Getest: Sans Soucis Anti Age Repair ‘Kissed by a Rose’

Sans Soucis 'Kissed by a Rose' Anti Age Repair

Over een paar dagen blaas ik 38 kaarsjes uit (ik hoop het niet trouwens Seth, als je dit leest: doe maar gewoon twee cijferkaarsjes in mijn roze geglazuurde donut met gekleurde sprinkles!), dus ik was er wel voor te porren om wat nieuwe Anti Age Repair producten te testen.

Ik KREEG van Sans Soucis vier producten en deze heb ik afgelopen maand dagelijks gebruikt. Vandaag deel ik mijn bevindingen met jullie!

Wat is het? Wat doet het? Wat kost het?

Sans Soucis 'Kissed by a Rose' Anti Age Repair

Van links naar rechts, uit de lijn Sans Soucis Anti Age Repair ‘Kissed by a Rose’:

❤ Night Care (50 ml) €39,50
❤ Day Care SPF 15 (50 ml) €38,50
Eye Care (15 ml) €34,50
❤ Anti Wrinkle Serum (30 ml) €45,50

Deze verzorgingslijn bevat het Alpenroos stamcelextract, dat de huid helpt te beschermen tegen voortijdige huidveroudering, fijne lijntjes en rimpels. Daarnaast wordt de natuurlijke huidvernieuwing gestimuleerd.

In de Zwitserse Alpen groeit op 3 km hoogte de Alpenroos. De loofbladeren van deze roos zijn zeer goed bestand tegen felle UV-straling en extreme kou.
Het stamcelextract is verkregen uit de loofbladeren van de Alpenroos. Dit extract verbetert de vitaliteit en functie van huideigen stamcellen en versterkt de beschermingsbarrière en weerstand van de huid.

Mooi weer en de zon op je huid, zijn belangrijke ingrediënten om je goed te voelen. Maar genieten van de zon moet niet veranderen in nadeel ondervinden van de zon. Hiertussen zit een dunne scheidingslijn. De zon heeft een gunstig effect op de gemoedstoestand, maar te veel blootstelling aan zonnestralen beschadigt de huid.
En hier heb ik de afgelopen jaren dus hinder aan ondervonden: opeens werd mijn huid kwetsbaarder en kreeg ik last van ontsierende pigmentvlekken: Boe-fakking-hoe 🙁

Sans Soucis 'Kissed by a Rose' Anti Age RepairFoto: links de Night Care en rechts de Day Care.

Het bedrieglijke van ongemerkte UV-straling (ook wanneer je niet uitgebreid ligt te zonnen op het strand) is dat veel van dit soort beschadigingen, zoals bijvoorbeeld vroegtijdige huidveroudering, pas na jaren zichtbaar zijn. Toch is het goed mogelijk je huid te beschermen tegen dit soort nadelige effecten.

Het Alpenroos stamcelextract uit de nieuwe verzorgingslijn van Sans Soucis belooft te helpen met het beschermen van de huid, tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
De vitaliteit van de huideigen stamcellen wordt door het Alpenroos stamcelextract hersteld. Hierdoor krijgt de huid een frissere en jeugdigere uitstraling.

Naast het Alpenroos stamcelextract is er nog een andere belangrijke werkstof in deze verzorgingslijn, namelijk het Repair complex. Het Repair Complex is een van de innovaties van Sans Soucis waar het merk internationale bekendheid mee heeft verworven. Als eerste beautymerk gebruikten zij deze werkstof in hun verzorgingsproducten.

Het Repair Complex helpt het natuurlijke herstelmechanisme van de huid te behouden. Het helpt vroegtijdige veroudering van de huid tegen te gaan en fijne lijntjes en rimpels te verminderen.

Alle producten van Sans Soucis bevatten thermaal water uit Baden Baden. Daarnaast zijn de producten parabenen-vrij, dermatologisch getest en vrij van dierlijke producten.
De producten van Sans Soucis bevatten geen minerale oliën en bestaan voor het overgrote deel uit puur natuurlijke ingrediënten.

Wat vond ik ervan?

Allereerst vind ik de kleuren en geuren echt te gek! Ieder product heeft een subtiel en licht pastelkleurig tintje (pastelroze, pastelgeel en een mintachtig kleurtje). Alleen het serum is een doorzichtige vloeistof.
Ze ruiken alle vier verschillend, maar hebben wel allemaal een rozige/bloemige geur.

Ik ben een sucker voor apothekerflesjes, dus ik was vooral nieuwsgierig naar het serum met het poppetje. Seth heeft het ook een aantal keren gebruikt en merkte op dat hij echt voelde dat zijn huid een opfrissende boost had gekregen.

De dagcrème trekt snel in, wat ik persoonlijk wel fijn vind, omdat ik daarna een BB-cream of foundation aanbreng.

Sans Soucis 'Kissed by a Rose' Anti Age RepairFoto: links Day Care, midden Eye Care en rechts Anti Wrinkle Serum.

De nachtcrème laat een ietwat glimmend en vettig laagje achter. Seth vond dit niet fijn, maar ik wel. Dit verschilt denk ik per huidtype.
Wanneer ik ‘s ochtends wakker word, voelt mijn gezicht zacht en totaal niet vettig aan. Ik heb daardoor juist het gevoel dat de crème ‘s nachts zijn werk heeft gedaan: I like!

Opvallend om te vermelden is dat ik twee maanden geleden dacht: ‘Tijd om weer een afspraak te maken voor botox tegen mijn kraaienpootjes…’ en dat ik de afgelopen maand géén afspraak heb gemaakt.
Dit ga ik nog wel doen overigens, voordat de zomer doorbreekt en ik flink met mijn ogen ga knijpen tegen de zon.

Ik ben de afgelopen maand wél bijna alle doordeweekse avonden belachelijk vroeg naar bed gegaan, maar heb alsnog een aantal pittige nachten met heftige peuterterreur doorstaan en dat zie je ‘s ochtends aan mijn gezicht, vooral aan mijn ogen.
Echt goed uitgerust wil ik mijzelf dus niet noemen, dus ergens denk ik wel dat deze producten (en met name de Eye Care!) een positieve bijdrage hebben geleverd aan mijn uitstraling.

Ik zag er namelijk afgelopen maand redelijk uitgerust uit, maar mijn huid zag er vooral frisser en rustiger uit. Mijn pigmentvlekken zijn niet minder of erger geworden, maar ik heb mijn gezicht dan ook zoveel mogelijk uit de zon gehouden. Toch was ik deze maand vaker/meer buiten vanwege het mooie lenteweer en toen ik dit vorig jaar in het voorjaar deed, was mijn huid meteen van slag.

Het serum en de Eye Care zijn mijn twee persoonlijke favorieten, maar het totaalpakketje zou ik zelf zeker aanbevelen als kraamcadeautje aan bijvoorbeeld een lieve vriendin met slapeloze nachten 😉

Kennen jullie deze producten al en/of is het iets dat je zou proberen?
Let me know!

Getest: Sans Soucis 'Kissed by a Rose' Anti Age Repair Click To Tweet

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

0

Reader Interactions

Comments

  1. Zo een fijne en zeer duidelijke en uitgebreidde review!
    Leuk dat het allemaal een kleurtje heeft behalve de serum.
    Fijn dat je man ook een product had getesd.

    Xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *