Over Mij

Schermafbeelding 2016-05-11 om 22.34.32

marismariarenne

Wie? Wat? Waar?

Mijn naam is Maris Maria Renne. Lees HIER meer over mijn naam en de naam van mijn blog.
Ik ben 30-something jaar oud, woon in Haarlem en heb de Nederlandse nationaliteit met Indische roots.

Ik heb een grote zoon (geboren in december 2005), een jonge dochter (uit mei 2015) en ik woon samen met mijn partner Seth.
Samen zijn wij het slaafse personeel van onze eigenaardige en arrogante lapjespoes Couscous en de suffe, ietwat domme, maar lieve en wollige rode kitten Badjak.

Over Mij & Mijn Blog

Ik ben een enthousiasteling die graag verschillende dingen uitprobeert en zelf maakt.
Dingen die mij het meest kenmerken zijn ‘kleur‘ en ‘verandering‘.

Ik verander zeer regelmatig van kledingstijl, interieur, hobby’s en interesses, haarkleur of coupe en ik houd niet van saai. Daarom staat er ook de slogan ‘Less is BORING‘ in mijn header.

roze kerstboom

Met mijn blog hoop ik mensen te inspireren om op eenvoudige wijze meer kleur in je leven aan te brengen en ook dat shit niet perfect hoeft te zijn.

Of je nou een lekker recept maakt, een minder goed gelukt gerecht vrolijk presenteert, een meubelstuk van de Kringloopwinkel pimpt of een vermakelijke spelletje, serie of boek ontdekt om mee te ontspannen: er zijn zoveel kleine dingen die je kunt doen om je leven zelf leuker te maken!

Nieuwsgierig naar meer zakelijke info over mij en mogelijkheden voor samenwerkingen?
Kijk dan op de pagina ADVERTEREN.

Nooit meer iets missen?
Volg Hare Maristeit op Bloglovin, FacebookTwitter of Instagram of abonneer op mijn YouTube kanaal voor DIY- en kookvideo’s.

Bewaren

Bewaren