Over Mij

Schermafbeelding 2016-05-11 om 22.34.32

marismariarenne

Wie? Wat? Waar?

Mijn naam is Maris Maria Renne. Lees HIER meer over mijn naam en de naam van mijn blog.
Ik ben 30-something jaar oud, woon in Haarlem en heb de Nederlandse nationaliteit met Indische roots.

Ik ben al online actief sinds mijn allereerste inbelverbinding en sinds 2007 werkzaam in e-commerce en online marketing.
In januari 2013 startte ik dit blog en sinds de zomer van 2014 publiceer ik 4-7 artikelen per week op deze site.

Ik heb een grote zoon (geboren in december 2005), een jonge dochter (uit mei 2015) en ik woon samen met mijn partner Seth.

Over Mij & Mijn Blog

Mijn blog valt niet onder een niche.
Ik ben geen mamablogger en ook geen foodblogger. Maar ik houd wel van koken (vooral spelen met eten!) en ik heb kinderen.

Je ziet hier daarom dus wel regelmatig recepten voorbij komen en ik deel ook wel eens reviews of shoptips voor kinderspullen.
Maar eigenlijk kun je mijn blog niet in een hokje stoppen en daarom noem ik het gewoon een ‘Persoonlijk Blog’.

Ik ben een enthousiasteling die graag van alles uitprobeert en van veranderingen houdt. Ik verander regelmatig van haarkleur of coupe en experimenteer graag met DIY’s, smoothies & sapjes en Easy Naaiprojecten, maar ook met (online) challenges. En ik heb #fitgirl ambities.

Verder ben ik extravert, kleurrijk, creatief, eigenwijs, gepassioneerd en impulsief. Ik ben iemand die eerst iets doet (of zegt) en dan pas nadenkt. Working on that…

Het scoren van ‘tweedehands meuk’ en dit restylen tot een uniek meubelstuk, is één van mijn grootste passies.

trip trap make over

Maar laat je niet misleiden door al die vrolijke kleuren op mijn foto’s of de layout van mijn site, want niet alles waar ik over schrijf is fluffy.

Ik schrijf ook over dingen die ik STOM vind, ik ben ook wel eens kritisch of sarcastisch en schrijf ook over gewichtige zaken.
En soms ook niet.
Ik kan me namelijk ook wel eens druk maken over stomme kleine dingen of luxeprobleempjes en vind het dan heerlijk om schaamteloos en hardop te ventileren.

Ik ben niet religieus, maar geloof wel heilig in karma, schoenen en accessoires. I
Ik geloof ook dat geluk in kleine dingen zit, hoe cliché dat ook klinkt. Ook houd ik heel erg van clichés.

En ik geloof er tot slot echt in dat je geluk zelf kunt maken en zelf de slingers moet ophangen, als je van je leven een feestje wilt maken.

Kleur en speelsheid in alledaagse dingen zijn belangrijk voor mij en dit zie je in bijna iedere post of foto op dit blog terug. Ik ben geen ‘serieuze mevrouw’.

Ik word er gewoon blijer van wanneer eten gepresenteerd wordt op een kleurrijk gedekte tafel, wanneer ik mooie uitgesproken kleding of grappige accessoires draag, of wanneer ik onder een fuzzy en vrolijk dekentje op de bank kan kruipen.

Naast shoplogs & shoptips, reviews van producten, trips, events of hotspots, deel ik op mijn blog ook persoonlijke ervaringen (the good, the bad and the ugly).
Ik deel regelmatig een Photo Diary met wat gekeuvel en/of gemopper. Ook vind ik het leuk om af en toe TAGS van andere bloggers in te vullen of om zelf TAGS en challenges te bedenken.

Zo lanceerde ik bijvoorbeeld de Waar je huis woont TAG, de Bloggers Be Like TAG, de 10 Things that piss me off TAG en de 30 Day Blog Challenge NL.

Nieuwsgierig naar meer zakelijke info over mij en mogelijkheden voor samenwerkingen?
Kijk dan op de pagina ADVERTEREN.

Nooit meer iets missen?
Volg Hare Maristeit op Bloglovin, FacebookTwitter of Instagram.


Sinds de zomer van 2017 probeer ik ook wat dingen op YouTube: abonneer op mijn nog prille kanaal voor mijn eerste stuntelingen voor de camera 🙂

Bewaren

Bewaren