed altijd zomer te zijn, hij maakt vaak een beetje surrealistische foto’s en de kleuren spatten van je scherm. Jullie snappen dat ik een zwak voor deze man heb?
Meer info over hem op zijn website mattcrump.com en natuurlijk moet je @mattcrump gaan volgen op Instagram, voor je dagelijkse color shot.

mattcrump 1

mattcrump 2

 

@brightbazaar

In de welkomstboodschap op Will Taylor’s blog bright.bazaar staat: ‘This is my colourful, make-you-smile style world’. En zijn slogan is ‘Beige is boring!’
Aargh!?!?! De slogan op mijn blog (zie header) is namelijk: ‘Less is BORING!’
Dus je snapt: Will is een man naar mijn hart!
Ik vind zijn outfits ook bijna altijd te gek en stuur er vaak foto’s van door naar Seth, want zo’n flamingo zwembroek wil hij natuurlijk óók hebben.
Check: @brightbazaar op Instagram.

brightbazaar 1brightbazaar 2

 

@Jermzlee

Eigenlijk is het best grappig dat ik niet zo dol ben op honden en dat de Instagram feed van fotograaf Jeremy ( @jermzlee ) totaal niet kleurrijk is, maar er staat werkelijk geen foto op, die NIET cute, hartverwarmend of ronduit grappig is!
Norm the Pug is zooooo aandoenlijk, fotogeniek en werkt braaf aan alle maffe foto’s mee. Je hebt echt een hart van steen als je dit account niet leuk vindt.
Meer info op normtography.com

 jermzlee 1

jermzlee 2

 

@pearottosson

Deze heul erg grote Zweedse man met eveneens heul grote baard, staat model voor Ikea, is timmerman en heeft een roze keuken in zijn vrolijke huis. I like! Hij deelt romantische plaatjes van Zweedse interieurs en landschappen en grappige foto’s van zichzelf en zijn kids. Met recht een feelgood account en aanrader om te volgen!
@pearottosson op Instagram.
Blog: blogg.loppi.se/pappapastell
pearottosson
pearottosson 2

 

Als jullie nog leuke accounts voor mij weten om te volgen op Instagram, tip ze dan gerust in de comments!
Volgen jullie mij ( @hare_maristeit ) eigenlijk al op Instagram????

Meer van mijn favo Instagrammers zien? Lees dan ook: Happy & Colourful Instagram Accounts #1 of #2 en mijn Favo Foodies op Instagram.

0

Reader Interactions

Comments

  1. Ik volg ‘Cutie and the Beast’ op IG. Een klein meisje en haar beste vriend Buddha de dobberman ♡

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *