23/07/2017 | 16 reacties

Behind The Scenes Juli 2017: Festival, Kraamvisite & Spoedeisende Hulp

Ik had me voorgenomen het een periode rustiger aan te gaan doen en Komkommertijd in te luiden, maar ehm… daar is het nog niet echt van gekomen ๐Ÿ™‚

Gelukkig heb ik wel veel leuke dingen gedaan de afgelopen 12 dagen (sinds de laatste update), maar ik heb tรณch meer uren gewerkt dan ik vooraf had ingecalculeerd en ik moest onverwacht met het peuterkind een aantal bezoekjes brengen aan de Spoedeisende Hulp, Huisarts en de poli KNO.

Verder bezochten we een leuk festival, hadden we veel quality family time (#blessed), groeien de kittens als kool (veel kittenspam in dit overzicht!) en verwelkomden we een prachtig nieuw familielid.

Vandaag weer een kijkje achter de schermen van mijn glamourous & fabulous bestaan!

Zoals het een trotse moeke betaamt, wil ik natuurlijk graag onze kittens aan al onze familie en vrienden showen. Ik heb er wel bewust twee weken mee gewacht, zodat moeder en kinders er niet onnodig stress aan ondervinden.

De rollen beschuit en pakken met muisjes zijn niet aan te slepen: wat een feest! We hebben er dus al wat leuke borrelmomenten met zowel blauwe als roze muisjes opzitten.

Komende week kunnen we met zekerheid het geslacht van alle kittens bepalen. Uiteraard ga ik dit delen in een heuse Gender Reveal ๐Ÿ™‚

Ik heb stiekem toch nog bijna iedere dag gewerkt, maar wel aanzienlijk minder.
Ook heb ik meer bewust pauzemomenten ingelast, zoals op een regenachtige doordeweekse dag.

Het was donker en grauw en ik besloot dat Norah en ik driekwart van de dag in campingoutfits gehuld op de bank bleven hangen met lekker eten en Netflix.
We hebben samen twee keer Frozen gekeken en ze vindt het prachtig. Ik ook dus ๐Ÿ™‚ (‘Laat het lossssss, laat het gaaaaaaan!’)

Credits voor de vijf bovenstaande foto’s gaan naar Richard Terborg.
Alle foto’s die hij van Gestrand Festival 2017 heeft gemaakt, kun je HIER bekijken.

Net als voorgaande jaren, gingen wij ook dit jaar weer naar het festival Gestrand in Almere (lees HIER mijn review over de 2016 editie en HIER over ons eerste bezoek in 2014).

Het wordt nu wel een beetje een traditie, dat wij ieder jaar met familie en vrienden dit sfeerfolle en superrelaxte festival bezoeken.
In mijn vorige ‘Behind The Scenes’ schreef ik al dat we het voorgaande weekend ook met familie doorbrachten, omdat Seth’s oudste broer (die in Bangkok woont) even in Nederland was. Extra leuk dus dat hij er dit jaar ook bij was!

Zelf heb ik op het festival nauwelijks foto’s gemaakt (very unlike me!), maar Seth’s broer maakte een paar prachtige foto’s van mij en Norah samen:

Hier ben ik dus echt zo superblij mee! Omdat ik vrijwel altijd alle foto’s maak, zijn er maar weinig foto’s van mij en mijn kinderen samen. Deze gaan dus in een lijstje ๐Ÿ™‚

Ik maakte nog wel een paar leuke foto’s van de nichtjes samen:

Voor de lezers die dit nog niet wisten: Seth komt uit een groot gezin en heeft o.a. een eeneiige tweelingbroer, wiens dochter maar drie maanden ouder is dan Norah.
Bijzonder, niet? Genetisch gezien zouden zij dus (geloof ik) halfzusjes kunnen zijn ๐Ÿ˜‰

De meisjes hebben twee heerlijke dagen superzoet samen gespeeld. Zo leuk dat ze zo weinig in leeftijd schelen en het ook nog eens zo goed met elkaar kunnen vinden!

Bij het afscheid was ons nichtje boos (ik kreeg geen kus of knuffel, wel een vuile blik) en Norah heeft tijdens de terugreis alleen maar om ‘Saartjes’ (‘Sarah’, wij noemen haar ‘Saartje’) gejammerd.

Ik heb mijn neefje per ongeluk twee keer ingemaakt met Memory (whoops) en expres laten winnen met Mikado.
Ik ben gek op spelletjes (lees HIER maar), maar helaas zijn er maar weinig mensen die met mij willen spelen ๐Ÿ™
Misschien omdat ik zo fanatiek ben…?

Ik ging een dag naar Amsterdam voor afspraken en dit was uiteindelijk meer ‘pleasure’ dan business, inclusief good food.

Fijne gesprekken en inzichten, nieuwe inspiratie en nogmaals: lekker eten!

We bleken ook allemaal kattenliefhebbers te zijn en als trotse ouders zaten we te ‘oeh’ en ‘aah’-en over elkaars prachtige kattenkinders.
Een zeer zinvolle en gezellige middag dus.

Kelly (van het blog GoodFoodLove.com) bestelde nacho’s met cheddar en dips: mijn favoriete guilty pleasure.
Zoals je snapt, klikte het dus wel met Kel ๐Ÿ˜‰

Mijn eigen familie woont in Brabant en zie ik helaas niet zo vaak als ik zou willen, omdat het simpelweg niet echt om de hoek is.
Mijn jongste broer was jarig. Hij werkt toevallig nu vaak in Amsterdam en dus rolde ik na mijn lunchafspraak door naar een pizzeria om met mijn broertje een Birthday Pizza te eten.

Ik zeg trouwens wel leuk ‘broertje’ (ik ben namelijk 12 jaar ouder) maar leuk feitje: die jongen is dus gewoon bijna twee meter lang.

<BURP> en rollend weer naar huis. De pizza’s waren lekker! En het was supergezellig, even quality time met z’n tweetjes. Hopelijk gaan we dit nog vaker doen de komende tijd ๐Ÿ™‚

Ik vind het lastig om uit te leggen waarom Badjak mijn favoriete kitten is, maar het is gewoon een gevoel en een ‘klik’.

Tofu is het mooist, Oreo is het zachtst en voelt het fijnst aan, Sambal is het meest aandoenlijk, maar van Badjak word ik dus zo intens blij. Ik moet me echt inhouden het beestje niet fijn te knijpen of erin te bijten wanneer ik aan hem snuffel.

Ja, ik snuffel dus aan hem. Of haar. Gender reveal volgt snel!
Maar het is dus fijn om mijn gezicht in Badjak’s vachtje te drukken en dit over mijn wang te wrijven.

 

Ik vind die Facebook herinneringen soms echt leuk, zoals deze (die ik dus vervolgens op Twitter deelde).
Ik had vier jaar geleden echt niet kunnen bedenken dat Hare Maristeit mijn fulltime baan zou worden en dat ik er zoveel plezier en voldoening uit zou halen!

 

Qua look & feel, had ik mijn week niet.
Later in dit overzicht volgt er nog een trap na over mijn uiterlijk, maar ik begon vorige week dus verminkt met een ietwat pijnlijke en spuuglelijke brandwond op mijn arm (ongelukje met de oven) en een lijf vol muggenbulten (dit werden er helaas alleen maar meer).

Hoe ik aan die blauwe plekken kwam weet ik niet eens meer, ik ben helaas best wel onhandig ๐Ÿ™
Erg fraai zag ik er dus niet uit, in een zomerjurkje. Maar het was te warm voor verhullende jeans en lange mouwen.

 

Nu ik eenmaal in de ban van onze kittens ben (ik hang echt halve dagen met mijn hoofd in die mand) vond ik een Crazy Cat Lady Coffee Mug ook wel toepasselijk:

Ik scoorde deze kattenbeker bij de Hema, is ‘ie niet cute?

Seth had een thuiswerkdag en ik had dus beschikking tot de auto. Ik besloot naar de IKEA te rijden om wat spullen te retourneren en bedacht daar dat het tijd was voor een nieuwe salontafel.

Ik stuurde Seth appjes met foto’s uit de koopjeshoek en van een aantal tafels in showrooms. Je snapt dat er wat over en weer gekibbeld werd via WhatsApp.

Drie verschillende tafeltjes zoals op bovenstaande foto zou ik zo leuk vinden, maar past helaas niet in onze kleine poppenhuiswoonkamer.
Zodra de kittens het nest verlaten hebben, gaan we een nieuwe bank kopen en hopelijk past er dan nog een tafeltje bij. Of twee.

Story of my life: ik ging naar IKEA om spullen te retourneren, besloot ter plekke een nieuwe salontafel te kopen (het werd trouwens de vierkante LISABO, hoewel ik liever de rechthoekige had gewild, maar die is qua formaat helaas niet handig in ons huis) en ik wandelde met een karretje vol extra spullen richting de kassa.
Want op weg naar de kassa vond ik nog een badmat, servetten, keukenschort en pleeborstel en die hadden we ook allemaal nodig.

Op weg naar de uitgang kreeg ik een telefoontje van de Kinderopvang, dat Norah heel lelijk was gevallen.
Ze was over de kop gegaan met een fietsje en met haar gezichtje op een stoeprand geknald… De leidster vertelde dat ze vrolijk en alert was, maar dat het bloeden niet stopte.

Seth ging haar meteen ophalen en ik ben zo snel mogelijk naar huis gegaan.
Eenmaal thuis, moest ik even slikken van haar gehavende gezichtje. Ze had reservekleding van het KDV aan, omdat haar mooie jurkje helemaal onder het bloed zat. Haar neusje zag er gezwollen uit en stopte niet met bloeden.

Het was inmiddels al buiten kantoortijden, dus ik belde naar de Spoedeisende hulp voor feedback (‘HOE stop je een bloedneus bij een kindje van twee jaar, dat niet met haar hoofd stilzit en ook niet kan zeggen waar/of het pijn doet?’) en we mochten langskomen voor een check up.

De bloedingen waren te heftig om na te kijken of er inwendig vaatjes beschadigd waren, maar haar neusje was gelukkig niet gebroken.
We kregen druppels mee die zouden helpen de bloedingen te stoppen en moesten de volgende ochtend voor controle terug naar onze eigen huisarts.

Er was nog enige twijfel of we haar wel of niet ‘s nachts regelmatig wakker moesten maken (in geval van hersenschudding), maar er werd ons geadviseerd om dit niet te doen.

Wij sliepen die nacht slecht en hebben toch een aantal keren om het hoekje van haar kamertje gegluurd om naar haar ademhaling te luisteren.

De volgende ochtend was ze supervrolijk en rustig, ook in de huisartspraktijk ging ze vrolijk spelen met een treinbaan en kwebbelde ze erop los.
Het bloeden was inmiddels grotendeels gestopt (af en toe een beetje nog) en haar neusje, wangen en oogjes waren wat opgezwollen.
Ik deel hier bewust geen foto’s van, want het was geen prettig gezicht en voor haar is het later niet leuk om dit soort foto’s van zichzelf op het web terug te zien.

Bij deze controle hetzelfde verhaal: op het eerste gezicht geen schade, maar we moesten een afspraak op de poli KNO maken aan het einde van de week. Wanneer de zwellingen geslonken zouden zijn, was haar neusje beter te onderzoeken.
Inmiddels maakten wij ons geen zorgen meer, want Norah was de vrolijkheid zelve.

Tot de volgende (snikhete) dag, want toen leek ze zomaar opeens nog erger toegetakeld, koortsig en lamlendig.

Naast dat haar gezichtje opgezwollen was, had ze ook donkere kringen onder haar oogjes, was haar neusje dik, blauwzart gekleurd en zat het onder de bloederige korsten.
Ik vond dit echt heel rot en voelde me zelf ook heel naar als ik naar haar keek. Je voelt je dan zo machteloos ๐Ÿ™

Ze was de hele dag erg moe, sliep veel en langer, maar de volgende dag waren alle verkleuringen weer weg en was ze gewoon weer de vrolijkheid zelve. Kinderen zijn zo flexibel en herstellen zo bizar snel!
Maar dit was dus een hangdagje met veel geknuffel en getroost.

Even ter opvulling: dit ben ik op bovenstaande foto! Ook hersteld van een lelijke wond op mijn neus, wat dus uiteindelijk helemaal goedgekomen is ๐Ÿ˜‰
Lijk ik hier niet op Norah!?

Afgelopen donderdag had ik de hele dag de grote mooie keuken van een lieve vriendin tot mijn beschikking. Ik heb de hele dag gekookt en video’s opgenomen en dit was behoorlijk intensief, maar gelukkig ook erg gezellig.

Vรณรณr aanvang van deze kookdag, had ik ‘s ochtends vroeg nog een afspraak en moest ik twee volle tassen met boodschappen, kookgerei, outfits, make-up en cameraspullen met me meesjouwen (op de fiets). Dit was niet zo handig ๐Ÿ™‚

Ik heb al aangegeven dat ik meer wil experimenteren met het maken van video’s (DIY en Kookfilmpjes) en dit is best wel een dingetje. Hรฉรฉl andere koek dan bloggen!

Vooralsnog heb ik geen ambitieuze YouTube-plannen, maar ik denk wel dat in sommige gevallen een filmpje meerwaarde heeft voor een artikel, ten opzichte van foto’s.
Ik vind het heel leuk om te doen, maar nog wel een tikkeltje onwennig. In een blogpost kan ik makkelijk dingen wijzigen, zelfs nog nรก publicatie (taalfouten, vergeten info enz.), maar dat gaat dus niet met een video.

Een compilatie van deze dag, van filmpjes die ik deelde op Instagram Stories (van Norah naar het KDV brengen, opnemen van kookvideo’s en de kittens bij thuiskomst):

 

Ik heb inmiddels al uuuuuren tijd gestoken in het editen van de video’s en ik ben nog lang niet klaar. Hopelijk gaat dit me over een tijdje makkelijker af, want dit vind ik nu nog best lastig.

Maar gelukkig is het Komkommertijd voor mij en stond dit op mijn zomervakantieplanning ๐Ÿ™‚
En ik heb hulp:

De video’s die ik afgelopen week maakte, deel ik binnenkort op mijn (nog prille) YouTube kanaal. Zijn jullie al geabonneerd?
Eรฉn kookvideo (die ik nu aan het editen ben) is van een bestseller (recept van mijn blog) en ik maakte ook nog een video in opdracht voor een campagne van mijn mediabureau.

 

Wist je dat ik bang ben voor de meeste honden?
Inmiddels ben ik redelijk gewend aan deze hond van mijn vriendin, maar toen deze hond nog jonger (en actiever) was, durfde ik een hele tijd niet bij haar thuis te komen.
Nu kan ik haar redelijk handelen en heb ik haar dus zelfs (zonder klotsende oksels) een lepel pindakaas laten aflikken. Yes: wonderen bestaan ๐Ÿ™‚

 

Vrijdag had ik dus een topochtend.
Het begon met een bezoekje aan de Poli KNO, waar Norah GEEN zin in had en medium/matig (niet) meewerkte.
Gelukkig was alles goed: geen beschadigingen, de zwellingen waren aanzienlijk minder en het is dus nu ‘afwachten en laten genezen’.
Maar goed: zeg maar eens tegen een tweejarige dat ze niet aan de korstjes mag pulken…

Na het ziekenhuisbezoekje had ik mijn eerste terrorpeuterervaring met dit kind in de supermarkt. Echt: voor dit soort momenten moeten ze milestone cards maken, pff…
Languit gestrekt op de vloer, gebalde vuistjes, rellen en gillen omdat ze geen (stiekem zelf gepakte) tomaat mocht eten.

Ik had weer een dรฉja-vรป naar de peutertijd van mijn zoon, zucht. Fijn dat je dit soort dingen toch weer vergeet (of verdringt) en goed om te weten dat het ook ooit een keer stopt ๐Ÿ˜‰

Het is maar een fase, het is maar een fase…

Maar eenmaal buiten met mijn boodschappen en verhitte + verminkte peuter en zelf ook niet bepaald zonder klotsende okseltjes, kwam ik dus een bekende tegen van de sportschool (waar ik al veel te lang niet ben geweest…) die me vroeg of ik in blijde verwachting was.

Bijzonder ongemakkelijk en de kers op de taart van mijn toch al zo ontzettend toffe ochtend.
Het liefst wil ik dan meteen verontschuldigen of een toelichting geven (‘Haha, nee, maar eens per maand ben ik 10 kg zwaarder en zwel ik op als een plofkip, ook met tropische temperaturen trouwens en nu heb ik van beide last haha’) maar ik heb het maar bij een kort en krachtige ‘NEE’ gehouden.

Bah.

Hadden jullie mijn Komkommertijdaankondiging gelezen?

In deze post staat een linkje naar een kleine enquรชte met tien korte vragen over mijn blog + voeding.
Hopelijk heb je even een minuutje tijd om dit voor mij in te vullen, dan ga ik met alle feedback aan de slag!

Je deelname is anoniem, dus je kunt vrijuit praten ๐Ÿ˜‰

Overigens heb ik ook wat vragen en opmerkingen gekregen in deze enquรชte, die ik graag rechtstreeks had willen beantwoorden of toelichten, maar tsja: ik weet niet tot wie ik mij moet richten ๐Ÿ™‚
Misschien dat ik nog een post ga delen met de resultaten uit de enquรชte en een aantal vragen beantwoord. Wordt wellicht vervolgd ๐Ÿ™‚

 

De kittens waren al leuk, maar worden iedere dag nรณg cuter!
Ze proberen te lopen en ze duwen elkaar, een paar likken zichzelf al en ze zijn een stuk alerter.
Zo bizar hoe snel dit gaat, ze zijn vandaag pas drie weken oud!

Een update over de bijzondere kraamtijd, kun je HIER lezen, mocht je dit gemist hebben.

Het is tijd voor een grotere doos denk ik, en hogere opstaande randen. En het is ook tijd om alvast mentaal afscheid te nemen van mijn met liefde zelf opgekweekte plantjes, want een aantal zullen het vrees ik niet gaan overleven met vier losbandige kittens in huis.

Maar het is serieus zo ontzettend leuk, de geluidjes en bewegingen die ze maken! Kittens knuffelen werkt trouwens nog beter dan yoga om in een zen-modus te komen. Aummmmm……

Gisteren gingen we op kraamvisite bij Seth’s zusje: wij hebben een prachtig mooi nieuw nichtje gekregen!
Bijna twee weken na de uitgerekende datum en op de valreep voordat driekwart van de familie op vakantie gaat…

Op dit soort momenten moet ik even goed naar het (inmiddels al minder) gehavende gezichtje van mijn peuterdochter kijken, even terugdenken aan de ziekenhuisbezoekjes + relpartij in de supermarkt en de laatste eyerolls van mijn puberzoon nog even goed inprenten, om mijn acuut rammelende eierstokken te negeren.

Na afloop had ik een supergezellig etentje alleen met mijn twee bloedjes (Seth was er niet) en op dit soort momenten voel ik me toch weer heel erg #blessed

Ik serveerde op verzoek van mijn zoon kaasfondue in broodjes. Gewoon met kaasfondue uit een pakje trouwens, want dit is nรณg minder werk ๐Ÿ™‚
Even overwoog ik na dat ongemakkelijke moment (de vraag of ik zwanger ben) een dieet van appels en water in te voeren, maar fuckit: het werd kaasfondue en Rosรฉ, want ik vier Komkommertijd.

Ervaren jullie nu ook een beetje Komkommertijd?
En wat denken jullie dat het geslacht van de kittens is?

Komende week de Gender Reveal! Spannend ๐Ÿ™‚

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Dit vind je vast ook leuk:

16 reacties

 • Beantwoorden Anita 23/07/2017

  Wat een blogpost …arme Norah en jullie natuurlijk .Ik dacht al toen ik een filmpje keek van jullie eten wat hangt d’r aan d’r neus een stuk brood? De foto’s van jou en je dochter zijn echt heel leuk ook van de nichtjes samen ๐Ÿ’•.
  Leuk dat je broer( tje) wat vaker in de buurt is.
  Ik heb zelf ook een een ” broertje” 2 meter lang en breed en 8 jaar jonger maar noem m nog steeds broertje๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚.Aankomende week gaat t weer beter worden dus ga dan gewoon even lekker komkommertijd vieren vet verdiend nou ik zeggen. Waar ik wel nieuwsgierig naar ben hoe zit het met je yoga? Wilde het ook eens uitproberen maar viel na 6 minuten in slaap๐Ÿค“.
  Fijne relax week gewenst Anita

  • Beantwoorden Maris Maria Renne 23/07/2017

   Gisteren kwam Norah’s gezichtje voor het eerst weer een beetje in beeld op Insta Stories, maar alleen vanaf de goede kant ๐Ÿ˜‰ Haar aangezicht is nu verder okรฉ, eerder deze week zag ze er echt akelig toegetakeld en opgezwollen uit ๐Ÿ™
   Yoga: ehm… met vlagen ๐Ÿ™‚ Maar yoga is meer dan alleen dagelijks fysieke oefeningen doen, het is ook een mind set (die ik dan wel weer dagelijks toepas) haha ๐Ÿ™‚
   Maar als je na 6 minuten in slaap valt, heb je volgens mij wel een goede ontspanningsoefening te pakken! Do share ๐Ÿ˜‰

   • Beantwoorden Anita 23/07/2017

    Het was de ontspanningsoefening ” de kikker” het “gekwaak” was niet mijn ding zeg maar…๐ŸธVanavond vroeg een gast of ik was afgevallen want dat was te zien๐Ÿคฆโ€โ™€๏ธMijn antwoord was ja ruim een jaar geleden 4 kilo ( ze eten echt hier iedere 6 weken) maar daar werd dus niet op gereageerd ….

 • Beantwoorden Esmee 23/07/2017

  Zo naar met Norah! Kan me half niet vlstellen hoe machteloos dat moet voelen. Die foto’s van jullie twee zijn echt te mooi! Ik zou ze af laten drukken als ik jou was…. Ook lief dat ze zo leuk is met d’r nichtje trouwens! Ik Ik dacht door de foto even dat die hond in de keuken een geit was ๐Ÿ™ˆ – Ben superbenieuwd naar de video’s! Oh en die HEMA mok ga ik ook halen… Te leuk!

  • Beantwoorden Maris Maria Renne 23/07/2017

   Haha, had zomaar een geit kunnen zijn (qua formaat) inderdaad ๐Ÿ™‚
   Ik wil inderdaad nog iets leuks doen met รฉรฉn van die foto’s, nog even bedenken wat. Die kattenmok is echt heel leuk + drinkt fijn!

 • Beantwoorden chucky1012 23/07/2017

  Gossie wat vervelend dat jullie dochter zo gevallen was.
  Gefeliciteerd dat jullie er een nichtje bij hebben.
  Je had erg veel voor je blog gedaan.

  Fijne dag Xoxo

 • Beantwoorden Ansuya Lalay 23/07/2017

  Komisch
  Toen ik de opname van jouw kookvideo zag, had ik meer zoiets van sexy zwarte jurkje lol
  Zo zie je maar dat andere mensen er anders naar kijken
  Mijn ogen waren op je benen gericht
  Ik vind m je heel mooi staan

 • Beantwoorden Jacqueline 23/07/2017

  Oeps, wat een Kl..opmerking. Ik vond het jurkje juist erg gaaf en mooi staan!

  • Beantwoorden Maris Maria Renne 23/07/2017

   Er staat geen foto van het betreffende jurkje in het artikel (dat durfde ik niet meer haha) ๐Ÿ˜‰

 • Beantwoorden Romy 23/07/2017

  Ik verheug me echt zo op de gender reveal, haha! Verder geen verstand van katten en geslacht, maar ik denk dat Badjak een mannetje is. Verder: wat zielig voor Norah en wat onbeschoft om te vragen of je zwanger bent. Echt een no-go wat mij betreft, ook al lijkt/is een vrouw 8 maanden zwanger. Plus: als jij al zwanger lijkt heb ik een olifantendracht.

  • Beantwoorden Maris Maria Renne 23/07/2017

   Aaaaah, haha ๐Ÿ˜‰ <3
   Nou is het echt zo dat ik zelf ook eens per maand denk: 'Ik lijk wel zwanger...' maarrrrr met bepaalde kleding hoop ik dan dat ik er toch nog goed/niet zwanger uitzie. Daar zat ik dus naast ๐Ÿ˜‰
   Vrijwel iedereen denkt dat beide rode kittens mannetjes zijn. Ik ben hier ook niet thuis in, dus ben benieuwd naar het verlossende antwoord komende week. Wordt vervolgd!

 • Beantwoorden Paul 23/07/2017

  Ik ben heel benieuwd naar jouw YouTubekanaal met kookfilmpjes. Jouw Gado Gado is hier een terugkerend gerecht, en ook de tempeh heb ik al twee keer gemaakt. Ben heel benieuwd!

  • Beantwoorden Maris Maria Renne 23/07/2017

   De video van de Gado Gado ben ik nu aan het editen ๐Ÿ˜‰
   Wordt vervolgd (maar ik heb een nieuw respect en bewondering voor TV koks haha)

 • Beantwoorden Sabine - besabine 23/07/2017

  Oei wat naar van het ongeluk van Noah. Gelukkig gaat het weer beter! De kittens zijn zoooo schattig om te zien! Ben heel benieuw naar het geslacht!

 • Beantwoorden Conny 25/07/2017

  Die twee rossige katers en de twee zwarten poesjes. Wat win ik als ik gelijk heb ๐Ÿ˜‰

 • Laat een reactie achter