WINNEN: 4 tickets voor Disney On Ice 2017

disney on ice 2017

Daar ben ik weer, met mijn jaarlijkse MEGA winactie 🙂

Net als voorgaande jaren verloot ik ook dit jaar weer VIER zilveren tickets voor Disney On Ice.
Wat (voor mij) nu extra leuk is: ik ga de show dit jaar voor het eerst ook zelf bezoeken!

Mijn peuterdochter is namelijk inmiddels ook ernstig besmet met het Frozen virus en geeft haar Olaf-knuffel (op ware grote) dagelijks warme knuffels (houdt ‘ie van).
En ook al heb ik nog zoooooo gezegd dat ik geen Frozen kleding en accessoires zou kopen: verzetten heeft geen zin en haar Anna & Elsa tas lijkt aan haar lijfje te zijn vastgelijmd.
Dit hoef ik andere ouders niet uit te leggen, toch?

Ik ben superbenieuwd om dit ijsspektakel nu eens zelf mee te maken en na ons bezoekje aan de show deel ik uiteraard nog een fotoverslag.
Voor die tijd moeten we de andere Disney films nog met haar gaan kijken en ik denk dat ik ook maar een Elsajurk moet aanschaffen (voor mijn dochter, niet voor mezelf natuurlijk) om in stijl naar de show te gaan.

Programma Disney On Ice 2017

Het thema van 2017 is: ‘Betoverende Werelden‘.
In de ijsshow worden dit jaar vier betoverende werelden van Disney samengebracht.

Dit jaar kun je Disney On Ice van 15-17 december bezoeken in Rotterdam (Ahoy Theater), van 23-26 december in Utrecht (Jaarbeurs) en van 28-30 december in Amsterdam (RAI).

Bereid je voor op non-stop plezier met vier van je favoriete Disney-verhalen tijdens Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden. Voel de spanning als Bliksem McQueen, Takel en de ploeg van Disney/Pixar’s Cars over het ijs scheuren en supersnelle stunts uithalen.
Duik in het avontuur met Ariël, diep in de zee, en reis mee naar het koninkrijk van De Kleine Zeemeermin. Met Buzz Lightyear, Woody, Jessie en de hele bende van Toy Story beleef je een spannend avontuur, als zij ontsnappen uit handen van de onstuimige peuters van het kinderdagverblijf.
En ga mee naar de winterse wereld van Arendel met de zusjes Anna en Elsa en de vrienden Olaf en Kristoff uit Disney’s Frozen als zij ontdekken hoe ware liefde een koninkrijk kan redden.
Van wielen tot golven, van een ijzig wonderland tot de sterren en daar voorbij: de favoriete Disney-momenten van je hele familie komen tot leven in Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden.”

Ticketprijzen variëren van €18,00 tot €52,50 per stuk, afhankelijk van de gekozen/beschikbare plaatsen, dag en tijdstip.
Kijk voor alle informatie over de show en tickets op DisneyOnIce.nl
  disney on ice 2017


Winnen:
1 x 4 tickets voor Disney On Ice 2017 <GESLOTEN>

Ik mag één van mijn lezers blij maken met maar liefst VIER zilveren tickets voor Disney On Ice 2017!

LET OP: deze tickets zijn alleen geldig op vrijdag 15 december 2017 om 19.00 uur in Rotterdam Ahoy.
Deze kaarten zijn niet inwisselbaar voor geld of tickets op andere dagen of tijden.

disney on ice 2017

How to win?

Stap 1) Volg je Hare MaRisteit al op social media?
Ik ben op vrijwel alle kanalen vertegenwoordigd en ik zou het tof vinden als je me ergens volgt en de social post over dit artikel deelt, een LIKE of een  geeft.
Dit kan op Facebook, Twitter, Instagram, Google+ of Bloglovin.
Je hoeft me niet overal te volgen hoor, maar dit mag natuurlijk wel 😉

Stap 2) Laat in een reactie onder dit artikel weten welke opties uit Stap 1 je hebt gedaan (eventueel met schermnaam, als deze afwijkt van je eigen naam) EN welke Disney film bij jullie thuis de grote favoriet is.

disney on ice 2017

 De winnaar krijgt op zondag 29 oktober 2017 onder dit artikel een reactie van mij op zijn/haar comment EN een berichtje per e-mail.
Zorg er dus voor dat je een juist e-mailadres opgeeft, dit wordt uiteraard niet gepubliceerd.
Wanneer een reactie na 7 dagen uitblijft, wordt er een nieuwe winnaar geloot.

Nog even dit: ik ga geen correspondenties aan over deze winactie en reageer ook niet op vragen en verzoekjes die gesteld worden op social media.
Dit klinkt misschien een beetje onaardig, maar ervaring heeft geleerd dat ik met deze winactie nog lang na afloop overladen word met berichtjes en alle voorwaarden staan duidelijk in dit artikel vermeld.

disney on ice 2017

 

Winnen: 4 zilveren tickets voor Disney On Ice 2017! Click To Tweet

Bewaren

Bewaren

0

Reader Interactions

Comments

 1. Ja super tof ik wil ze zo graag. Doe dus mee met je actie. Ik volg je op instagram. Met al je katten perikelen. Jammer dat ze allemaal weg moesten op die lieve rode na. En op fb ben ik ook een trouwe volger.
  Onze favoriete Disney film is frozen. Nouja die van mijn dochter. Ik ben nog een echte kleine zeemeermin fan hoor.

 2. Woooooow 😱 hier zal ik mijn nichtje heel veel plezier mee doen!
  Ik volg je op Facebook Tanjaroy en mijn man volgt je op Instagram (profiel van ons samen) mister_leggies.
  Favoriete film momenteel van Thom (bijna 2) is Belle en het beest en die van mijn nichtje is heeeeeeeeel lang Frozen geweest 😉 naar nu toch wel my little pony!
  Ik ga hard duimen om met mijn 2 zussen en nichtje heen te gaan.
  Zal toch wel heel leuk zijn met al die Disney fans 😁

 3. Via Facebook & IG (mylife_vanes) volg ik 🙂

  Dochterlief kijkt Rapunzel het liefste, nou ja eigenlijk alle films met disney prinsessen 😉
  Zoonlief vindt Ratatouille geweldig!

  En wij vinden ze stiekem ook geweldig 😜

 4. Wauw ontzettend gaaf! Ik zou graag mijn kids hiermee willen verrassen!
  Ik volg je op FB

 5. Onze favoriet is natuurlijk toy story en monsters inc!!! Zooooo grappig en elke keer weer lachen! Hoe leuk dat zij mee met deze show meedoen!! Gedeeld op fb onder stef mc😊 duimen zodat wij met het gezinnetje kunnen gaan😀😀

 6. Jaah ik volg je op insta en fb👌en mijn dames zijn fan van alle disney films😍
  Dit zou natuurlijk ultiem zijn,mijn dames worden 22-12 wordt 4 en die van 27-12 wordt 6 perfect kado voor hun verjaardagen 🦄

 7. Waanzinnige actie! Volg je overal Facebook twitter Instagram Google en bloglovin en geliked! Wij hopen eindelijk die schattige Olaf in het echt te kunnen zien, want dat is de favoriet

 8. Ahhhh zo ontzettend leuk!
  En wie favoriet hier is!
  Zoveel!!
  Cars, Donald duck die iedere week van voor naar achter ook wordt gelezen
  Echt Superleuk!!!
  Lekker een dagje met het gezin weg

  Ik heb via Fb gereageerd met gewoon mijn eigen naam!
  Lucinda staal
  🙏🙏🙏🍀🍀🍀🤞🏻🤞🏻🤞🏻😍😍😍

 9. Jaaaaa! Dit lijkt me ontzettend leuk voor onze peuter dochter Mila (vooruit, ook voor mezelf) en haar favoriete nichtje en neefje. De papa van Mila is onlangs 5 maanden weg geweest voor werk en op dit moment 5 weken weg en is mooi op tijd terug om dit spektakel met zijn dochter te beleven wat ze wel hebben verdiend na zo’n lange tijd. Hoe dan ook, de favoriete film van Mila is frozen fever die ze tot haar grote frustratie recent van Netflix hebben gehaald. Help! Vooral een noodkreet vanuit mezelf deze reactie trouwens zodat ik haar de belofte kan doen alsnog een keer naar Elsa en Anna te kijken en ik eindelijk even rust heb.
  Ik volg je op zowel insta en fb en heb je een dikke like en een hartje gegeven. Fingers crossed!

 10. Oooooh wat leuk zeg ! Daar zou ik wel erggggg graag naar toe willen met mn prachtige gezinnetje! Helaas al 2 jaar geen zomervakantie voor ons omdat we druk waren met het nieuwe huis, mn kleine meisje heeft me zo onwijs goed geholpen wat zou dit een superverrassing voor haar zijn en stiekem voor ons ook😁🍀🍀🍀 wat zou ze genieten!
  Ik volg je op insta en fb

 11. Frozen is bij ons de grootste favoriet. Met dan op de voet gevolgd Cars….Dat heb je met een jongen en een meisje. Ik volg je via alle kanalen, en ga nu duimen voor zo’n geweldige show! Wat zouden de kids dit leuk vinden!

 12. Bij ons is Toy Story populair. De wijze lessen over vriendschap (en een 11-jarige prepuber in huis die regelmatig “You’ve got a friend in me” neuriet) zijn kostbaar, de humor is fantastisch. De tranen die ik liet toen Andy in TS 3 zijn speelgoed weggaf… onbetaalbaar. als ik in het spoorwegmuseum ben en in de vuurproef ga, denk ik altijd aan de treinscene in TS. Als volwassenen zouden we toch ook vaker moeten spelen en naar ons speelgoed moeten luisteren. En, als laatste maar niet onbelangrijk: een beetje Spaans dansen maakt elke relatie spannend en geeft weer een nieuw beeld op iemand die je denkt te kennen. Op naar de sterren en daar voorbij!

 13. Ik lees mee op Facebook en instagram
  Belle en Beest is mijn no 1
  Met 2 dochters in huis….frozen ook grijs gedraaid

  Ik zou graag gaan met het gezin om na alle Sint perikelen weer even af te koelen bij dit magische spectacel op het ijs!!!

 14. Super leuk. Ik doe graag mee
  Ben jaren terug eens geweest en zou graag nog eens terug gaan met de kinderen erbij.
  Ik volg je op alle kanalen. Erikavankoert

 15. Ha Maris,

  Superleuke winactie!!! Bij ons is Frozen toch wel favoriet, hoewel Vaiana ook een hele leuke film is. Maar de soundtrack van Frozen wint het. En mijn dochter is sinds vorig jaar ook echt wel een schaatsliefhebber dus prima combi!
  Ik volg je op Twitter (Slifke), Facebook en volgens mij ook Instagram. Maar Instagram moet ik zelf ook nog ontdekken. Dus delen, liken, hartjes, retweeten, als favoriet aanmerken ga ik nu allemaal doen.
  En ga vooral door met je leuke blogs! Ik vind ze super!!

 16. Wij zijn gek op Toy Story, 1, 2 of 3 maakt eigenlijk niet uit. Ik heb tranen vergoten toen Andy zijn speelgoed weggaf in 3. De wijze lessen over vriendschap hebben wel wat geleerd aan mijn kinderen (en mijn 11-jarige puber – mijn eigen SeBuzztiaan- neuriet You’ve got a friend in me regelmatig). De kreten als “meneer aardappelhoofd”, “hamlap”, vlogen regelmatig over de tafel. We hebben speciaal een TS kwartet aangeschaft omdat ze van geen een andere serie of film alle namen kenden. Als ik in het Spoorwegmuseum in de Vuurproef ga, denk ik altijd aan de openings scène waarbij de trein wordt overvallen in TS. Daarnaast, niet onbelangrijk, heb ik ervan geleerd dat Spaans dansen erg aantrekkelijk is. Plus, de mini Pixar met Ken en Barbie uit TS in hoofdrol (Hawaiian vacation) was weergaloos! Op naar de sterren en daar voorbij! En ik volg je op FB, Insta en op bloglovin, voor als ik toch iets is.

 17. Jaaaaaaa!! Dit is echt superleuk!Hier wordt ik nou HAPPY van!! We zijn er allemaal ondersteboven van!!!
  Zo’n mooie prijs om mij en mijn gezin mee te laten stralen.Nu maar flink duimen, delen en nagelbijten want Toy Story is thuis op de bank onze favoriet .
  Groeten Imar ( ook gedaan op FB )

 18. Ik doe heel erg graag mee. Wij zijn groot disney fan. De film Toy story is bij ons favoriet. Volg via Facebook.

 19. Jaaaaa ik doe heel graag mee. Mijn kleutermeisje word dan bijna 5 jaar en wil graag voor haar verjaardag naar euro disney. Hoezo kleine wensjes. Maar hoe gaaf als wij haar mee kunnen nemen naar een disney ice show!

  Dochterlief is helemaal verzot op Vaiana (wisselt nogal met frozen, brave en rapunzel…) ze heeft zelfs haar grote broer besmet met Vaiana virus….

  Dus ga nu een duimblessure oplopen….

 20. Oh wat een leuke actie! Ook ik doe graag mee voor mijn kleine peutermeid Beyza. Frozen is hier favoriet! Ik volg je trouwens op facebook.

 21. Ik volg je op Facebook en heb daar een hartje gegeven.
  Hier een dochter van 6; een echte Disney fan. Haar lievelingsfilm is uiteraard Frozen, maar ook Cinderella.
  en Jeff van 3, die is de grootste fan van Frozen, vooral Elsa vindt hij erg mooi en hij is reuze blij als hij even de Elsa jurk van zijn grote zus aan mag.
  Heerlijk dus om met elkaar naar de show te gaan!!

 22. I ❤ Disney en sprookjes! Ik roep elk jaar weer dat we moeten gaan, wanneer ik de reclame van Disney on ice weer op tv zie. Het komt er alleen niet van…
  Mijn all time favorite is toch wel Belle en het beest, maar het is een nek-aan-nekrace met De kleine zeemeermin hoor.
  Ik kijk ook Onze upon a time en vind het geweldig om de sprookjes en -figuren in een moderner jasje langs te zien komen. En tijdens een bezoek aan de Efteling loop ik het liefst meteen naar het sprookjesbos. Dat mag je gewoon niet overslaan, vind ik 😁

  😮 op Facebook als Irma Evelien
  ❤ op Instagram als irmiex3

 23. Oooooo, dat zou een geweldig uitje zijn voor onze Maud die 15/12 jarig is! Ik volg je op FB en wij volgen je op IG met @moedersenmeiden (weet je nog van die ‘mislukte’ unicorntaart 😂) Leuke actie, succes met de verloting!

  • Oja, vergeet ik in mijn enthousiasme nog te melden dat Disney in het algemeen een hit is bij ons thuis (van Frozen tot Mickey M.)

 24. Wauw! Dit zou helemaal fantastisch zijn voor onze dochter! Onze Frozen DVD is stuk gekeken dus die lijkt me favoriet. 😉
  Verder: Facebook-volger! 👍

 25. Ik kom op 15 december in Nederland aan, dus zou gelijk doorkunnen. Neem ik mijn neefje in ieder geval mee want die is de volgende dag jarig. Heb ik gelijk een goede beurt gemaakt en weet hij ook weer wie zijn liefste tante nu eigenlijk is…..

 26. Ontzettend leuke aktie! Ik doe mee voor m’n schoonzus 🙂 die een enorme disneyfan is! Ik volg je op facebook en instagram (sssilly). Haar favoriete film is Frank en Frey! Zelf ben ik meer van de gewone films en dan ga ik toch voor Honey, I shrunk the kids, heerlijk jeugdsentiment 🙂

 27. Cool! Ik heb meegedaan via Facebook 🙂 Favoriete Disney-film hier is nu Vaiana <3

 28. Wauw wat een grandiose actie 😍👌
  Ik doe heel graag mee want dit is in mijn city en hier is Frozen een grote favoriet!
  Op al je soc.med.k. volg ik jou, dus like dit en laat natuurlijk reactie’s achter.
  Ik love het op bl. en save het daar ook.
  Op twitter save ik je tweet etc..
  Tweet ik hierover en share ik dit op diverse soc.med.k..

  Bl.: @chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Instragram: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Google+: Beautyandfashionvlogs ByIke

  Xoxo

 29. Like en gedeeld op facebook.
  Wat een geweldige kans om mijn vrouw en dochter te verrassen voor hun verjaardag.
  Frozen in de favourite film van onze meiden

 30. Leuk! Zou super tof zijn om een iets minder leuk jaar toch leuk af te sluiten met m’n dochters.
  Favoriete Disney-film is van ons alle drie Belle en het beest met vlak daarna Frozen.
  Ik volg je op Facebook en insta (NancyQB)

 31. ik stalk je onder andere op Twitter. …zal m nog even delen zo… 😊
  kleindochter zou hier nog gelukkiger van worden…ze is uiteraard helemaal gek van Frozen!

 32. Oi, wat een winactie! Hier is Frozen stiekem nog wel de grote favoriet, maar we zijn ook dol op die goede oude Mickey en Minnie, wat gaan die al lang mee! En afgelopen zomer in Parijs geweest en als voorbereiding De Klokkenluider van de Notre Dame een paar keer gezien. Ik volg (en like) je op Instagram, als @emjeepee.

 33. Wij volgens op instagram! En hier wordt er meegerent en heupen gewiegd bij de film Moana/Viana! Ondanks mijn dochtertje pas twee jaar is: zodra ze de film ziet, vliegt ze naar haar kamertje om haar bloemenkrans te grijpen.

  Ps: leuke post over Indofood!

  Groetjes, Kirana en Ryo

 34. Ontzettend leuke actie! Ik doe mee voor m’n schoonzus 😊 een Disney fan in hart in nieren. Haar lievelingsfilm is Frank en Frey. Ik houd zelf meer van de gewone films en dan is Honey, I shrunk the kids een grote favoriet, wat een jeugdsentiment haha.
  Ik volg je op Facebook en Instagram en heb je post op beiden geliked!

 35. Wat een leuke winactie weer. Ik volg je op Facebook en anders kijk ik even op je blog of er een nieuw artikel is geplaatst.
  Als echte Disney fan vind ik alle films geweldig (Het is er met de paplepel ingegoten vroeger)…..ik heb er thuis ruim 300! Maar stiekem is belle en het beest altijd mijn favoriet geweest en heb ik die echt enorm vaak gezien. Ik ben helaas nog nooit bij Disney on ice geweest, maar wilde dit altijd nog eens doen. Ik zou gezellig heen gaan met mijn 2 zusjes en mijn nichtje Nina, die gek is op Rapunzel en frozen.

 36. Ontzettend leuke actie! Ik doe mee voor m’n schoonzus 😊 een Disney fan in hart in nieren. Haar lievelingsfilm is Frank en Frey. Ik houd zelf meer van de gewone films en dan is Honey, I shrunk the kids een grote favoriet, wat een jeugdsentiment haha.
  Ik volg je op Facebook en Instagram en heb je op beide geliked!

 37. Ontzettend leuke actie! Ik doe mee voor m’n schoonzus 😊 een Disney fan in hart in nieren. Haar lievelingsfilm is Frank en Frey. Ik houd zelf meer van de gewone films en dan is Honey, I shrunk the kids een grote favoriet, wat een jeugdsentiment haha.
  Ik volg je op Facebook en Instagram en heb je op beide geliked!

 38. Ontzettend leuke actie! Ik doe mee voor m’n schoonzus 😊 een Disney fan in hart in nieren. Haar lievelingsfilm is Frank en Frey. Ik houd zelf meer van de gewone films en dan is Honey, I shrunk the kids een grote favoriet, wat een jeugdsentiment haha.
  Ik volg je op Facebook en Instagram en heb je op beide geliked!

 39. Wauw…. super leuk om hier een keer naar toe te gaan….
  Frozen is onze favoriete film 😍👌
  Ik follow, love, save, like, share, tweet, post en laat reactie’s achter…..

  Bl.: chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Instagr.: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Google+: Beautyfashionandvlogs ByIke

  Xoxo

 40. Ontzettend leuke actie! Ik doe mee voor m’n schoonzus 😊 een Disney fan in hart in nieren. Haar lievelingsfilm is Frank en Frey. Ik houd zelf meer van de gewone films en dan is Honey, I shrunk the kids een grote favoriet, wat een jeugdsentiment haha.
  Ik volg je op Facebook en Instagram en heb je op beide geliked!

 41. Wauw, top winactie!!! Hier kan ik mijn dochter Julia en een vriendinnetje heel erg blij mee maken. Eigenlijk vindt ze alle Disneyfilms leuk, maar “De kleine zeemeermin” is haar favoriet. Ze wil later ook zeemeermin worden. Hate to burst a four year old’s bubble, dus laat haar maar ff in de waan!!

  Ik volg je op Facebook. Zal dit bericht liken en delen!!

 42. Ontzettend leuke actie! Ik doe mee voor m’n schoonzus 😊 een Disney fan in hart in nieren. Haar lievelingsfilm is Frank en Frey. Ik houd zelf meer van de gewone films en dan is Honey, I shrunk the kids een grote favoriet, wat een jeugdsentiment haha.
  Ik volg je op Facebook en Instagram en heb je op beide geliked!

 43. Leuk! ik doe graag mee. Ik volg je al op Instagram (yvonneoninsta) en op fb( mini on) en via mijn mail natuurlijk. de rest heb ik niet.

 44. Geweldig!! Rapunzel en Frozen zijn favoriet hier in huis! Ik ga het gelijk delen op facebook! #duimen

 45. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! Dit is echt superleuk zeg <3 <3 <3 Wat een ontzettend leuke en te gekke prijs gaan jullie weggeven, WAUW <3 Whaaa ik wil natuurlijk dolgraag kans maken op 4 tickets voor deze GEWELDIGE show, WAUW <3 Ohhh dochterlief gaat echt helemaal GEK worden.. ze is helemaal weg van Frozen.. hoe gaaf zou het zijn om haar hiermee te mogen verrassen, super SPANNEND! Wij zetten alvast een DIKKE, VETTE streep door onze agenda op 15 december 🙂 Je zou dit maar mogen winnen… zou mijn geluk niet op kunnen 🙂 ben echt helemaal ENTHOUSIAST 😍 😍 😍 😍 😍 MAAK ME GEK!! Ik ben fan hoor & heb alle stapjes gevolgd…

  ☑️ Geliked
  ☑️ Openbaar gedeeld

  FINGERS CROSSED! Liefs nathalie :*

 46. ❤❤❤, op FACEBOOK, instagram en bloglovin. Hier is disney jr, de zender, de grootste favoriet. Maar Toy story (1,2 & 3) en Finding Nemo worden veel bekeken! Zou echt geweldig zijn om naar hun helden op het ijs te gaan, dus fingers crossed….

 47. Wauw lijkt me echt super gaaf voor mijn.2 kindjes… even het gevoel.dat je in disneyland bent!

  Mijn dochter gaat echt voor elsa en ja mijn zoontje je raadt het al groot fan van Cars… ik volg je op fb

 48. Wat een majestueuze prijs! Het lijkt mij geweldig om hier met mijn eigen Disney prinsesjes heen te gaan! Frozen is hier ook de grote favoriet, net als bij jouw dochter.

  Ik volg je op Facebook, Twitter (hellingmanm), Instagram en blogloving (Mirremeid)

 49. Wat een topprijs mag u weer weggeven, ook dit jaar waag ik een kansje! Ik heb de actie geliked en gedeeld op Facebook (Marcia Kan), een like gegeven en geretweet op Twitter (Marcia1981k), op Instagram gerepost en uiteraard een ❤ (Marcia1981k) en ik volg op Bloglovin (Marcia Kan).

  Tot voor kort was Frozen nog steeds favoriet bij onze meiden. Nu lijken ze deze fase een beetje voorbij te zijn en krijgen ze weer wat meer aandacht voor andere Disney klassiekers. Pas geleden hebben we voor de eerste keer Cars 1 en Cars 2 gezien. Eerder lieten we deze film links liggen, want immers alleen leuk voor jongens (dachten we). Wat zaten wij ernaast! Wat hebben we genoten van de avonturen van Bliksem McQueen en zijn grote vriend Takel. We zouden ze graag over het ijs zien zwieren!

 50. Leuke actie en we doen graag mee! We gaan duimen want de show staat lang op ons lijstje en nu ook nog in Ahoy, lekker dichtbij! Bij ons is Frozen nog steeds favoriet! Ik volg je op Facebook en ook op Instagram onder run.reload.repeat

 51. Wij vinden nog steeds jungle book en lion king erg leuk.
  Vooral de liedjes. Met sing along Disney zingen we al de Disney liedjes mee.
  Heerlijk die Disney muziek.
  Ik
  Volg op Facebook en deel meteen even mee.

 52. Oooh wauw Hare Maristeit wat een magische kans op 4 zilveren tickets voor Disney on Ice op 15 december in Ahoy! Wat een verwennerij, met deze 4 tickets maakt u mij en mijn 3 kids DOL blij :-D.. Mijn 3 kids, en ik stiekem ook… zijn hele grote Disney fans, de Disney films worden hier grijs gedraaid en keer op keer gaan mijn kids helemaal mee in de spannende disney verhalen. Het zou zo’n enorme verrassing zijn als ik hun eens mag verrassen met tickets voor Disney on Ice… Dan zouden ze eindelijk hun grote Disney helden eens live kunnen bewonderen, en dan ook nog op het ijs! Wat zou dat een spectaculaire avond worden die ze nooit meer zullen vergeten. Dank voor deze super kans!!. Ik volg u op facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin :-D, en heb gelijk dit bericht op facebook gedeeld en geretweet op Twitter. Zo kunnen mijn mede Disney fans ook een kansje wagen. En dan kunnen we nu nog maar 1 ding doen…….. Heel hard gaan duimen en hopen dat wij heel misschien 15 december wel naar Disney on ice toe mogen komen…. De kans is klein, maar de wens is groot! groetjes Tanja Kuijer.

 53. Oooh wauw Hare Maristeit wat een magische kans op 4 zilveren tickets voor Disney on Ice op 15 december in Ahoy! Wat een verwennerij, met deze 4 tickets maakt u mij en mijn 3 kids DOL blij :-D.. Mijn 3 kids, en ik stiekem ook… zijn hele grote Disney fans, de Disney films worden hier grijs gedraaid en keer op keer gaan mijn kids helemaal mee in de spannende disney verhalen. Het zou zo’n enorme verrassing zijn als ik hun eens mag verrassen met tickets voor Disney on Ice… Dan zouden ze eindelijk hun grote Disney helden eens live kunnen bewonderen, en dan ook nog op het ijs! Wat zou dat een spectaculaire avond worden die ze nooit meer zullen vergeten. Dank voor deze super kans!!. Ik volg u op facebook, Instagram, Twitter en Bloglovin :-D, en heb gelijk dit bericht op facebook gedeeld en geretweet op Twitter. Zo kunnen mijn mede Disney fans ook een kansje wagen. En dan kunnen we nu nog maar 1 ding doen…….. Heel hard gaan duimen en hopen dat wij heel misschien 15 december wel naar Disney on ice toe mogen komen…. De kans is klein, maar de wens is groot! groetjes Tanja.

 54. Ik pik regelmatig recepten van jou via instagram 🙈 Ok, en ik heb de meest ongelukkig gekozen IG naam ever: BinkPopBambiPippilotta (bijnamen van mijn oudste 4 en tja de 5e heeft al zo’n aparte naam die hoeft geen bijnaam maar dat terzijde).

  Als kind zwijmelde ik weg bij Bambi en ik droom nog iedere dag een keer naar Disneyland te mogen gaan… Mijn jongste 2 zitten momenteel net als half Nederland in de Frozen fase oudsten zijn verzot op de old school Mickey filmpjes.

  Ik wens jullie alvast een hele mooie avond bij het ijs! Benieuwd naar jullie ervaring.

 55. assepoester, want welk meisje wil er nu niet een prins op het witte paard
  mijn kleindochters Zijn er nog nooit geweest
  word vast een groot FEEST

 56. OOOOO leuk me super gaaf met mijn gezinnetje 🙂 vooral heel leuk voor mijn dochtertje 😉 doe graag mee voor een kans op een leuk gezinsuitje ;-D

 57. Cars ! Het geronk van Cars’ motoren,
  dat is iets wat m’n kids graag horen.
  Dan gaan ze helemaal los
  tijdens het zien van de cross.
  McQueen glibbert en glijdt, we zien hem slippen.
  Maar de auto zal ‘m niet ontglippen.
  Wij willen graag van de winterse sfeer gaan genieten,
  Van al onze Disney vrienden die over ’t ijs gaan “schieten”.
  Ze beleven vast geweldige avonturen,
  Die van ons wel eeuwig mogen duren.
  Wij zijn nog nooit bij zo’n spektakel geweest,
  Het is vast ’n fantastisch winterfeest.
  Laat het winterfeest maar beginnen,
  Hopelijk mogen wij deze kaartjes winnen….

  (Huubjes doet mee op twitter, instagram- Sonja H. op google+ en sonja.hubregtse op facebook) oh ja…dat ben ik allemaal 😉

 58. Ik volg je op Instagram (diana_degeus) , geliked en gedeeld op Facebook en onze favoriet is nog steeds Toy Story! We kunnen alle delen wel dromen! 🙂

 59. onze meiden vinden tinkerbell, frozen en de films van Mickey mouse het leukst
  Ik heb de actie geliked en gedeeld op Facebook en ik volg je op Instagram
  Wat zou het een geweldig verjaardagscadeau voor mezelf en onze oudste dochter zijn. We zijn beide jarig in december

 60. Hier is beauty and the beast grote favoriet. Heb de actie openbaar gedeeld op Fb. Zou super zijn dit magisch avontuur te mogen beleven

 61. Wat een toffe winactie! Ik volg je al een tijdje op Facebook en volgens mij ook op insta, maar zeker weet ik het laatste niet Haha.
  Bij ons thuis hebben we leenkids over de vloer (kinderen van mijn liefste vriendinnen die regelmatig logeren) en dan maken onze “oude” Disney films overuren. Jungle Book en Frozen hebben een gedeelde eerste plek in hun kinderhartjes. Veel plezier met het lezen van alle reacties! Liefz Myrthe Deelt Geluk

 62. Ik volg je op Facebook en instagram.
  Wij zijn de allllller allergrootste disney fans die er bestaan.
  Favoriete film: kleine zeemeermin en Rapunzel. Al vind ik eigenlijk elke film geweldig!

  Instagram is Danny11
  We duimen mee ❤️❤️❤️❤️

 63. Wauw wat een kans! Ik volg je op facebook en instagram! En wordt steeds weer helemaal vrolijk van je kleurrijke posts!
  Wij zijn mega Disney fans. Mijn dochter Amber van 5 is dol op alle Disney prinsessen met frozen als stip op 1.
  Mijn zoon Lars (2) is helemaal gek op Mickey Mouse (clubhuis en roadster racers). Het eerste wat hij zegt als hij wakker wordt is ‘Mickey kijken’. Dus zou echt een geweldige prijs zijn!

 64. Joehoe! Volg je op Facebook! Zal deze actie delen omdat het gewoon te leuk is❤️ Denk ik eerste jaar dat onze dichter echt geniet van Disney films, nu is Belle en het Beest favoriet, wel die met ‘ echte’ mensen!

 65. Jaaaaa…..daar is ‘ie weer! Ik probeer t dit jaar gewoon braaf nog en keer! Op insta (studio kiexz) doe ik natuurlijk ook mee!

  Mijn dochter is groot fan van sneeuwwitje & Frozen, ik zelf vind Ariel de leukste prinses….maar goed….laten we dat maar tussen ons houden…

  Fingers crossed!

 66. Ik volg je op facebook en wat is dit een geweldige actie hier zou ik ontzettend graag kans op willen maken om er samen met mijn kleindochtertje zus en haar kleindochtertje naar toe willen ze zijn helemaal dol op frozen

 67. Wat gaaf dit !
  Zou mijn kleindochter en pleegdochter hier heel blij mee maken.
  Ik volg je op Facebook en Instagram onder dezelfde naam.
  Hier in huis hebben ze nog steeds de Frozen fever….
  Dit zou hun droom doen uitkomen.

 68. Wat een feest zou dat zijn voor de kleinkinderen, graag kom ik daarom een kansje wagen
  Ik volg je op Facebook en Bloglovin en heb ook geliked en gedeeld
  Onze lievelingsfilm blijft toch altijd Sneeuwwitje
  Groetjes Irene

 69. Wauw dit zou super leuk zijn voor mij Norah en haar zus die ook erg van Frozen houden!
  Ik volg je al een tijdje via Facebook, vooral je kleurrijke foto’s en leuke recepten spreken mij erg aan!

 70. Frozen is favoriet bij mijn jongste dochter, mijn oudste dochter en zoon genieten vaak van de Disney Klassiekers als Dumbo en Robin Hood. In de vakantie een Disney film in de bioscoop bezoeken vinden ze ook nog steeds nog erg leuk, zoals Sing in de afgelopen kerstvakantie. Benieuwd naar de nieuwste Disney film Coco! ps op Instagram heet ik Hopmarjanneke, daar heb ik ook gereageerd op je bericht.

 71. Ik volg je op Facebook. Word altijd blij van de kleurrijke berichten, kattenfoto’s en recepten. Je bent een graag geziene gast op mijn tijdlijn. 🙂

  Fan zijn we hier thuis van frozen. Een sven-knuffel en olaf-knuffel staan in de woonkamer en in de badkamer een Frozen muziekdoosje. We hebben zelfs een Anna en Kristoff kostuum waarin we afgelopen weekend naar de verjaardag van onze nichtjes zijn geweest. Fantastisch om te zien hoe magisch Disney karakters werken.
  Die magie zouden we graag nog eens beleven bij Disney on ice!

 72. Wij doen weer graag mee met je fantastische koele prijs ❄️❄️❄️
  Gertjan Marjolein de Leur is onze Facebook naam maar we volgen je ook op instagram ,
  Bij ons thuis worden alle (bijna) alle Disney-films verslonden maar momenteel wordt door de kleinste 2,5 frozen inderdaad aanboden en zijn wij dus ook ouders die Anna en Elsa spulletjes aanschaffen want ze kijken zo schattig en als je dochter staat te knuffelen met een Anna pop en erbij zingt zullen wij een sneeuw pop maken of iets wat er op lijkt Tsja wat doe je dan ……

 73. Wauw, daar ga je gezien al de geplaatste reacties ongetwijfeld vier mensen heel gelukkig mee maken! 🙂 Ook ik doe graag mee en zou dan mijn vriend en zijn twee nichtjes (4 en 8 jaar) mee willen nemen. Die hebben het thuis niet zo breed, dus ik gun ze dit uitje van harte. Ik volg je via Facebook en Bloglovin. Mijn mijn favo Disneyfilm blijft toch Pocahontas, op de voet gevolgd door Belle & het Beest en Mulan 😉

 74. Super leuk!!! Ik volg je op facebook, geniet van al je berichten. De Disney film die favoriet is is Belle en het Beest!!

 75. Wow, we hebben zoveel favorieten. Jungle Book, Peter Pan, Dombo, De kleine Zeemeermin….En dan nog de tekenfilms van Mickey Mouse.
  Ik zou heel graag met mijn dochter en mijn neef en zijn partner gaan. Ze namen mij en mijn neefjes regelmatig mee naar Disneyland. Hij is dus verantwoordelijk voor het Disney virus.
  Ik heb je bericht geliked en gedeeld op Facebook

 76. Ik volg je op Facebook en heb je artikel daar geliked 🙂
  Ik zou graag met mijn zusje, nichtje en een vriendinnetje van mijn nichtje naar de show gaan, omdat beide kleine dames hélemaal weg zijn van….Frozen natuurlijk! Heb mijn nichtje voor haar 4e verjaardag een Anna-jurk gegeven en ik heb haar nog nooit zo blij en dankbaar gezien!

 77. Geliked op
  Facebook mariska giulianojazzlyna
  Instagram mariska_giulianojazzlyna
  Bloglovin mariska giulianojazzlyna of mariska van lochem.

  Bij ons wordt nu vooral frozen veel gedraaid.

 78. Geweldig echt super leuk wat zou dit genieten zijn, om deze mooie Disney on Ice met zijn allen te zien. Als grote fan van Disney wil je zoiets moois toch maar wat graag met eigen ogen kunnen zien en horen. Hier zijn wij met zijn allen grote fan van Mickey Mouse. De films die wij super vinden zijn Belle en het beest en Sneeuwwitje. Ik volg je site op facebook en vind het bericht geweldig leuk!!!

 79. Mijn oppaskindje Roos en ik houden allebei ontzettend veel van Disney en kunnen er uren over kletsen! Frozen is natuurlijk een favoriet, maar tijdens het invlechten van haar blonde haren voor het slapen gaan is het Rapunzel. Verder zijn we erg blij dat Zootropolis nu op Netflix staat, want man man man wat is dat een top film voor jong en oud. De moeder van Roos is alleen en daarom ben ik de vaste oppas. Een dagje weg met haar en twee vriendinnetjes zal haar ook een dagje rust geven zodat ze lekker naar de sauna kan gaan en wijntjes kan drinken. Dan ga ik lekker tutten en kletsen met mijn prinsesjes.

 80. Owww super gaaf❤️❤️❤️ Deze zouden we graag willen zien❤️❤️❤️
  Ik ben grote van Beauty and the beast met een gleufje ‘under the sea’ van de kleine zeemeermin!
  Ik volg je op Facebook en Instagram 📷❤️

 81. Heel graag voor mijn gezin, wij zijn echte Disney fans, op dit moment word een golden oldie Sneeuwwitje heel vaak gedraaid. Dus die is op het moment favoriet. Inta en op fb geliked en nu duimen duimen duimen.

 82. Ja ik zou dit heel graag willen winnen. Wij zijn thuis allemaal Disney gek, al geeft mijn man dat niet graag toe 😅 Onze dochter van 7 is helemaal disney prinsessen gek. Het maakt haar niet uit wie, Vaiana, Merida, Ariel, Belle. De ene dag is t de ene en de andere dag is t de ander. Ow en nu komt ze met oren en haar Marie trui dr kamertje uit hihi
  Dit zou een fantastisch kerstcadeau voor dr zijn! Dat verdient ze zo!
  Ik heb dit geliked en gedeeld via facebook

 83. O wat zou dat fantastisch zijn ik volg je via Facebook dat is de enige social media waar ikzelf actief ben wij hebben hier 2 kleintjes die de tijd van hun leven zullen hebben bij Disney on Ice Jenna is ook helemaal weg van Olaf
  en Tymo zijn favoriet is Mickey Mouse

 84. graag zou ik dit willen winnen voor manon isabelle van duijn en voor haar moeder ivanca van duijn , Manon is gek op frozen en lijkt zelfs een beetje op elsa, ze heeft prachtige blonde haren en is een hele lieve mooie spontane meid en doet aan musical, ze heeft al heel wat rolletjes gehad en op school gaat ze verkleed als hoe kan het ook anders Elsa ;), Ivanca is haar moeder en maakt de mooiste taarten waaronder natuurlijk ook Disney en van Frozen ik zou het ze zo graag gunnen , ivanca staat altijd klaar voor andere mensen maar vraagt zelf nooit wat terug dus hoe leuk zou het zijn om moeder en dochter samen naar dit spektakel te sturen , ik hoop dat het me lukt om dit te winnen.

 85. Wij zijn echte disneyfans!
  We zijn dol op belle en het beest. En de jongste is dol op de heks van sneeuwwitje 🙂 al doet ze wel graag haar sneeuwwitje jurk aan.
  Deze show zou ze fantastisch vinden! Ik zou mijn 3 meiden meenemen.

  Geliked via facebook. Verder hebben we geen mediaprofiel.

 86. Oooh wat een leuke actie! Ik kende je helemaal niet, maar volg je nu via Facebook!

  Zelf heb ik 4 kinderen, waarvan 3 meiden (6,5 & 3).. en ze hebben zo allemaal hun eigen Disney favorieten; Frozen, Vaiana & Brave! Zelf vind ik het ook nog steeds ge-wel-dig en zing ik met volle borst alle liedjes mee! (vinden ze trouwens niet altijd even leuk 😉 )

 87. Jaaaa super leuk! Mijn zoontje is gek van Mickey ik zou het super vinden om een keer met hem hier naartoe te gaan! Ik volg je via Facebook! En insta 👍🏻❤️ Insta Kristl83

 88. Geliked en gedeeld op FB!🍀👍🏽 Nu dus maar duimen, zou echt zooo gaaf zijn ..zondag is mijn man/onze papa jarig en we zijn allemaal toch echt wel mega grote Disney fans.. los van idd alle films hangen overal lijstjes met foto’s/tekeningen en beeldjes .. dus hoe gaaf is het dan om de show te zien.. onze meiden zijn fan van alle Disney’s maar frozen, Ariël en rapunzel worden hier wel erg veeeeeeel gedraaid !😄 .. wij duimen duimen duimen

 89. Op Facebook wat een top actie doe graag mee om samen met mijn zoontjes te kunnen gaan kijken me dochtertje hellaas te jong geboren in feb. Maar men jongens van 9 en bijna 7 zijn samen met mij superman van Disney momenteel veel descendants bij ons op tv maar onze baby in huis is ook dol op de stem en liedjes van Moana. Ikzelf een tink fan dus Disney zit bij ons helemaal in huis.nog nooit bij dit spektakel geweest dus de tickets worden dubbel en dwars gewaardeerd. Nou en nu maar duimen denk ik ☺️

 90. Wauwwwww wat n gave winactie!
  Ik zou dit graag winnen om met mijn gezin naartoe te gaan! Mijn dochtertje is nog klein maar helemaal gaan van alle disney liedjes! De show van disney on ice staat hier vol van. Dus perfect voor ons!
  Ik heb je geliked op fb.
  Groetjes kelly

 91. Ah zo leuk! Ik zou hier heel graag met mijn zoontjes naartoe willen. Frozen is hier bij de middelse favoriet, jungle boek bij de oudste.

  Groetjes, Marloes

  Geliked op twitter, blogger Lulu

 92. Ik zou heel graag met mijn gezin naar Disney on Ice willen gaan. ❤️ Ik zie die blije gezichtjes al helemaal voor me als ik ze mag vertellen dat ik kaartjes voor Disney on Ice heb. 😃 De film Toy Story is ons favoriet en ik volg je op Facebook. Duim Duim en een fijne dag!

 93. Wat zou ik dit graag willen winnen voor mijn dochtertje van 2.5. Ze is gek op Minnie mouse en alle prinsessen!
  Afgelopen zomer natuurlijk naar Disney Parijs geweest. Ze heeft haar ogen uit gekeken.
  Om het jaar nu mooi af te sluiten, zou dit fantastisch zijn!
  Ik volg je op Facebook en op Instagram!
  Vera van Ruiven, Veraisabellalucia

 94. Ik heb je bericht gedeeld op Facebook
  Ik heb jouw berichtje geliked met een hartje
  Mijn kinderen zijn gek op Mickey Mouse en Minnie Mouse.

  Wat een leuke actie…🖒

 95. Ik volg je via Facebook.
  Als ik zou winnen zou ik met mijn neefje en nichtje gaan. Die zijn dol op Disneyfilms. Vooral Frozen en Cars. Zelf ben ik echt een superfreak qua Disneyfilms en vind The LionKing toch nog steeds de meest indrukwekkende film!

 96. Ik volg je via Facebook !
  Mijn kindjes, man en ik zelf zijn dol op bijna alle Disney films !
  Mijn zoontje is met name helemaal weg van Cars & Planes.. Mijn dochter is groot fan van Moana en Rapunzel.
  En ik zelf ben toch blijven hangen bij Aladdin en Beauty & the Beast !
  Wat een geweldige actie is dit !!

 97. Wauw super graag. Ik heb een dochtertje van1.5 jaar die heeeeeeel verlaafd is aan minnie Mouse en mickey mouse en de clubhuis natuurlijk. Elke dag en de gehele dag er na kijken en alle kleding is minnie mouse. Dus ik zal haar hier heel blij mee maken zeker na een ellendige jaar wat we er op hebben zitten dit is ideaal voor haar en haar broer om even een middag te lachen samen. ..

 98. Ik volg je nu op Facebook en Instagram 😉

  Ik zou deze kaartjes graag winnen voor mijn gezin ons zoontje is 30 okt jarig en wordt hij 5! Hij heeft een aangeboren hartafwijking en moet binnen een paar weken een open hartoperatie ondergaan. Het zou voor ons een mooie afsluiting zijn van een rot periode ❤

  • En vergeet gewoon welke film favoriet bij ons thuis is. Dat is Peter pan! Heerlijk wegdromen bij nooit gedachtland wat zouden ze graag zelf Peter pan zijn ✈

 99. oh wat een super leuke actie ik volg je op facebook en ik hoop zo dat we deze kaartjes winnnen
  mijn zoontje van 5 en anderhalf vinden het super gaaf oh wat zou ik ze hier mee kunnen verassen
  de lievelingsfilm van mijn zoontje van 5 is monster en co en frozen. Hij kan alle liedjes en teksten mee zingen en zeggen hahah geweldig.
  Ik gun het mijn kindjes zo dat we winnen we gaan nu heel erg hard duimen 🙂

 100. oh wat een super leuke actie ik volg je op facebook en ik hoop zo dat we deze kaartjes winnnen
  mijn zoontje van 5 en anderhalf vinden het super gaaf oh wat zou ik ze hier mee kunnen verassen
  de lievelingsfilm van mijn zoontje van 5 is monster en co en frozen. Hij kan alle liedjes en teksten mee zingen en zeggen hahah geweldig.
  Ik gun het mijn kindjes zo dat we winnen we gaan nu heel erg hard duimen 🙂

 101. ik volg je via facebook,

  En wat een superleuke actie is dit ik denk dat als wij winnen mijn zoontje van 5 een gat in de lucht springt en ik denk dat mijn zoontje van anderhalf zijn ogen uit zou kijken.
  Hier is onze favoriete disneyfilm van mijn zoontje monster en co en ook frozen is zijn favoriet alle teksten en liedjes kan hij meezingen dus wat zou ik hem hier mee verassen wij gaan heel hard duimen 🙂

 102. Mickey mouse is nog altijd mijn favoriet. Ik ga hard dromen en hopen dat ik naar Holiday on ice mag komen. Al zoveel over gehoord. Maar wij zijn hier nog nooit geweest. Dit lijkt me een ware belevenis.

 103. Met twee meisjes hier in huis ontkom ik ook niet aan de Frozen koorts hierbij huis. Het liefst iedere dag de dvd aan of de cd. De oudste wilt al langer naar Disney on ICE en hoe leuk is het dat de kleine meid nu ook oud genoeg is en we als gezinnetje kunnen gaan.
  Volgen doe ik je op Facebook en ik zal je op Instagram nog even opzoeken.

 104. Wat gaaf! Leuke actie!
  Ik volg en like op fb (op de rest ben ik niet actief) en heb hem gedeeld.
  Op dit moment is Moana/Vaiana nummer 1, maar de rest blijft ook enorm leuk!
  Ik ga duimen!

 105. Wat leuk! Lijkt me super om heen te gaan met mijn gezin. Hier is favoriet Frozen voor m’n dochter, Big Hero 6 voor mijn zoon en de kleine zeemeermin voor mij 😆.
  Ik like je op fb (Annelies Cas) op twitter en instagram.

 106. Super gaaf!
  Ik heb mij aangemeld op Facebook en Instagram om hare maristeit te volgen.
  Hier hebben we een meisje van vier die gek is op Disney films.
  Dit moment is vaiana De grote winnaar.. anders Doornroosje.

 107. Ik volg je op Facebook. Mijn dochtertje is helemaal gek van Disney. Haar favoriete film is FROZEN. Ze wilt graag Anna en Elsa ontmoeten. Ze is 25 december jarig. Kaartjes voor Disney on Ice zou een geweldig verjaardagscadeau zijn. Ik zou graag met mijn gezin naar Disney On Ice gaan. Nu maar duimen…

 108. Ik doe graag mee voor mijn zoon! Die is superfan! Ik volg je op Facebook en Twitter en heb het ook via deze kanalen gedeeld. (@Mol075)

 109. Ik doe mee voor mijn prinsessenkindjes!
  Ze zijn dol op disney en ik het allermeeste! Ik loop voorop in disney met mijn prinsessenkroon! Wij houden van belle en het beest❤️

 110. Wauw wat een reacties heb je al op je fantastische weggeef prijs. Toch ga ik het proberen voor mijn lieve meid die in december 6 jaar wordt. Welke Disney film bij ons favo Is? Jeetje dat wordt moeilijk kiezen want we vinden alles leuk. Maar Vaiana staat toch echt op 1. Succes met deze weggeef actie …
  Liefs
  Joyce
  Joyce van Velden op Facebook daar waar ik je ook volg 🙂

 111. Heel graag zouden wij naar Disney on Ice gaan. Ik volg je en geniet van je berichten op FB en geef deze actie dus ook een dikke ❤️
  Frozen en Cars staan hier in huis op een gedeelde eerste plaats.

 112. Wauw wat doen er al veel mee. Ik waag toch ook maar een kansje, ik volg je al op Twitter en Facebook en wij zijn allemaal gek op heel veel Disney films , favoriet bij mij is nog steeds de reddertjes, die lieve muisjes.

 113. Oh woooowww hare maristeit dat zou echt zooooooo gaaf zijn voor ons gezinnetje. Heerlijk even quality time met mijn man en onze dochters !! Mijn dochters springen echt een gat in de lucht als we de gelukkige zijn want van Elsa en Anna zijn ze echt HE-LE-MAAL fan. Die film hebben ze al wel 100 keer gezien denk ik hahah Ik ben nu zelfs al bezig met traktatie maken met een elsa voor de meisjes en een Kristoff voor de jongens uit de klas. Pfff….. dat word weer uren lang knutselen voor mama hahahah. Maar voor dat trotse gezichtje als ze gaat trakteren doe je het wel he hahah. Ik volg je via facebook met de naam Jolein Jolein

 114. Wat een gave winactie! Ik volg je op Facebook (Diana Brusik) en Instagram (brusikdiana) en ik heb een ❤ geplaatst bij jouw berichten over deze winactie. De favoriete Disney film in huize Brusik is voor ons allevier Finding Nemo!

 115. Dit zou geweldig zijn voor mijn kleinkinderen.
  Frozen en Cars zijn bij hen favoriet.
  Leuk voor hen om ze een keer in levende lijve te zien in deze show.
  Ik volg je op Bloglovin en waag een kansje om mijn kleinkinderen de dag van hun leven te geven.
  Graag doe ik mee.

 116. De film viana en Olaf zijn onze favorieten.
  We beleven graag deze sprookjesachtige avond met ons gezin.

 117. Yeah ik wil graag gaan!!ik volg je al een tijd via TV en Insta! Alle Disney films hebben wij grijs gedraaid, maar favoriet zal toch Assepoester zijn.Mijn moeder zong dan altijd hard mee met Assepoesje en Zing Zing Nachtegaal, haaaahaahaaaaaa😂 #DisneyMemories

 118. Jaaaa ik doe super graag mee voor mijn gezinnetje. Ik bolg he op FB, Instagram, Twitter en bloglovin. Mijn dochter is fan van Belle, dus hebben wij denk ik wel 100000x beauty and the beast gekeken. En mijn zoontje vindt toy story nog steeds super leuk; to infinity and beyond!!! Fingers crossed

 119. Wat gaaf!! Ik doe mee op fb en ig! Mijn dochtertje is gek op ariel en frozen!! Ik zelf vind mickey mouse nog steeds geweldig

 120. Onze favoriete film is toch wel Belle en het beest. Met ons happy gezinnetje hebben we deze film al meerdere malen bekeken. Even geen telefoon maar alleen onze kids en de film 😍 wij hebben alle disney films overigens. Een bezoekje hieraan zou ons dol gelukkig maken.

  Ik heb je geliked op fb! Nu duimen draaien 🙂

 121. Superleuk! Ik volg je in ieder geval op Facebook en heb de post daar ook geliked uiteraard. Je bent nooit te oud voor Disney vind ik, als 30 jarige (met een hopelijk aankomende Disney fan in mijn buik) nog steeds groot fan. En mijn hele familie is dat ook. Ik zou graag samen met mijn moeder, zusje en tante willen gaan. Favoriete film van m’n tante is Goofy movie, dit Disney figuur Is ook terug te vinden in haar hele huis. Van ons is het frozen. Vooral het liedje Let it go hebben we dit jaar veel gedraaid met meerdere nare ziektes die we over wonnen hebben lucht dit altijd lekker op om mee te schreeuwen haha.

 122. Instagram = wonderzacht. Wij zijn verzot op Frozen en willen heel graag kaartjes winnen!!!

 123. Ohhhhh…die wil ik graag winnen voor mijn schatten van 5 (Siem) en 2 (Roos) die STAPELGEK zijn op Mickey & Minnie Mouse.
  Ik heb gereageerd met mijn favoriete eenhoorns…🦄 en ik volg je op FB!
  Groetjes,
  Esther van Gend

 124. Facebook meer social mediabezoek ik niet, wel zou ik heel graag met mijn.zoontje die superfan van Cars is en Toy story en Frozen ook boeiendvind en mijn nichtje Elsafan en oma ook Elsa fan 😚naar de on ice show gaan 💓

 125. O wat gaaaaff!!! Wij zijn helemaal fan van alle disney figuren, maar ik denk dat mickey toch echt wel favoriet is.
  Natuurlijk volg ik je op fb en op insta, vind vooral je katten avonturen erg leuk.

 126. Whoop woop! Wat leuk, Disney on ice! Pluto is zeker de favoriet hier.. Mijn twee kinderen en ook mijn man stiekem denk ik, willen heel graag een hondje! Het gaat daar dus heel vaak over.. Ik heb nu een afspraak dat ik erover ga praten met mijn dochter als ze 14 jaar is. Nog 4 jaar genieten van alle andere honden dus..
  Dolblij zullen ze zijn hiernaartoe te mogen en een extra cadeautje voor mij.. Ssst, niet door vertellen, ik ben morgen jarig 😉 Laatste levensjaar als dertiger..
  OH ja, ik volg je op fb en Twitter

 127. Liked, shared & commented op Facebook. Mijn dochter is helemaal wild van… hoe kan het ook anders… Frozen. Mijn zoon van 2 vind Frozen, en dan vooral Olaf, ook leuk. Maar hij kan ook smakelijk lachen om ‘Mickey Muis’.

 128. Stap 1: Ik volg Hare Maristeit op Facebook, Instagram en Google+
  Stap 2: Ik volg Hare Maristeit op…. (zie stap 1).
  Als groot Disney fan zijn uiteraard alle Disney films leuk!
  Dat is dus Disney mijn FAVORIET! <3

 129. Oh wat zou dit gaaf zijn om te winnen! Mijn meiden (5 en 7 jaar) hebben nu toch wel echt de leeftijd om naar zo’n show te gaan. Alhoewel ze toch wel heel veel Disney films leuk vinden blijft Frozen toch wel echt favoriet! Laat het los…laat het gaan zingen ze dan ook altijd uit volle borst mee met z’n tweeen. Natuurlijk heb ik de site geliked en het bericht openbaar gedeeld op facebook en nu duimen en in spanning afwachten!

 130. Wat een toffe actie!
  Dat zou een geweldig uitje zijn met 4 generatie! Jade (3), mama (31), oma (60) en overgrootoma (87)
  Jade is dol op Minnie Mouse en wil elke dag een Elsa vlecht 😊
  Ik volg je op FB!

 131. Wat een ontzettend leuke actie! Met twee prinsesjes in huis is dit toch wel een droom voor ze.
  De film frozen kunnen we dromen, maar ook rapunzel is favoriet! En de oudste wil later dan ook ijs-rapunzel worden! Wat zou het mooi zijn als ze haar favoriete prinsessen in het echt ziet! ( daarnaast is mama stiekem heel erg fan van Mickey 🙂
  We volgen je op Facebook en Instagram!

 132. Super leuke actie!! Onze jongste dochter is sinds 3 maanden ook besmet met het frozen virus!! We zouden heel graag naar de voorstelling willen!!! Gedeeld op Facebook!! En natuurlijk❤

 133. Wat super leuk. Ik heb je op facebook een like gegeven en zal zo verder kijken. Super leuke Facebook pagina heb je!

  Hier zijn alle prinsessenfilms erg favoriet. We gaan van Frozen naar Rapunzel naar de kleine zeemeermin…. enzovoort… hahaha… dus super cool om dit te kunnen winnen!

 134. Geachte Hare Maristeit,

  Hiierbij wil ik u informeren dat wij zeer blij worden van deze winactie. We volgen u op facebook en instagram.

  Dit zijn tickets om van te dromen. Hier wordt heel veel cars gekeken door ons jongste mannetje. Ons oudste mannentje is meer van de frozen.

  Wat zou het gewelxig zijn om met deze twee prinsen, ja echt waar, het zijn prinsen, deze geweldige show te mogen bezoeken.

  Ik wens u een fijne zondag,

  met koninklijke groet,
  Nancy, Prins Vinz en Prins Senn

 135. Doe heel graag mee voor mijn meiden. Hun favoriete Disney film is Frozen ❄❄.
  Ik volg je op Favebook.
  Wij doen heel graag mee voor dit coole uitje. Ice, ice baby!

 136. Nou wat een leuke actie dat willen wij wel.
  Onze favoriet in huis is vajena..
  Zou die ook te zien zijn..?!

  Volg op FB en Insta..

  Nu gaan we duimen.. ☘️

 137. Oh wat een super leuke actie!
  Ik heb hem gedeeld op facebook! Trouwe volgster hier! Katten en plantjes 😉
  Op fb heet ik E gam stompinglunatic.
  Hier is de leeuwenkoning ( film en serie ) grote favoriet bij mijn zoontje. Disney jr staat hier regelmatig aan met oa. De speelgoeddokter en uiteraard mickey en de roadster racers!

 138. Wat gaaf! Ik doe graag mee. Ik volg je op Twitter ( hildejanbroers/hillybillybeauty ). Bij de jongste is Cars favoriet! De oudste 2 zullen zeggen dat ze te oud zijn, maar vinden Frozen stiekem nog steeds leuk 😉

 139. Wat een leuke actie. Gedeeld op fb waar ik je ook volg. Kids zijn dol op frozen, cars en Mickey mouse (3 kids).
  Stiekem vind ik het zelf ook leuk om te gaan 😊

 140. Ohwww. wat super leuk. Mijn beste vriendin heeft een zoontje van bijna 5. Mijn zoon is inmiddels 17. het leeftijdsverschil is soms jammer. Naar een speeltuin gaan enzo samen met de kinderen dat zit er voor ons niet in. En hoewel we gelukkig genoeg leuke dingen kunnen bedenken om samen te doen lijkt het me geweldig om dit samen te doen. Om hen met deze unieke voorstelling te kunnen te verrassen, en samen gezellig met onze zoon. Ik weet zeker dat mijn zoon met zijn bijna volwassen leeftijd er ook enorm van zou genieten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *