Film: The Do-Over (2016)

the do-over
Sinds ik heb ontdekt dat Adam Sandler ook films heeft gemaakt waarin hij niet overacteert of met irritante stemmetjes en gekke bekken praat, ben ik hem veel meer gaan waarderen.
Ik vind hem namelijk van nature grappig, aandoenlijk en charismatisch en zijn feelgood films zijn over het algemeen lekker luchtig en grappig.

Eerder deelde ik ook al The Cobbler als filmtip (met hoofdrollen van o.a. Steve Buscemi en Dustin Hoffman) en mijn lijstje met prettige en vermakelijke Adam Sandler films wordt alsmaar langer 🙂

The Do-Over uit 2016 (die op het moment van schrijven te bekijken is op Netflix) was ook very entertaining: voeg ‘m dus toe aan je kijklijst dit Komkommertijdseizoen!

Waar gaat de film over?

Charlie (David Spade) is een levensvermoeide bankmedewerker die maar wat rondsukkelt in zijn doelloze bestaan.
the do-over

Op een schoolreünie wordt hij herenigd met zijn oude jeugdvriend Max (Adam Sandler) en hij haalt hem over om hun eigen dood in scène te zetten en samen op avontuur te gaan.
Met hun nieuwe identiteit komen ze er alleen al vrij snel achter dat de mensen als wie ze zich voordoen (inclusief tattoos en andere lichaamsversieringen) in gróte problemen zaten.

Volgens mij is dit de kortste samenvatting OOIT op mijn blog, maar meer wil ik er ook niet over vertellen zonder te spoilen 🙂
De film is geschikt bevonden voor de leeftijd van 16+ en hier kan ik mij als moeder van een jonge tiener (gezien de vaak grove of seksueel getinte grappen) wel in vinden.

Een perfecte film dus om zonder minderjarige kinderen en met je verstand op nul en een grote bak popcorn te kijken!
the do-over the do-over the do-over  the do-over

Trailer The Do-Over:

Klik HIER voor meer kijktips (films + series) en als je een leuke filmtip voor mij hebt: laat het hieronder weten in een reactie 🙂 

0

Reader Interactions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *