Happy 2018


Hi Guys!

Hebben jullie leuke feestdagen gehad?
Casa di Maris werd op de valreep van 2017 getroffen door de waterpokken inclusief slapeloze nachten #HOHOHO en wij brachten oudejaarsavond dus gezellig samen met onze wallen en zwarte kringen door op de bank.
Klinkt sneu misschien, maar het was perfect want: #lovemyfamily (óók met waterpokken).

Ik overwoog nog even om een jaaroverzicht of officiële laatste blogpost van 2017 te tikken, maar in plaats van terugblikken, sta ik liever even stil bij waar ik nu ben en kijk ik even vooruit.

Ik ben namelijk ontzettend happy met waar ik nu sta en dit had ik een paar maanden geleden niet durven dromen. Mijn 2017 was best wel een zware beproeving met op persoonlijk vlak een aantal verdrietige tegenslagen.
Ondanks dat ik een persoonlijk blog heb en altijd erg open ben, kan en wil ik ook niet alles met de hele wereld delen. Dit laatste vond ik afgelopen jaar best lastig, maar heeft me ook veel rust gegeven.
Ik heb me afgelopen jaar laten verrassen en verbazen door fijne mensen en goede hulp waar ik zelf mee aan de slag ben gegaan. Ook dit was best wel een dingetje waar ik lang tegenaan heb gehikt: hulp vragen.

De laatste periode van 2017 zat ik veel beter in mijn vel, kreeg ik letterlijk en figuurlijk meer lucht, rust, ruimte en inzichten, die ik in 2018 op een positieve manier wil gaan inzetten voor mijn blog. Want kunnen we niet allemaal af en toe wel een beetje hulp en wat meer positiviteit gebruiken?

Ik denk dus dat het dal dat het overgrote deel van 2017 voor mij overschaduwd heeft, nodig was om weer kleur en blijheid te zien, ondanks dat er nog steeds genoeg werk aan de winkel is. Maar tja: such is life.
Ook in het koninkrijk van Hare Maristeit is er niet altijd sprake van blij rondhuppelende en regenboogdrollen kakkende unicorns. Soms kakken zij diarree. Shit happens.

Ik heb ontzettend veel zin in 2018 en heb veel leuke plannen.
Over een paar dagen heb ik dé afspraak voor mijn allereerste tattoo! Het ontwerp, het proces en uiteraard het resultaat, zal ik delen op social media.
Dus check vooral mijn Instagram Stories en Twitter account als je nieuwsgierig bent: de nafoto’s deel ik op mijn blog pas wanneer de tattoo mooi genezen is.

Vandaag ben ik druk met het afraffelen van mijn administratie, zodat mijn jaarcijfers van 2017 afgerond kunnen worden door onze boekhouder.
Deze zijn namelijk nodig voor onze hypotheekofferte, waar ik hopelijk ook snel een leuke update over kan geven!
Ik durf het allemaal nog niet zo goed hardop uit te spreken, bang voor tegenvallers en zo 🙂

Maar in 2018 hoop ik jullie te kunnen inspireren met HEEL VEEL leuke verbouwing-en-interieur artikelen, veel positiviteit, kleur, leuke en makkelijke DIY’s en recepten.

Tot slot wil ik iedere lezer en volger bedanken die mij in 2017 van positiviteit heeft voorzien. Ieder hartje of leuke reactie heeft écht iets voor me betekend

Laten we er samen een tof en knallend jaar van maken, yes?!

0

Reader Interactions

Comments

  1. Zoals ik al eerder zei: kijk uit naar 2018 en jouw artikelen. De beste wensen voor 2018 en dat er zoveel mogelijk dromen uit mogen komen❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *